HuvudsidaOm företaget
230
MED1BFB8D067CB540DA8AF6736F57B1A99D

Eget hus i fantastiska Brf Bäcköra i Tänndalen - laddstolpe finnsHamrafjällsstigen 38B Tänndalen - Funäsdalen, Tänndalen

watermark

Tänndalen - Funäsdalen, Tänndalen

Hamrafjällsstigen 38B


PRIS (som utgångsbud)4 200 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

94 kvm

LÄGENHETSNUMMER

38B

MÅNADSAVGIFT

3 493 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

4 200 000 kr som utgångsbud

Eget hus i fantastiska Brf Bäcköra i Tänndalen - laddstolpe finns

Det är faktiskt möjligt att få ett alldeles eget bostadsrättsradhus i Tänndalen ett stenkast från allt vad fjället har att erbjuda!

Nyligen byggda Bäcköra stoltserar med 23 fristående rustika fjällhus. Formen såväl exteriört som interiört är nordisk, enkel och stilren. En i grunden ljus ton samsas med jordiga kulörer på valda inredningsdetaljer och intrycket blir lugnt och vilsamt. Det här huset håller en permanent boendestandard och här huserar man lätt 8 personer. Fördelat på 3 sovrum finns idag totalt 8 bäddar. Här har man två badrum med dusch och båda är inredda med härlig grön kulör på väggarna och snygga blandare i mässing.

Loungen och köket delar ytor men rummet känns ändå som två tydliga avdelningar. Loungen med sittgrupp och så köket med matplats. Rummet är stort och luftigt, med flera fönster ut mot fjällvärlden. Kaminen både pryder, värmer och bidrar med mysfaktor i hela utrymmet. Det L-formade köket i midnattsblått är välutrustat och elegant med köksskåp i två rader som går ända upp till tak.

Här bor man snyggt och bekvämt med skidbackar, längdspår, matbutik och restaurang på lagom promenadavstånd. Boendet är så gott som nytt och här behöver inget göras på lång tid framöver, du kan bara komma hit, känna hur stressen rinner av dig och hur det lugna, vackra och storslagna tar plats istället!

För dig som vill hyra ut så inbringar boendet fina hyresintäkter. Boendet ligger för uthyrning säsongen 22/23 hos Hamra Lift och en ny ägare är bunden till innevarande avtal. Påskveckan v. 14 är undantagen som ägarbokning och nytt avtal för 23/24 är ej signerat så det är upp till ny köpare att bestämma.

Missa inte den fina filmen som finns på vår hemsida där mäklaren bjuder in till visning. Även en rundvandring finns under viktiga dokument och länkar.

Varmt välkommen att kontakta oss för visning!

Bilder

MED1BFB8D067CB540DA8AF6736F57B1A99D
MED9949EB937E1647C096A455F6F65B8599
MED217A817EF91240548E2E414DD9455EC0
MED8992ABFEC7F7406D837C4A09785A577B
MEDC0F2F212FDEE4DEAA8987E3EF2748675

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

94 kvm

LÄGENHETSNUMMER

38B

MÅNADSAVGIFT

3 493 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

4 200 000 kr som utgångsbud

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

Altan med trall utanför allrum och kök längs hela hussidan.

PARKERING

2 platser per hus. En nära huset och en längre bort på parkeringsyta. Laddstolpe finns vid parkering som ligger nära huset

Interiören går i ljus, nordisk stil med härliga färgval på kök och i badrum. Lägenheten har gnom gående ljust målade väggar och naturella trätak. Golv i oljad ek utom i våtrum även trapp till övre plan i oljad ek. På nedre plan har man vattenburen golvvärme och på övre plan sitter vägghängda radiatorer.

HALL

Hallen är rymlig och har garderober och en avhängningsmöbel på höger sida. På vänster sida döljer sig frånluftsvärmepump och tvättmaskin och torkskåp bakom ett draperi. På golvet ligger stora klinkerplattor.

KÖK OCH ALLRUM

Hallen leder rakt in allrummet och köket. I rummet finns flera stora fönster med utsikt mot skidbackarna och fjället. Här finns utgång till altan. Rummet består av en allrumsdel och en köksdel med matplats. Kamin. Köket är L-format med luckor i midnattsblått, bänkskiva i sten, induktionshäll, fläkt, micro och inbyggnadsugn. Skåpen går ändå upp i tak i dubbla rader så det finns gott om förvaring. Kyl/frys i pelare. Ekparkett på golv.

