HuvudsidaOm företaget
230
MED050039CB6AD04AC58A9B508F94072558

Ta chansen - Bästa läget i BRF Bäcköra med vackra Tännån som närmsta granneHamrafjällsstigen 33A Tänndalen - Funäsdalen, TÄNNDALEN

watermark

Tänndalen - Funäsdalen, TÄNNDALEN

Hamrafjällsstigen 33A


PRIS (utgångspris)4 200 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

94 kvm

LÄGENHETSNUMMER

3

MÅNADSAVGIFT

4 016 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

4 200 000 kr utgångspris

Ta chansen - Bästa läget i BRF Bäcköra med vackra Tännån som närmsta granne

Tänk dig ett alldeles eget bostadsrättsradhus i Tänndalen ett stenkast från allt vad fjället har att erbjuda. Läget är så bra så det går inte att beskriva i text. Det måste upplevas på plats. Detta är nämligen huset som står närmast Tännån och ingen framförvarande byggnad som döljer utsikten. Du är helt enkelt själv med naturen!

Nyligen byggda Bäcköra stoltserar med 23 fristående rustika fjällhus. Formen såväl exteriört som interiört är nordisk, enkel och stilren. En i grunden ljus ton samsas med jordiga kulörer på valda inredningsdetaljer och intrycket blir lugnt och vilsamt. Det här huset håller en permanent boendestandard och här huserar man lätt 8 personer. Fördelat på 3 sovrum finns idag totalt 8 bäddar. Här har man två badrum med dusch och båda är inredda med härlig grön kulör på väggarna och snygga blandare i mässing. Det ena badrummet har även en bastu med direkt utgång till terrassen. Sommartid tar du ett minst sagt svalkande dopp i Tännån och vintertid kanske du vågar utmana dig själv i snörullning innan du hoppar in i bastun igen.

Loungen och köket delar ytor men rummet känns ändå som två tydliga avdelningar. Loungen med soffa och så köket med matplats. Rummet är stort och luftigt, med flera fönster ut mot fjällvärlden. Kaminen både pryder, värmer och bidrar med mysfaktor i hela utrymmet. Det L-formade köket i midnattsblått är välutrustat och elegant med köksskåp i två rader som går ända upp till tak. Den eleganta bänkskivan i stenkomposit förgyller och ger en lyxig känsla.

Här bor man snyggt och bekvämt med skidbackar, längdspår, matbutik och restaurang på lagom promenadavstånd. Boendet är så gott som nytt och här behöver inget göras på lång tid framöver, du kan bara komma hit, känna hur stressen rinner av dig och hur det lugna, vackra och storslagna tar plats istället!

För dig som vill hyra ut så inbringar boendet fina hyresintäkter. Boendet är i dagsläget ej bundet till något hyresavtal men ägaren har tidigare haft Hamra Lift AB som uthyrare vilket har fungerat toppen! Du som köpare gör med andra ord precis som du vill om du vill hyra ut eller ej.

Missa inte den fina flygfilmen som finns på vår hemsida samt även en rundvandring tillsammans med mäklaren Maria. Under viktiga dokument och länkar hittar du mer information om föreningen.

Varmt välkommen att kontakta oss för visning!

Bilder

MED050039CB6AD04AC58A9B508F94072558
MEDFD06CC04F84E466A87309896F3B3DDBA
MEDE4067F8EEC80439B9BDDF9AAD8CA44B3
MED0FB0D6969BAF4D48BFFE298ABEB545E5
MED450A962952AC49C9828D88333A862278

Planritningar

Bäcköra plan 1

Bäcköra övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

94 kvm

LÄGENHETSNUMMER

3

MÅNADSAVGIFT

4 016 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

4 200 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

AREAKÄLLA KOMMENTAR

Golvytan är större då ej alla yta på övre plan räknas eftersom det är snedtak

UTEPLATS

Altan med trall utanför lounge och kök längs hela hussidan.

PARKERING

2 platser per hus. En nära huset och en längre bort på parkeringsyta. Laddstolpe finns vid parkering som ligger nära huset

HALL

Hallen är rymlig och har garderober och en avhängningsmöbel på vänster sida. På höger sida döljer sig frånluftsvärmepump och tvättmaskin och torkskåp bakom ett draperi. På golvet ligger stora klinkerplattor.

KÖK OCH LOUNGE

Hallen leder rakt in loungen och köket. I rummet finns flera stora fönster med utsikt mot skidbackarna och fjället. Här finns utgång till altan. Rummet består av en allrumsdel och en köksdel med matplats. Kamin. Köket är L-format med luckor i midnattsblått, bänkskiva i sten, induktionshäll, fläkt, micro och inbyggnadsugn. Skåpen går ändå upp i tak i dubbla rader så det finns gott om förvaring. Kyl/frys i pelare. Ekparkett på golv.

