230
MEDA55329BD1F08442EBF74C3A4AF8AB27B
Boka visning

Stilsäkert, ski in ski out och en spektakulär utsikt - välkommen till BRF Fjällöga 1Vigelbyvägen 10B, Tänndalen - Funäsdalen

watermark

Tänndalen - Funäsdalen, Tänndalen

Vigelbyvägen 10B


PRIS4 795 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

94 kvm

LÄGENHETSNUMMER

11

MÅNADSAVGIFT

3 636 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

4 795 000 kr

Stilsäkert, ski in ski out och en spektakulär utsikt - välkommen till BRF Fjällöga 1

Brf Fjällöga i Hamra har varit i blickfånget och omtalat sedan det byggdes 2020. Designen sticker ut och har tagit fjällboendet till en ny nivå. Vi har nu nöjet att få sälja en av dessa bostadsrätter, stilsäkert inredd med detaljer som fångar ögat och en genomtänkt färgsättning som lugnar sinnet. Allt skapat av Trigueiros Architecture. Redan i hallen förstår man att inget är lämnat åt slumpen och att här erbjuds det lilla extra. Varma grå och gröna kulörer, riktigt bra förvaringslösningar i hall, kök och allrum på nedre plan, stilrena badrum med snygga kommoder och roliga och spektakulära modeller på fönster i allrum och sovrum.

Bostadsrätten har 2 plan och ett rymligt loft på 15 kvm vilket innebär att den totala golvytan blir hela 109 kvm. Du hittar 3 sovrum plus det rymliga loftet med plats för fler sängar och soffa/myshörna. Idag finns 9 sängplatser och 2 badrum, ett av dem har bastu med direkt utgång till snö. I anslutning till entrén finns en väl tilltagen uteplats i trä där solen ligger på när vädret är rätt. Tänd grillen och njut av den vackra utsikten. Närheten till skidbackar, matbutik, restaurang och längdspår är nästan oöverträffad och här klarar sig barn själva till och från backen tidigare än på många andra platser.

Goda uthyrningsmöjligheter! Nuvarande ägare har haft hyresintäkter på ca 300 000 kr och har då hyrt ut endast 15 veckor. Så om du önskar hyra ut mer så kan du så klart tjäna ännu mer. Veckohyra 18 000 kr - 32 000 kr. Inget bindande hyresavtal är tecknat vilket innebär att ni själva direkt har tillgång till huset och ej behöver hyra ut till vintern om ni ej önskar.

För dig som har skoter så finns förråd under huset som delas grannen.

Glöm inte att titta in i vår flygfilm och vår digitala mäklarrundvandring. Även en kortare interörfilm finns. Se under viktiga dokument och länkar.

Varmt välkommen att kontakta oss! Vi ser fram emot att träffa dig den 27 maj då vi har visning. Har du ej möjlighet att vara på plats så erbjuder vi självklart privat digital visning. Kontakta oss så bokar vi en tid

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MEDA55329BD1F08442EBF74C3A4AF8AB27B
MED23D6B19A6F394101AA175A4ED6FD159F
MED38E4C2316F7C4211B23734C674E16C36
MED27B4515ADE7E49C49FCECFA067916D4E
MED535AE8684E8241A19A45AA1C72C5751B

Planritningar

Entréplan

Souterrängplan

Loft

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

94 kvm

LÄGENHETSNUMMER

11

MÅNADSAVGIFT

3 636 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

4 795 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

AREAKÄLLA KOMMENTAR

Loft 15 kvm. Total golvyta är 109 kvm

UTEPLATS

En stor uteplats med trall finns i anslutning till entrén. Plats för möbler och grill

PARKERING

En uppmärkt bilplats med motorvärmare finns längs vägen utanför huset. Övrig parkering sker på den stora parkeringen nedanför husen, intill Skilodge.

BALKONG

Ja

Mycket genomtänkt färgsättning med grå träpanel både på väggar och i tak där väggpanelen är bredare än takpanelen. Genomgående 1-stavsparkett på golven utom i våtutrymmen och i hall där det ligger grå plattor. I den grå interiören finns en praktisk möbel i hallen i orange som en delikat inredningsdetalj medan köksluckorna går i en jordigt grön kulör. Allt smälter samman till en fin helhet i de öppna utrymmena. Vattenburen golvvärme i i två plan. Loftet har radiatorer.

Hall

I hallen finns mycket plats för förvaring. Här finns en lådhurts som går att sitta på och en lång rad garderober och lådor i ett snyggt system som slukar massor av kläder och tillbehör. Från hallen går stegen upp till loftet, trappen till nedre plan, du har tillgång till badrum och ett sovrum härifrån. På golvet ligger stilrena, grå klinkerplattor.