BADRUM

Badrummet på nedre plan är rymligt och har ett kakel på väggarna i en varm, grön kulör. Stor kommod och spegelskåp, wc och bastu med utgång. dusch med vikbara väggar och snygga blandare i mässing från Tapwell både i kommoden och duschen på golv plattor i granitkeramik.

HALL UPPE

Upp för trappen finner man ytterligare ett allrum möblerat med soffa och tv. På övre plan har man snedtak i alla rum. Ekparkett på golv.

SOVRUM

Ett sovrum med plats för dubbelsäng och någon form av förvaringsmöbel. Ekparkett på golv.

SOVRUM

Stort sovrum, idag möblerat med två dubbelsängar. Här finns stora möjligheter att låta egna behov styra hur man nyttjar rummet. Trevlig fönsterlösning med två fönster i olika storlek som ger lite extra liv till rummet. Ekparkett på golv.

BADRUM

Badrum med dusch wc och kommod. Samma vackra kakel som i badrummet på nedre plan.

Om området

Längst upp i västra Härjedalen på gränsen mot Norge ligger Tänndalen inbäddad mellan böljande dalar och höga fjäll. Hit har fjällturister kommit sedan 1882 för att andas den friska luften och slappna av. Den första skidliften byggdes 1951 och sedan dess har allting gått i en ruskig fart. Tänndalen är belägen på 720 meter över havet som nyligen vunnit pris som Skandinaviens bästa skidort. Där konstaterades det att avsaknaden av klibbiga dansgolv och lyxiga butiker är total men övervinns istället av en fantastisk natur, underbara backar och vidsträckta längdspår.

Tänndalen erbjuder även ett stort utbud av aktiviteter sommartid. Här kan man fjällvandra, jaga, rida, cykla mountainbike, fiska, plocka bär och svamp och göra härliga dagsutflykter och enkelt välja bland de 30 guldturer som är utmärkta runt omkring området.

I familjekära Tänndalsområdet finns ett 20-tal liftar och ett 50-tal nedfarter med olika svårighetsgrader. Här finns även många välpreparerade längdspår som ingår i Nordic Ski spårsystemet som är sammanlänkat mellan dalgångarna. I Tänndalen finns flera restauranger, café, matbutik och sportbutik. Till Funäsdalen är det 15 km där ett bredare utbud erbjuds.

NÄRSERVICE

I Hamra finns en livsmedelsbutik. Butiken är ca 700 kvadratmeter stor, byggdes 2019 och ersätter den gamla butiken, Hamra Närköp. Hamra Livs är en toppmodern livsmedelsbutik med blandat sortiment som styrs efter säsong. I anslutning till butiken finns även ett kafé för fikasugna kunder och trötta skidåkarben.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

4,35 %

Ekonomi

EL

14 400 kr

VA

6 700 kr

RENHÅLLNING

2 640 kr

VÄG, SAMF

6 696 kr

FÖRSÄKRING

2 100 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

32 536 kr / år

KOMMENTAR

Varje bostadsrättsinnehavare tecknar eget el-abonnemang, abonnemang för fiber samt betalar för v/a, renhållning och försäkring med bostadsrättstillägg. Kostnad för v/a debiteras från föreningen.
Posten el avser total kostnad för nätavgift och elförbrukning fördelat på nätkostnad 800 kr/mån och förbrukning 400 kr/mån. Säljaren har inte ägt ett helt år än så siffrorna kan komma att förändras för en ny ägare, sett över ett år. Även kWh är beräknade då inget helår finns att redovisa.
Kostnad för fiberabonnemang tillkommer.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

808 804 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

1½-plansvilla

BYGGNADSÅR

2022

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump

VENTILATION

Mekanisk (endast frånluft)

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

ELFÖRBRUKNING

15 000 kWh/år

ÖVRIGA BYGGNADER

Förråd i anslutning till entré

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Bostadsrättsföreningen Bäcköra

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

23

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

OM FÖRENINGEN

Föreningen består av 23 hus som vart och ett utgör en bostadsrätt.

PARKERING

En nära huset och en i området per lägenhet.

Karta

Härjedalen Tänndalen - Funäsdalen

Hamrafjällsstigen 38B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!