MEDB9422F3D1B014F8DB260D715311A3FD2

Försäljningen är snart klar, endast 1 tomt kvar

watermark

Idre Fjäll, Idre Fjäll

Idre fjäll Norra Tomtområde

Fakta

TypTomt

Fast pris: SEK 695,000

Ansvarig mäklare

Detta område måste verkligen besökas för att upptäckas hur otroligt fint det är här och vilken vacker natur det är i dalen mellan Idre Fjäll och Städjan där detta tomtområde ligger.
Detaljplanen finns nu tillgänglig under dokument.
Efter lång väntan släpper nu Idre fjäll ett detalj plane lagt tomtområde nära nordbackarna och liftsystemet som tar dig upp på toppen av den alpina anläggningen. Tomtområdet som ligger i den nordligare delen av Idre fjäll har 38 st klara tomter som nu ska säljas till allmänheten. Det har länge varit slutsålt med tomter inom fjällanläggningen och endast någon enstaka tomt har sålts i andra hand av privatpersoner.
Efterfrågan är stor på att förvärva tomter och dessa tomter ligger i närheten av stugby området på nordsidan av fjället.
De första tomterna säljs till väldigt förmånliga priser och är man intresserad av att köpa fler tomter så kan du göra det till ännu lägre styckes pris/tomt.
Går du i byggtankar eller om du har bra kontakter med husleverantörer eller har en byggfirma så tveka inte att ta kontakt med mig som mäklare och diskutera olika lösningar om du är intresserad av flera byggklara tomter med utsikt mot Städjan i norra dalarnas största alpina fjäll anläggning med flest nedfarter och liftar.

Sålda tomter är: 1-30, 33-34, 36
Bokade tomter: 31-32, 37-38
Lediga tomter: 35

Bilder

Skidspår vid tomterna

Bokade/Sålda Tomter-Uppdaterad 30/1

Vy över tomtområdet och Idre fjäll

Här tomterna 1-19

Vy över tomterna och Städjan i bakgrunden

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Idre 42:36-43:73
Allmänt om fastigheten
Vatten/avlopp
Kommunalt
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Älvdalen Idre GA:9
Övrigt
Då detaljplanen upprättades i början på 90 talet så stämmer ju inte all info nu 2020.
-VA kommer att finnas vid tomtgräns och INGEN ska ha eget VA.
-Älvdalens Elverk finns inte längre kvar så det är Ellevio som är nätägare i området och valfri elleverantör kan beställas.

Karta

Idre Fjäll Idre Fjäll

Idre fjäll Norra Tomtområde

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!