230
MED75EDBB5E311A43C2ABD3005E9B69FCDA

Bästa chansen! Tomt i direkt anslutning till längdspår och skoterspår

watermark

Lofsdalen, LOFSDALEN

Ljungvägen ( Lofsdalen 26:358)


PRIS1 190 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Tomt

TOMTAREA

1 846 kvm

DRIFTSKOSTNAD

140 kr/månad

Bästa chansen! Tomt i direkt anslutning till längdspår och skoterspår

Fina Ljungvägen i Lofsdalen! För dig som missade möjligheten sist så finns nu chansen att förvärva en tomt på fina Ljungvägen i Lofsdalen. Ljungvägen är ett nytt tomtområde strax väster om byn som är strategiskt placerat med närhet till det mesta. Här går både längdspår och skoterspår i anslutning till området. Endast 20 minuters gångväg till bykärnan där ICA, restaurang, café, turistbyrå samt Sportbod finns. Även Lofssjön ligger på nära gångavstånd.

Samtliga tomter i området är sedan tidigare slutsålda. Men nu har vi glädjen att få sälja en av tomterna igen. Ibland ändras planerna och ägaren väljer nu att sälja. Tur för dig som letar tomt i Lofsdalen men som ej ännu hittat någon (eller varit för långsam med att hinna med). Området är under uppbyggnad och just nu håller flertalet hus på att resas. Flygfotona är tagen innan husen har börjat att byggas så det syns ej på bilderna.

Byggrätten är generös med en byggnadsarea på 140 kvm samt en byggnadshöjd om 5,2 m. Två lägenheter får inredas vilket innebär att parhus kan byggas för den som önskar. Utöver detta medger detaljplanen ytterligare en byggnad på max 50 kvm byggnadsarea. Läs mer om detaljerna i den bifogade plankartan som finns under viktiga dokument. Tomterna är väl tilltagna och du behöver ej känna att det blir trångt mellan husen. Plankarta finns bifogad under viktiga dokument på mäklarens hemsida

Anslutningsavgift för VA är betald och anslutning finns vid tomtgräns. El-anslutning betalas direkt till Härjeåns nät. Kontakta dem för mer information om priset.

Under viktiga dokument på mäklarens hemsida finns planbeskrivning över området och tomten.

Varmt välkommen att kontakta Maria eller Micke på HusmanHagberg Härjedalen!

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MED75EDBB5E311A43C2ABD3005E9B69FCDA
MEDD5E26B6667DA45DE8D8BB40696DBA8C7
MED2B9D038B3C7845F191EC187BB4792D31
MED9A6ADE086FE04A2B814818F3B6F1B1BD
MED558C491D27FC4407A72432F66B3FC1FC

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Tomt

TOMTAREA

1 846 kvm

DRIFTSKOSTNAD

140 kr/månad

Om området

I södra Härjedalen ligger Lofsdalen, en skidort nära Stockholm. På bara sex timmar tar du dig till den lilla fjällbyn med de storslagna naturupplevelserna. I Lofsdalen tonar fjället Hovärken upp sig. Från toppen som är 1 125 möh syns bland annat norska fjäll och det svenska högfjället Helags.

På vintern lockar 122 km välpreparerade längdspår och 150 km rösade leder skidåkare från hela Europa. De välskötta snösäkra skidspåren passar såväl elitskidåkaren som motionären som den som bara vill glida fram i den friska fjälluften, och insupa intrycken från de krispiga vita vidderna. Vill du uppleva naturen men samtidigt ha fart och fläkt? Då ska du hyra en skoter och ge dig ut på en oförglömlig tur bortom civilisationen.

Vid Lofsdalens alpina anläggning finns både barnvänliga och lättåkta skidbackar samt rejält branta pister för den mer erfarne skidåkaren. Här blir det sällan liftköer, och med 25 nedfarter. Sommartid bjuder den orörda fjällvärlden in till spännande aktiviteter i fjällmiljö. Vandra högt ovan trädgränsen på våra leder av olika svårighetsgrad. Fiska öring i Lofssjön, hyr en båt, kanoter eller S.U.P. Cykla MTB eller downhill. I Lofsdalen Bike Park hittar du liftburen downhillcykling anpassad särskilt för nybörjare och medelgoda åkare.

Här finns gott om restauranger, ICA-butik, skoteruthyrning, sportbutiker, caféer, inredningsbutik, tankstation, fastighetsmäklare, turistinformation samt skola. Lofsdalen har även ett eget ölbryggeri som heter Orsholms brygghus. Även Mackmyra Skybar finns beläget högst upp på Hovärksfjället.

Här finns chans att bo både låglänt vid Lofsdalssjön eller i höglänt terräng i något av de områden som ligger högre upp på berget.

Kommunikation

Flyg

Svegs flygplats 72 km
Trafikerar Arlanda.

Buss

Sök mer information på www.harjedalingen.se

Bil

Stockholm 500 km (6 tim)
Östersund 200 km (2 tim 50 min)
Göteborg 610 km (8 tim)

Närservice

I Lofsdalen by finns flertalet restauranger, ICA-butik, skoteruthyrning, sportbutiker, caféer, inredningsbutik, tankstation, fastighetsmäklare, turistinformation samt skola/förskola.
Lofsdalen har även ett eget ölbryggeri som heter Orsholms brygghus. Även Mackmyra Skybar finns beläget högst upp på Hovärksfjället.

Övrigt

Besiktning och undersökningsplikt
Köparen har enligt jordabalken ett långtgående ansvar att undersöka fastigheten och förvissa sig om dess skick, gränser och areal före köpet. Köparen ges möjlighet att på egen hand eller genom konsult före köpet undersöka fastigheten och därigenom skaffa sig kännedom om det skick vari den befinner sig. Köparen har undersökningsplikt avseende plan- och bygglovsbestämmelser. Detaljplanens innehåll ansvarar köparen för att undersöka och säkerställa.

Övrig information
För felaktigheter, nuvarande eller eventuellt kommande, i detta material ansvaras ej av mäklaren eller säljaren

Ej heller för händelse som säljaren eller mäklaren inte kunnat förutse eller påverka, vilket ändrar givna förutsättningar

Ekonomi

VA

1 680 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

1 680 kr / år

Kommentar

Läs mer under SERVITUT, GA, SAMFÄLLIGHETER, ETC
VA-taxan avser obebyggd tomt

Byggnad

FASTIGHETSBETECKNING

Lofsdalen 26:358

Allmänt om fastigheten

AREAL

1846 kvm

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten och avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Last: Ledningsrätt Starkström, 23-LIN-936.1

Viktiga dokument & länkar

Plankarta Ljungvägen
Förrättningskarta
Bygglovsprocessen
Nybyggnadskarta

Karta

Härjedalen Lofsdalen

Ljungvägen ( Lofsdalen 26:358)

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!