230
MED5B4D417EB84A451C857273E3CE023F89

Nybyggda parhus med högt och fint läge i BruksvallarnaMatsbo 35B Bruksvallarna, Bruksvallarna

watermarkNyproduktion

Bruksvallarna, Bruksvallarna

Matsbo 35B


PRIS4 250 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

103 kvm

LÄGENHETSNUMMER

4

MÅNADSAVGIFT

4 466 kr

BYGGÅR

2022-2023

PRIS

4 250 000 kr

Nybyggda parhus med högt och fint läge i Bruksvallarna

Efterlängtade och fjällnära längdåkarlägenheter ska nu byggas i populära Bruksvallarna där utbudet på boende ständigt är för litet! 17 bostadsrätter kommer att byggas med absolut närhet till längdspår, restaurang och butik. Läget är centralt och husen ligger högt och fritt med fin utsikt över byn. I olika storlekar uppförs boenden antingen i parhus eller studiohus.

Just den här lägenhetsmodellen ligger i parhus och är fördelad på 2 plan med total boarea om 103 kvm. Med 3 sovrum, allrum och kök har du gott om plats för hela familjen och kanske ytterligare ett resesällskap då hela 8 bäddar är möjliga. På markplan finns 2 av sovrummen, ett praktiskt förråd under trappen i anslutning till hallen samt en rejäl badrums- och relaxavdelning som vi gissar blir flitigt använd efter alla härliga, tuffa och långa pass på längdskidor eller kanske i skidbackarna i närliggande Ramundberget. På övre plan hittar man det mysiga allrummet och köket, där brasan knastrar, härliga samtal förs och fina råvaror blir till goda måltider. Ett kallförråd om ca 1 kvm, beläget inom eller i närheten av bostaden.

Skulle skidåkningen ha tagit alltför hårt på krafterna är det endast ett par minuters promenad till Kerstins Brasseri som serverar vällagad mat både till lunch och middag. Hotell Bruksvallsliden kan även det bli ditt lokala "häng" och serviceställe då de erbjuder komplett utbud med sina restauranger, bar, café samt uthyrningstjänst med egen reception.

Sommaren 2022 byggs en ny spårcentral med tillhörande service som tex butik och uthyrning av diverse utrustning alldeles nedanför dessa bostadsrätter, vilket gör läget, om möjligt, ännu mer centralt.

Boende i området genererar generellt bra intäkter och en intäktskalkyl har tagits fram med hjälp av Hotell Bruksvallsliden. Se under viktiga dokument och länkar.

Drönarbilderna i bildspelet visar hur ljust och fint läget är!

Så här köper du Brf Snöstjärnan (inga reservationer):

1. Förhandsavtal
Förhandsavtal upprättas mellan köpare och bostadsrättsföreningen. Detta avtal är juridiskt bindande. Som grund till förhandsavtalet ligger intygsgiven kostnadskalkyl. Förhandsavtalet undertecknas med BankID.

2. Upplåtelseavtal
Upplåtelseavtal kommer att tecknas ca 2 månader innan tillträdet som kommer att ske etappvis mellan kvartal 1 och 2 2023. Då får du även reda på det exakta tillträdesdatumet. Detta är det slutliga avtalet avseende ditt köp av aktuell bostadsrätt. Upplåtelseavtalet undertecknas med BankID

3. Handpenning
Handpenning om 10% av köpeskillingen ska erläggas enligt anvisning från Bostadsrättsföreningen i samband med tecknade av upplåtelseavtalet

4. Tillträde
I god tid innan tillträdet får du slutligt besked från bostadsrättsföreningen om tillträdesdag. Slutlikvid om resterande 90% av köpeskillingen ska vara erlagd på tillträdesdagen. På tillträdesdagen erbjuds du att hämta ut din nyckel på plats

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MED5B4D417EB84A451C857273E3CE023F89
MEDE45726B6A62E4899B0BB7CBFD7EAB948
MEDC846BD6A92DE4CCE87C6C9B7F0EFA349
MEDEE206855CCEC45E5A6E849712E444EB8
MEDC6745E3B742D4469BA600674ED83E09C

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

103 kvm

LÄGENHETSNUMMER

4

MÅNADSAVGIFT

4 466 kr

BYGGÅR

2022-2023

PRIS

4 250 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

Till bostadsrätten finns en balkong på övre plan och en uteplats med trall på markplan.

PARKERING

En dedikerad parkeringsplats per lgh. 2 laddsstolpar finns i föreningen samt flera gästplatser.

BALKONG

Ja

Bostadsrätten inreds genomgående med träpaneler i grå lasyr som ger en härligt varm känsla av fjällstuga. Köks- och badrumsinredning från Ballingslöv.

