230
MEDAFF0328105404D82905072637E5557B8

Nybyggd skidåkarlägenhet med bästa läge vid Grizzly Express och Björnrike Torg

Boka visning
watermark

Björnrike, Vemdalen

Blästervallsvägen 20 G

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,448 El och uppvärmning betalas separat av varje lägenhetsägare.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea89 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer1004
Byggår2021

Utgångspris: SEK 3,450,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

24
June | Thursday
Kl 11:00 - 12:00
Varmt välkommen på visning. Kom ihåg att föranmäla

Tillfälle att förvärva en nybyggd och toppenfräsch bostadsrättslägenhet med bästa läge vid liftstationen Grizzly Express och Björnrike Torg. Här står en lägenhet på 89 kvm och väntar på en ny ägare. Här har du backen bakom knuten, längdspår några stavtag åt andra hållet (eljusspår) och restaurang, skidhyra och sportshop vid torget. Lägenheten ligger på markplan så du bär lätt in packningen och parkerar utrustningen i skidförrådet vid ingången. Det här boendet ger dig som ägare olika möjligheter till nyttjande. Det består av två delar där huvudlägenheten rymmer 3 sovrum och totalt 7 bäddar, badrum med bastu och tvättmaskin samt ett wc-rum. Från allrum och kök har man utsikt mot Sonfjället under fina dagar och härifrån har man även utgång till en härlig uteplats i soligt läge. Den andra delen har gemensam ingång med den större, en gemensam yttre entré, och är en liten 1:a med trinettkök och badrum med dusch. Du kan välja att hyra ut en del och bo i den andra själv eller använda dem som ett enda boende. Fördelen för dig som köpare är att denna lägenhet redan är byggd och står på plats.

Den andra etappen som är under uppförande såldes slut mycket snabbt. Läget samt stilen på husen är mycket eftertraktade och det var många spekulanter som ej hann med att teckna sig för en lägenhet. Nu har ni chansen att ändå få flytta in i detta attraktiva boende. Fördelen är att huset redan är på plats så det är bara att kliva ur skorna i hallen och slå sig ner i soffan och njuta av att få vara i fjällen.

Björnrike Torg har vuxit fram till att bli ett snyggt och välbesökt skidcentra. Torget är fortfarande under utveckling och här kommer fler byggnader att uppföras och ytor för ytterligare service att skapas. Passa på investera in ditt boende redan nu.

Genom att klicka dig vidare till mäklarens hemsida så finns flygfilm samt 3D-visning av lägenheten. Anmäl ditt intresse via vår hemsida eller ring oss.

Varmt välkommen till oss med frågor eller visningsbokningar!

Om området

Blästervallen i Björnrike stoltserar med Grizzly Express som närmsta lift, längdspår med elljus till kl. 23:00 samt Björnrike torg med SkiStar Conceptstore och restaurang. På natursköna Blästervallen bor ni med andra ord väldigt pistnära. I längdspåren kan du köra både klassiskt och skate.

Björnrike ligger endast 10 minuter från Vemdalen by och ca 15 min till Vemdalsskalet. Vintertid erbjuder skidbackarna söderläge med soliga backar och en vacker utsikt mot Sonfjället. Skidåkare i alla svårighetsgrader kan njuta av backarna då det alltid finns två alternativa pister vid varje liftavstigning. Det längsta åket kan du njuta av hela 2 km skidåkning eller varför inte tävla mot en vän i skicrossbanan. Björnrike erbjuder även fina längdspår från toppen av fjället, från 2-7,5 kilometers spår där förbindelse med Vemdalsskalet finns att tillgå. För de minsta finns Björnvallen där man hittar Valles musikskola, Valles minipark och sameland. Med knappliftar och rullband för de minsta andas området barnvänlighet. Grillplatser och värmestuga för den medtagna picknick finns för dem som vill. Björnrike centrat har shoppingsmöjligheter, ICA och ett gym.

