230
MED2EFDE68EB87C403C8564F903659EE70E

Välkomna till vackra Åre Strand vecka 14.

watermark

Åre, Åre

Åre Strand 4A4 v.14

Fakta

MånadsavgiftSEK 0 I avgiften, 3650 kr som betalas en gång om året, ingår el, slutstäd, linne & handdukar, ved till kaminen, parkeringsplats med elstolpe och internet.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea76 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer4A4 v.14
Byggår2006

Utgångspris: SEK 145,000

Ansvarig mäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information om visningsmöjligheter.

Välkomna till vackra Åre Strand vecka 14! Här bor ni nära alla de aktiviteter som familjen kan tänkas önska sig under en vistelse i Åre. Lägenheten är fullt utrustad med allt som behövs och ni behöver inte ens tänka på att ordna med ved. Det finns två sovrum, allrum och kök, ett duschrum med bastu och tvättmaskin samt även en gästtoalett. I allrummet finns en braskamin. Egen uteplats med grill når man via utgång från allrum/kök. Utanför lägenheten finns ett externt kallförråd för skidor etc. Det finns även cykelförråd. En stor parkering finns i anslutning till bostäderna, där parkeringsplatserna har elstolpe. Lägenheten är belägen intill strandområdet. Det är bekvämt gångavstånd till tågstationen - ni behöver inte ens ha bilen med er på semestern. Via gångbro från Holiday Club promenerar ni lätt över till stationen och vidare upp mot centrum av Åre. Där når ni enkelt livsmedelsbutiker, restauranger och all annan service som finns tillgänglig. Från centrum når ni skidliftarna via bergbanan för att ta er vidare upp i backarna. Andelsveckan kan anslutas till RCI och ger då tillgång till ett stort utbud av semesterorter även utomlands för den som gillar att resa. Perfekt då Åreandelarna representerar höga poängvärden. En vecka i Åre kan bli flera veckor på annan ord, eller varför inte en valfri annan vecka i Åre för att variera från den egna veckan.

Om området

Välkommen till Åre!

Åre är en fantastisk ort under hela året, även om de allra flesta reser hit under vinterhalvåret för att njuta av snö, skidåkning och "riktig" vinter.

Vinter
I Åres skidområde finns 100 nedfarter (den längsta hela 6,5 härliga kilometer) och 40 liftar. Nybörjaråkaren har fler än 50 gröna (mycket lätta) och blå (lätta) backar att välja bland. För mer erfarna skidåkare finns en hel del andra utmaningar.

Året runt
Sommaren i Åre erbjuder fiske, vandring, cykling, golf och mycket, mycket mer. Under hösten passar många på att njuta av den höga fjälluften, plocka bär och mysa ordentligt i sitt hus.

Mat och kaffe
Det finns gott om kaféer och restauranger i Åre med omnejd. Allt från det mysiga lilla bykaféet till den lyxiga à la carte-restaurangen mitt i centrum. Åre kan också stoltsera med en tvåstjärnig Michelin-restaurang.

Aktiviteter
Självklart handlar en vintervistelse i Åre mycket om skidåkning och andra snöaktiviteter. Men tveka inte att utforska andra upplevelser också. Och på sommarhalvåret finns det hur mycket som helst att göra på fjället, i forsen, i luften …

Shopping
Kläder, smycken, hemslöjd, sportutrustning, choklad (!) och mycket, mycket mer. När du vill ta en paus från skidåkning och andra upplevelser kan du alltid utforska shoppingen i Åre.

Kommunikation

Vägbeskrivning
Det vanligaste sättet att ta sig till Åre är med bil. Resan går på fina vägar och är ca 63 mil från Stockholm och 89 mil från Göteborg. Andra möjligheter är förstås tåg (sov dig upp på nattåget) och buss. Eller så väljer du det snabbaste alternativet och flyger till Åre Östersund Airport (8 mil från Åre) eller Vaernes, Trondheim (15 mil från Åre).

Övrigt

Det finns olika områden att besöka runt Åre: Årebjörnen har ett väl utbyggt liftsystem, integrerat med Åres system. Här satsar man särskilt på barnfamiljerna med många aktiviteter för de minsta. I Björnenområdet finns även flera fina och välpreparerade längdskidspår (3, 5 och 10 km). Tegefjäll och Duved är områden västerut som också har härliga nedfarter. Där finns också längdskidspår som är lite mer utmanande än de i Björnen. Vill man köra lite längre kan man välja Vålådalen eller Storlien som också erbjuder fantastiska omgivningar.

Bilder

Områdesbild Åre strand

Områdesbild - Åre strand

Exempelbild Allrum och kök i öppen planlösning

Exempelbild Kök med matplats

Planritningar

Exempel tre rum med kök Planskiss

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Lägenhet med två separata sovrum.
Entré med hatthylla för ytterkläder. Torkskåp.
Allrum och kök i öppen planlösning. Kök med mikrovågsugn, diskmaskin, spis och fläkt. Kyl/frys. Köksluckorna i denna lägenheten är röda. Allrummet har braskamin. Där är det möblerat med bäddsoffa, fåtöljer och soffbord samt matbord och stolar. Utgång till egen altan.
Duschrum med bastu och tvättmaskin. Gästtoalett.

Notera att bilderna kan vara tagna i en annan lägenhet, med samma planlösning. Färgställningar på möbler samt dekor kan variera lite mellan olika lägenheter.
Antal rum
3 rum
Boarea
76 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Pris
SEK 145,000 utgångspris
Information avgift
I avgiften ingår slutstädning, hushållsel, handdukar & linne, parkering med elstolpe, internet samt värme och VA.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2006
Uppvärmning
Elvärme/fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk, typ FTX
Energideklaration
Utförd 4/9/2010
Energiprestanda
158 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas + isolerglas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Att äga en andelslägenhet innebär att man delar samma lägenhet med andra familjer som alla nyttjar bostaden under var sin vecka under året. Andelen, alltså den egna veckan, kan antingen nyttjas av er själva, hyras ut eller om den ansluts till RCI nyttjas för resor till andra länder med hjälp av poängsystem. Ni kan då resa andra tider på året och är alltså inte bundna till någon specifik vecka. Dessa andelsveckor i Åre är värda höga poäng. Poängantalet varierar beroende på vilken vecka och vilken storlek på lägenhet man har. Den här andelen har ett värde av 107 500 kr.
Förening
Namn
Åre Sjö 1
Om föreningen
Föreningens byggnader färdigställdes under 2004-2009.
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
Fiber är indraget i lägenheterna och internet/TV ingår i avgiften.
Parkering
Föreningen disponerar över parkering med elstolpar. Varje lägenhet har nyttjanderätt till en parkeringsplats.
Renoveringar
Föreningen utför löpande underhåll av fastigheten. Fastighetsförvaltningen sköts av Ownership Service AB.
Juridisk person
Föreningen tillåter juridisk person
Äger föreningen marken
Föreningen äger själv marken.
Övrigt
Under oktober 2018 gjordes en sammanslagning av flertalet föreningar i området vid Åre strand.

Karta

Åre Åre

Åre Strand 4A4 v.14

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!