230
MEDDE75B7E7BDFE47A6BEB673D086AC56B9

Stilren nybyggnation med strålande läge och längdspåren i direkt närhet

watermark

Vemdalsskalet, Vemdalen

Vemdalsskalet Östra Skalportsvägen 23


PRIS5 890 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Fritidshus

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

120 kvm

TOMTAREA

1 294 kvm

BYGGÅR

21/22

DRIFTSKOSTNAD

1 423 kr/månad

Stilren nybyggnation med strålande läge och längdspåren i direkt närhet

En snygg och mycket omtyckt husmodell byggs just nu på Vemdalsskalet i området Skalsporten/Vemdalsporten och du kommer att vara den första som flyttar in! Med gångavstånd till Skalets Torg, ogenerat söderläge och strålande fjällutsikt har det här boendet mycket att erbjuda sin nya ägare. Med generösa ytor, genomtänkt planlösning och stilren fjälldesign passar det här huset dig som ställer höga krav på ditt semesterparadis. Med hela 4 sovrum kan man lätt husera även vänner och familj och huset har flera bra lösningar med klädkammare, tvättstuga, ett badrum med dusch och bastu samt wc-rum. Fina längdspår finns precis bakom huset och skoterled går bara en bit bortanför. Den alpina åkningen ligger mycket nära. Sammantaget är det här en riktigt fin möjlighet att skaffa sig ett nybyggt fjällhus i toppklass utan att behöva hålla i hela byggprocessen själv! Beräknad inflytt är mars/april 2022

Obs! Bilderna är framtagna av husleverantören och visar planlösning och stil. Andra färger och val förekommer i huset som säljs.

För att anmäla ditt intresse så gå vidare till mäklarens hemsida och klicka på intresseanmälan i annonsen. Vi erbjuder digitala visningar. Varmt välkommen att höra av dig till Maria eller Anette

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MEDDE75B7E7BDFE47A6BEB673D086AC56B9
MEDFF04313372DF4978B3599A57393F88B1
MED490DD4FE488441818E91A81CAA6C942F
MEDFE29AFBCB3D646F7A99868A3EC990CE8
MEDD51B6239C3354B75802D3FBD58FC929B

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Fritidshus

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

120 kvm

TOMTAREA

1 294 kvm

BYGGÅR

21/22

DRIFTSKOSTNAD

1 423 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum varav 4 sovrum

AREAKÄLLA

Säljarens information

Huset har genomgående släta, ljusa tak, Tarkett vitlaserat ekgolv 3-stav utom i entré och våtutrymmen där det ligger klinkers. Två väggar i allrummet kommer att beklädas med grålaserad Norrlandspanel, i övrigt släta väggar som invändigt planeras att målas i grå ton. Våtrummen får vitt kakel på väggar och grå klinkers på golv.

Entré

Entré med klinker på golv och bra med plats för avhängning.

Sovrum

Ett sovrum nås direkt från entrén. Här finns plats för våningssäng och rummet har en egen klädkammare,

WC

Från entrén når man detta WC-rum rustat med WC och handfat. Klinker på golv, målade väggar.

Tvättstuga

Praktiskt tvätt- och teknikrum. Här finns tvättmaski, torktumlare och tvättho. Här står frånluftsvärmepumpen och här finns elskåp och reglage för golvvärme. Klinker på golv, målade väggar.

Allrum och kök

Från entrén kommer man också in i allrummet som är luftigt, ljust och inbjudande. Här finns utrymme för sittgrupp och matmöbel. Vid ena väggen kommer det stå en kamin och stora fönster åt två håll släpper in gott om ljus och både skogs- och fjällutsikt. Kök längs ena väggen med fullstor kyl, frys och städskåp stående ute på golvet, tillgängligt från köket, inbyggt i träpanelad vägg. Köket är rustat med induktionshäll, inbyggd ugn och micro i ståhöjd, fläkt, och diskmaskin. Vita vitvaror Siemens eller liknande. Kök från Ballingslöv, pärlgrå luckor.

Sovrum

Sovrum som nås från allrummet. Plats för våningssäng och ytterligare lite möblering.

Sovrum

Sovrum som nås från allrummet. Plats för dubbelsäng, rustat med ett linneskåp och två garderober.

Badrum

Rymligt badrum med WC, kommod och duschhörna med vikväggar. Bastu med fjällutsikt. Kakel på vägg och klinker på golv.

Sovrum

Sovrum med plats för våningssäng och med egen klädkammare.

Om området

Vemdalsskalet är en av fjällbyarna i destinationen Vemdalen, som tillsammans med Björnrike och Klövsjö/Storhogna är en av Sveriges populäraste alpinområde med 35 liftar och 58 nedfarter. Här är det snösäkert med tidig säsongsöppning, oftast i början av november. Såklart finns även fina längdspår för både klassiskt och skate. Totalt 50km preparerade leder. Utöver detta finns även rösade leder för turåkning.

Under barmarksperioden lockar naturupplevelser och aktiviteter så som vandring, golf, cykling, fiske, jakt och ridning. Bowling, spa-upplevelser och bad är populära aktiviteter för den som vill ta en dag under tak.

Vemdalsskalet är en mysig fjällby med ett fantastiskt torg som verkligen ligger i centrum med skidbackarna runt omkring. Här finns fina butiker och flertalet restauranger med hög kvalitet. Från skalets torg tar du dig snabbt upp i skidbacken med expressliftar. Vemdalsskalet är det största av Vemdalens skidområden och har en stark centrumanläggning. Kärnan består av Skalets Torg som erbjuder en mycket trevlig miljö där man samlat butiker, café och restauranger. Härifrån utgår också områdets barnliftar. Är du längdåkare finns tillgång till fina längdspår samt vesseltrafik upp på fjället med turspår och våffelstugor. Helt enkelt en central och fin utgångspunkt!

Kommunikation

Här stannar transferbussen om du åkt tåg till fjällen, här stannar bussen Härjedalingen som kommer från Stockholm och här stannar skidbussen som tar dig mellan skidanläggningarna.

Närservice

Här finns en välsorterad Ica-butik, sportshopar, inredningsbutik, restauranger, café, och läkarmottagning under vintern.

Ekonomi

EL

7 045 kr

VA

7 507 kr

RENHÅLLNING

2 525 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

17 077 kr / år

Tillkommande kostnad, kommunal fastighetsavgift

4 390 kr / år

Kommentar

Summan 6000 kWh/år är husleverantörens egen beräkning på hus i norr med frånluftsvärmepump. Ny vägsamfällighet är under bildande och en avgift för den tillkommer.
Posten el innefattar endast fast avgift för 16 A. Elförbrukning tillkommer.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla

BYGGNADSÅR

21/22

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump, golvvärme

VENTILATION

Mekanisk frånluft med tilluftsventiler

ENERGIDEKLARATION

Behövs ej för denna bostadstyp

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Plåt

UTV. PLÅTARBETE

Lackerad plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Vemdalens Kyrkby 53:282

Övrigt

Huset är under byggnation med planerad inflytt våren 2022. Under rubriken viktiga dokument finns mer detaljerad information och tekniska data. Fasad blir vitriolgrå med svarta aluminiumfönster och svart plåttak.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

439 000 kr

TAXERINGSKOD

210, Småhusenhet, tomtmark

SUMMA PANTBREV

1 500 000 kr

Tomt

AREAL

1294 kvm

PARKERING

Plats för parkering på egen uppfart.

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten och avlopp

Viktiga dokument & länkar

Bostadsbeskrivning

Karta

Härjedalen Vemdalsskalet

Vemdalsskalet Östra Skalportsvägen 23

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!