230
MED29E5F817274847E2B2D9728168B1A489

Tillbringa vecka 1 i Åre 2020!

watermark

Åre By, Åre

Åre Strand 1B4 v.1

Fakta

MånadsavgiftSEK 280 Avgiften 3360 kr, som erläggs en gång om året, inkluderar el, slutstädning, linne & handdukar, ved till kaminen, parkeringsplats med elstolpe och internet.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea63 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer1B4 v.1
Byggår2004

Utgångspris: SEK 180,000

Ansvarig mäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för information om visningsmöjligheter.

Tillbringa vecka 1 i Åre. Perfekt skidvecka! Andelslägenhet med totalt 3-4 bäddar. Ett sovrum med dubbelsäng samt bäddsoffa i allrummet. Allrum och kök öppen planlösning. Duschrum med bastu. Lägenheten är fräscht möblerad och fullt utrustad. Tvättmaskin finns. Parkeringsplats med elstolpe ingår. Andelsveckan går att ansluta till RCI med höga poäng. Läget vid Åre strand innebär någon minuts promenad till tågstationen. Du behöver alltså inte ta med bilen på semestern. Lägenheten är belägen intill Holiday Club där det finns spa, gym, bad och restaurang. I Stationshuset som du når via en gångbro, finns mer restauranger, affärer och en välförsedd livsmedelsbutik. Det är en kort promenad därifrån vidare till Åre Torg och därifrån tar du Bergbanan upp till backarna. Det går skidbuss från Åre strand som tar dig upp till Kabinbanan.

Om området

Åre kommun har cirka 10 000 invånare. Centralort i kommunen är Järpen. Åre by och orterna längs Åredalen är de delar av kommunen där turismen är den dominerande näringsgrenen och här har utvecklingen varit stark under lång tid.

På vintern är det främst den alpina skidåkningen som lockar. Och naturligtvis även övriga vinteraktiviteter som exempelvis turskidåkning, längdskidåkning och skoterturer i egen regi eller i grupp.

Under sommarhalvåret så erbjuds hela tiden nya aktiviteter. Mountainbikeåkning har utvecklats starkt under de senaste åren. "Åre Bike Park" är namnet på Åres cykelområde och erbjuder 53 km cykling fördelade på 34 leder, 853 fallhöjdsmetrar och i olika svårighetsgrader Liftar är öppna dagligen från juni till september, allt för att serva cykelåkarna som blir allt fler. Det finns ett flertal cykeluthyrare i byn.

Förutom skidor och mountainbike kan man roa sig med bl.a. forsränning, hängflygning, klättring och fjällvandring. För golfarna finns det en 18-hålsbana som ligger ca 13 km väster om Åre by
För den fiskeintresserade finns goda möjligheter till fiske både sommar- och vintertid, på flertalet platser i kommunen. Holiday Club nere vid Åresjön erbjuder inomhusaktiviteter med allt från bowling, biljard, minigolf till äventyrsbad.

Kommunikation

Åre ligger ca 10 mil från Östersund och har bra kommunikationer.Med bil tar man sig till Östersund på drygt en timme och till Trondheim är det ca 17 mil. Flera dagliga förbindelser till Östersund, Stockholm och övriga Sverige via tåg och buss. Nabotåget trafikerar sträckan Östersund-Åre-Trondheim två gånger per dag. Möjligheterna till arbetspendling till Östersund är goda. Den närmaste flygplatsen är Åre Östersund Airport, som ligger ca 9 mil från Åre. Till flygplatsen kan man ta sig med bil, taxi, flygbuss eller flygtaxi. Det finns också möjlighet att med flyg ta sig till Åre via Norge och Trondheim/Vaernes flygplats. Dit är avståndet ca 14 mil.

Närservice

I Åre by finns det en mängd affärer och restauranger. Här finns allt från snabbmatställen till lyxkrogar. I byn finns många sport- och fritidsbutiker som t.ex. Stadium, Intersport och Peak Performance. I byn finns också ICA Supermarket och Coop, Systembolag och Apotek. Ett flertal presentaffärer, järnhandel och klädaffärer bidrar till en mix av service som passar de flesta smaker.

Övrigt

Övrig information om Åre med omgivningar kan fås via Åre kommuns hemsida, www.are.se. Andra informativa webbsidor är www.are.cc, www.visitare.se, www.are360.com, www.arelive.se.

Bilder

Områdesbild - Åre strand

Allrum med braskamin

Kök med matplats

Sovrum master

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välplanerad lägenhet med ett separat sovrum.

Entré med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och torkskåp.

Allrum och kök i öppen planlösning. Kök med mikrovågsugn, diskmaskin, spis och fläkt. Kyl/frys. Allrummet är möblerat med bäddsoffa som har plats för en person eller två barn, fåtöljer och soffbord samt matbord och stolar. Utgång till egen balkong.

I sovrummet finns en dubbelsäng.

Duschrum med bastu och tvättmaskin.

Notera att bilderna i annonsen är exempelbilder från en annan lägenhet. Avvikelser från bilderna förekommer gällande färgställningar i lägenheten samt dispositionen av möblemang och planlösning.

------------------------
Budgivning

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär vidare att säljaren avgör när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Antal rum
2 rum
Boarea
63 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 2
Pris
SEK 180,000
Avgift
SEK 280 Avgiften 3360 kr, som erläggs en gång om året, inkluderar el, slutstädning, linne & handdukar, ved till kaminen, parkeringsplats med elstolpe och internet.
Information avgift
I avgiften ingår slutstädning, hushållsel, handdukar & linne, parkering med elstolpe, internet samt värme och VA.
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2004
Uppvärmning
El-/Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk, typ FTX
Energideklaration
Utförd 4/8/2010
Energiprestanda
185 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas + isolerglas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Att äga en andelslägenhet innebär att man delar samma lägenhet med andra familjer som alla nyttjar bostaden under var sin vecka under året. Andelen, alltså den egna veckan, kan antingen nyttjas av er själva, hyras ut eller om den ansluts till RCI nyttjas för resor till andra länder med hjälp av poängsystem.
Förening
Namn
Åre Sjö 1
Om föreningen
Föreningens byggnader färdigställdes under 2004-2009.
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
Fiber är indraget i lägenheterna och internet/TV ingår i avgiften.
Parkering
Föreningen disponerar över parkering med elstolpar. Varje lägenhet har nyttjanderätt till en parkeringsplats.
Renoveringar
Föreningen utför löpande underhåll av fastigheten. Fastighetsförvaltningen sköts av Ownership Service AB.
Juridisk person
Föreningen tillåter juridisk person
Äger föreningen marken
Föreningen äger själv marken.
Övrigt
Under oktober 2018 gjordes en sammanslagning av flertalet föreningar i området vid Åre strand.

Karta

Åre By Åre

Åre Strand 1B4 v.1

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!