SOVRUM NERE

Ett ljust och luftigt sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Ekparkett på golv

BADRUM NERE

Badrummet på nedre plan är rymligt och har ett kakel på väggarna i en varm, grön kulör. Stor kommod och spegelskåp, wc och bastu med utgång. Dusch med vikbara väggar och snygga blandare i mässing från Tapwell både i kommoden och duschen på golv plattor i granitkeramik.

HALL UPPE

Upp för trappen finner man ytterligare ett allrum möblerat med soffa och tv. På övre plan har man snedtak i alla rum. Ekparkett på golv.

SOVRUM UPPE

Ett sovrum med plats för dubbelsäng och någon form av förvaringsmöbel. Ekparkett på golv.

SOVRUM UPPE

Stort sovrum, idag möblerat med två dubbelsängar. Här finns stora möjligheter att låta egna behov styra hur man nyttjar rummet. Trevlig fönsterlösning med två fönster i olika storlek som ger lite extra liv till rummet. Ekparkett på golv.

BADRUM UPPE

Badrum med dusch wc och kommod. Samma vackra kakel som i badrummet på nedre plan.

Om området

Längst upp i västra Härjedalen på gränsen mot Norge ligger Tänndalen inbäddad mellan böljande dalar och höga fjäll. Hit har fjällturister kommit sedan 1882 för att andas den friska luften och slappna av. Den första skidliften byggdes 1951 och sedan dess har allting gått i en ruskig fart. Tänndalen är belägen på 720 meter över havet som nyligen vunnit pris som Skandinaviens bästa skidort. Där konstaterades det att avsaknaden av klibbiga dansgolv och lyxiga butiker är total men övervinns istället av en fantastisk natur, underbara backar och vidsträckta längdspår.

Tänndalen erbjuder även ett stort utbud av aktiviteter sommartid. Här kan man fjällvandra, jaga, rida, cykla mountainbike, fiska, plocka bär och svamp och göra härliga dagsutflykter och enkelt välja bland de 30 guldturer som är utmärkta runt omkring området.

I familjekära Tänndalsområdet finns ett 20-tal liftar och ett 50-tal nedfarter med olika svårighetsgrader. Här finns även många välpreparerade längdspår som ingår i Nordic Ski spårsystemet som är sammanlänkat mellan dalgångarna. I Tänndalen finns flera restauranger, café, matbutik och sportbutik. Till Funäsdalen är det 15 km där ett bredare utbud erbjuds.

NÄRSERVICE

I Hamra finns en livsmedelsbutik. Butiken är ca 700 kvadratmeter stor, byggdes 2019 och ersätter den gamla butiken, Hamra Närköp. Hamra Livs är en toppmodern livsmedelsbutik med blandat sortiment som styrs efter säsong. I anslutning till butiken finns även ett kafé för fikasugna kunder och trötta skidåkarben.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

4,3478 %

ÖVRIGT

Interiören går i ljus, nordisk stil med härliga färgval på kök och i badrum. Lägenheten har genomgående ljust målade väggar och naturella trätak. Golv i oljad ek utom i våtrum, även trapp till övre plan i oljad ek. På nedre plan har man vattenburen golvvärme och på övre plan sitter vägghängda radiatorer.

Ekonomi

EL

24 879 kr

VA

6 696 kr

RENHÅLLNING

2 640 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

34 215 kr / år

KOMMENTAR

Varje bostadsrättsinnehavare tecknar eget el-abonnemang, abonnemang för fiber samt betalar för v/a, renhållning och försäkring med bostadsrättstillägg. Kostnad för v/a debiteras från föreningen.
Posten el avser uppvärmning och hushållsel. Perioden är 12 mån maj 2022-maj 2023 och avser näthandel 14 184 kr samt elhandel 10 695 kr.
Kostnad för fiberabonnemang tillkommer.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1½-plansvilla

BYGGNADSÅR

2022

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump

VENTILATION

Mekanisk (endast frånluft)

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

ELFÖRBRUKNING

6 785 kWh/år

ÖVRIGA BYGGNADER

Förråd i anslutning till entré

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Bostadsrättsföreningen Bäcköra

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

23

EKONOMI

Föreingens lån är uppdelade i tre delar.
Ett lån löper på 3-månader, ett på 2 år och ett på fem år.

SEB 46997395 6 174 750 kr, Rörligt, 90-dagar, Ränta 4,78 %, nästa räntejustering 2023-06-21
SEB 46997417 6 174 750 kr, Fast, 2-år
Ränta 3,93 %, förlängningsdag 2024-07-28
SEB 46997441 6 174 750 kr, Fast 5-år Ränta 4,34 %, förlängningsdag 2027-07-28

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

OM FÖRENINGEN

Föreningen består av 23 hus som vart och ett utgör en bostadsrätt.

PARKERING

En nära huset och en i området per lägenhet.

Karta

Härjedalen Tänndalen - Funäsdalen

Hamrafjällsstigen 33A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579