Badrum

Grå klinkerplattor på golv och blanka, grå plattor 10x20 på väggar. Duschhörna med en fast glasvägg i klart glas. Takdusch samt löstagbart duschhandtag. Snygg kommod med handfat stående på skiva och väggspegel med infälld ljuskant.

Kök och allrum

Hallen går över i kök och allrum och golvet går från klinkers till 1-stavsparkett. Varmt mossgröna luckor med höga skåp, induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, diskbänk i rostfritt stål. Diskmaskin. Matmöbel med plats för 8-10 personer.
Allrumsdel med soffgrupp, tv och stämningsfull gjutjärnskamin från Jøtul.

Lounge

När man kommer ned för trappen till nedre plan befinner man sig i loungen som möblerats med soffa, soffbord och tv. En dörr ut till en trappavsats tillåter direkt access ut eller in. Längs en hel vägg löper garderober varav 2 fungerar som ägarskåp vid uthyrning och går att låsa.

Sovrum

Ett rymligt sovrum i anslutning till hallen rymmer en dubbelsäng och en dubbelgarderob som passar väl in i färgsättningen.

Sovrum

Stort sovrum som rymmer en dubbelsäng med en platsbyggd lösning med överslaf. Allt färgsatt i harmoni med övrig inredning. Här finns också plats för ytterligare möblering om man önskar, tex byrå eller fåtölj. Här finns 1 garderob.

Sovrum

Sovrum med plats för dubbelsäng och en dubbelgarderob. Fönster i udda storlek som ger en härlig effekt i rummet och på utsikten.

Badrum

Detta badrum är stort och inrett på samma vis som det på övre plan. Här finns bastun med elegant bastulav i smala ribbor. Från bastun finns direkt utgång till snödopp. Bakom en skjutdörr gömmer sig tvättmaskin och möjlighet att förvara tex städutrustning.

Loft

En stadig metallstege i svart leder upp till loftet som är 15 kvm stort och mycket användbart. Idag finns två sängbottnar här och ändå finns utrymme för ytterligare möblering. Här finns fina möjligheter att inreda efter eget behov.

Om området

Längst upp i västra Härjedalen på gränsen mot Norge ligger Tänndalen inbäddad mellan böljande dalar och höga fjäll. Hit har fjällturister kommit sedan 1882 för att andas den friska luften och slappna av. Den första skidliften byggdes 1951 och sedan dess har allting gått i en ruskig fart. Tänndalen är belägen på 720 meter över havet som nyligen vunnit pris som Skandinaviens bästa skidort. Där konstaterades det att avsaknaden av klibbiga dansgolv och lyxiga butiker är total men övervinns istället av en fantastisk natur, underbara backar och vidsträckta längdspår.

Tänndalen erbjuder även ett stort utbud av aktiviteter sommartid. Här kan man fjällvandra, jaga, rida, cykla mountainbike, fiska, plocka bär och svamp och göra härliga dagsutflykter och enkelt välja bland de 30 guldturer som är utmärkta runt omkring området.

I familjekära Tänndalsområdet finns ett 20-tal liftar och ett 50-tal nedfarter med olika svårighetsgrader. Här finns även många välpreparerade längdspår som ingår i Nordic Ski spårsystemet som är sammanlänkat mellan dalgångarna. I Tänndalen finns flera restauranger, café, matbutik och sportbutik. Till Funäsdalen är det 15 km där ett bredare utbud erbjuds.

Närservice

I Hamra finns en livsmedelsbutik. Butiken är ca 700 kvadratmeter stor, byggdes 2019 och ersätter den gamla butiken, Hamra Närköp. Hamra Livs är en toppmodern livsmedelsbutik med blandat sortiment som styrs efter säsong. I anslutning till butiken finns även ett kafé för fikasugna kunder och trötta skidåkarben.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

4,23 %

Ekonomi

EL

9 600 kr

VA

7 368 kr

UPPVÄRMNING

12 684 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

29 652 kr / år

Kommentar

Posten el avser hushållsel inkl. nätavgift.
Posten uppvärmning avser värme och varmvatten (faktureras via föreningen)
Posten V/A avser fast kostnad för vatten och avlopp (faktureras via föreningen)

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plansvilla med loft

BYGGNADSÅR

2020

UPPVÄRMNING

Bergvärme

VENTILATION

Freshventiler

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

ÖVRIGA BYGGNADER

Förråd i anslutning till entrén

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Övrigt

Garantibesiktning efter nybyggnationen sker i augusti.

Förening

NAMN

Brf Fjällöga 1

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

25

Om föreningen

25 bostadsrätter fördelade på 18 byggnader.

Parkering

2 platser per lägenhet

Övrigt

Föreningen ingår i två samfälligheter, en som hanterar Vigelns vägar och naturunderhåll och en som hanterar området längdspår och liknande aktiviteter.

Karta

Härjedalen Tänndalen - Funäsdalen

Vigelbyvägen 10B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till kontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!