Hall

Rejäl hall med torkskåp och garderob. Från hallen har man tillgång till ett praktiskt förråd.

Sovrum

Det här sovrummet när man från hallen och här finns plats för två våningssängar om du vill maximera antalet bäddar. Annars fungerar även dubbelsäng bra. 1 garderob.

Sovrum

Sovrum på markplan med för dubbelsäng. Här finns en hel vägg med garderobsutrymme samt ett mycket smart utrymme som förberetts som ägarskåp man kan låsa vid uthyrning. Efterfrågat på många ställen men finns nästan ingenstans i grundutförande!

Bad och relax

På markplan finns ett större badrum med bastu, dusch wc och kommod. Här finns även en kombimaskin för tvätt och tork installerad. Utanför badrummet, som en förlängning på hallen med utgång till uteplats, finns en relaxavdelning med plats för en sittgrupp.

Hall

När du tar trappen upp till plan 2 landar du i en hall där man placerat ett städskåp. Härifrån når du övriga rum på plan 2.

Sovrum

Det här sovrummet ligger på plan 2 och rymmer en våningssäng med bredare underslaf. Till rummet har man en skjutdörr. I rummet finns en garderob.

Badrum

Mittemot sovrummet hittar man ett badrum med dusch, wc och kommod.

Allrum och kök

Större delen av plan 2 upptas av allrum och kök. Ett luftigt rum med kamin och utgång till balkong. Här umgås man i sällskapsdelen och runt matbord.

Om området

Bruksvallarna är en del av Funäsfjällen. Runt denna unika fjällmiljö finns ett imponerande utbud av aktiviteter, vars enda syfte är att göra vistelsen i fjällvärlden till en oförglömlig upplevelse. 660 meter över havet hittar ni denna fjällpärla som är starkt förknippad med längdskidåkning. En genuin starkt växande fjällby med stor tradition.
Bruksvallarna ligger i Sveriges sydligaste högfjällsområde. Att åka skidor på vintern och fjällvandra på sommaren är av naturliga skäl det traditionella sättet att sysselsätta sig på här. Fjälltopparna reser sig majestätiskt och självsäkert mot himlen. Det urgamla berget är härdat genom årtusenden. Helagsfjället, Sveriges sydligaste glaciär & högfjäll, reser sig i fjärran, tillsammans med Sylarna, Skars och framförallt den karakteristiska Mittåkläppen, vars profil med, fantasins hjälp, liknar en väldig vågkam på väg att skölja in över vidderna. Bruksvallarna är en genuin och levande fjällby med Ljusnan vackert slingrande genom byn. Turismen är huvudnäring med bl a hotell, stugbyar, mataffär, sportaffär, bensinstation, skoteruthyrning, restauranger och caféer.
Här finns Funäsfjällens längdspår med mil av preparerade skidspår. Mittåkläppen är en klassiker för både världselit och turåkare. Alpin skidåkning finns i Ramundberget 9 km bort. I Bruksvallarna finns förskola, fritidshem, förskoleklass och grundskola för åk 1-5.Till Funäsdalen som har övrig samhällsservice är det ca 1,5 mil.

Närservice

I byn finns matbutik, öppen dygnet runt med hjälp av självscanning och bank-id. Här finns inredningsbutik och café, brasseri, rökeri med gårdsbutik och sportbutik.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Bostadsrätt i parhus med 2 plan. Varje bostad är fördelad på 2 plan.

ANDEL I FÖRENINGEN

8,02 %

Ekonomi

EL

15 450 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

15 450 kr / år

Kommentar

Förbrukningsavgifter för värme (el) och hushållsel ingår ej föreningens avgift. Beräknad kostnad för
uppvärmning och hushållsel uppgår till 180 kr/kvm/år vid 1,80 kr/kWh (dvs 100 kWh/kvm/år).

Beräknad kostnad för medlems individuella bostadsrättsförsäkring uppgår till ca 2 000 kr/år. Denna kan variera beroende bl. a på
tillval och omfattning.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Parhus i 2 plan

BYGGNADSÅR

2022-2023

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump

VENTILATION

Tilluft via freshventiler

HISS

finns ej

ÖVRIGA BYGGNADER

Gemensam vallabod/cykelförråd finns i föreningen.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Bostadsrättsföreningen Snöstjärnan

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

17

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter juridisk person

Om föreningen

Föreningen består av 4 parhus i 2 plan, 2 parhus i 1 plan samt 5 Attefallhus

Tv och bredband

Fiber finns

Gemensamma utrymmen

Vallabod

Parkering

1 parkering till varje lgh, flera gästplatser samt 4 platser med laddstolpe.

Karta

Härjedalen Bruksvallarna

Matsbo 35B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Till kontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!