Under sommartid är det vackert att vandra längs med skidbackarna eller varför inte ta en tur från Björnrike längdspårscentral till närliggande området Vemdalsskalet. Endast 10 minuter till närmaste by Vemdalen med matbutik och annan shopping.

Närservice

Vemdalen by
Vemdalsskalet

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Imponerande smart planlösning. Kombinerat kök och vardagsrum som skapar mycket rum och plats för umgänge. Härligt ljusinsläpp från de stora fönstren. Stilrena färger och snygga detaljer i ek. Mycket förvaring. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Frånluftsvärmepump.
Antal rum
4 rum
Boarea
89 kvm
Areakälla
föreningens information
Areakälla kommentar
4 sovrum finns men ett av sovrummen saknar fönster
Yttre hall
Gemensam yttre hall för de båda enheterna. Klinkergolv? målade väggar
Lilla lägenheten
Ljust och yteffektivt planerat rum med plats för dubbelsäng. Här finns också ett trinettkök. Möbleras rummet med våningssäng ges större plats att tex kunna möblera med ett par fåtöljer och och mindre bord. Badrum med dusch. Kakel och klinker i badrum. Hall med två garderober. 3-stavs ekparkett på golv och målade väggar.
Hall i den större lägenheten
Entréhall med två garderober och plats för avhängning. 3-stavs ekparkett och målade gipsväggar.
Sovrum
Sovrum med plats för våningssäng och garderob. 3-stavs ekparkett och målade gipsväggar.
WC-rum
WC och handfat. Klinker på golv och målade gipsväggar.
Allrum och kök
Allrum och kök i ett rum. Flera fönster ut mot sydväst och utgång till uteplats. Plats för sittgrupp och matplats. Kök med gott om skåp, kyl/frys i pelare, spis med häll och ugn, micro samt diskmaskin. Vitvaror Electrolux.
3-stavs ekparkett och målade gipsvägar.
Sovrum
Sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Smalt fönster ned till golv. 3-stavs ekparkett och målade gipsväggar.
Sovrum
Sovrum utan fönster möblerad med 3-våningssäng. Plats för garderob. 3-stavs ekparkett och målade gipsväggar.
Badrum
Badrum med dusch , bastu och tvättmaskin. Kakel på vägg och klinker på golv.
Uteplats
Uteplats till lägenheten
Parkering
2 parkeringsplatser varav en med motorvärmare. Laddstolpe med två uttag finns vid varje byggnad.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Beskrivning av våningsplan
Lägenhet på markplan
Pris
SEK 3,450,000 Utgångspris
Avgift
SEK 2,448 El och uppvärmning betalas separat av varje lägenhetsägare.
Information avgift
I månadsavgiften ingår avgift för kommunalt vatten och avlopp, avgift till vägsamfällighet och renhållning.
Andel i föreningen
5 %
Andel av årsavgiften
5 %
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans flerbostadshus
Byggnadsår
2021
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Frånluftsvärmepump samt ventiler
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas isolerfönster
Övrigt
Nybyggt
Övriga byggnader
Skidförråd ca 1 kvm (kallt)
Förening
Namn
Bostadsrättsföreningen Dalvem Kyrkby 2
Om föreningen
Lägenheterna är fördelade på två byggnader och i två plan. 12 lägenheter i ett hus och 8 i det andra. Lägenheterna har antingen balkong eller uteplats. Föreningen har en gemensam isolerad vallabod. Ett cykelställ med möjlighet för avspolning finns utomhus.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
20
Tv och bredband
Fiber finns indraget till varje lägenhet. Abonnemang beställs och betalas av lägenhetsinnehavaren.
Parkering
Varje lgh har en egen laddstation/motorvärmare kopplad mot lägenhetens elmätare via lastbalansering.
Ekonomi
Föreningen har ännu ej haft någon första stämma. De inväntar inflytt av etapp 2 som beräknas ske i november 2021. Därför finns heller ingen årsredovisning att tillgå
Juridisk person
Föreningen tillåter juridisk person
Äger föreningen marken
Ja

Karta

Björnrike Vemdalen

Blästervallsvägen 20 G

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!