HuvudsidaOm företaget
230
MED8189DE52446E471C9CBDEB38047885BC

Nu har du chansen - 60 kvm i bästa Brf FjällögaVigelbyvägen 14C Tänndalen - Funäsdalen, TÄNNDALEN

watermarkBudgivning

Tänndalen - Funäsdalen, TÄNNDALEN

Vigelbyvägen 14C


PRIS (utgångspris)3 350 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

60 kvm

LÄGENHETSNUMMER

18

MÅNADSAVGIFT

2 437 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

3 350 000 kr utgångspris

Nu har du chansen - 60 kvm i bästa Brf Fjällöga

Den här föreningen har en alldeles egen karaktär som redan blivit känd långt utanför Tänndalen och Hamra. Här finns bostadsrätter i olika storlekar och nu ges du chansen bli ägare till ett boende om 60 kvm. En modig och jordnära färgsättning skapar en harmonisk interiör, som gjord för en avslappnad vistelse. Designen sticker ut är skapad av Trigueiros Architecture vars arkitektur uppmärksammats i olika sammanhang, inte minst här med Fjällöga.

I två sovrum har man fördelat totalt 7 fasta bäddar vilket gör att man skulle kunna vara 2 familjer/sällskap på plats samtidigt. Sovrummen ligger på övre plan tillsammans med allrummet. På nedre plan hittar man entré, badrum med bastu, kök och matrum. En större altan ligger i anslutning till ingången och här kan man möblera med bord och sittplatser.
I både allrummet uppe och köket på nedre plan har man stora fönster som öppnar sig ut mot fjällmiljön som omger boendet

Ofta får man kompromissa bort något när man väljer läget på sitt fjällboende, men det unika med det här läget är att du har tillgång till allt utanför knuten, skidåkning både utför och på längden, skoterled och även till restaurang och matbutik. Hamra satsar även på sommaren med tex både cykling, vandring och konserter på kalfjället. Ett boende här ger reseanledningar hela året och du kommer att bo mitt i hela härligheten!

Vill man hyra ut finns möjlighet till goda intäkter. Fasta inventarier ingår så som sängar. Lösa inventarier ingår ej så som soffa, tv och matmöbel. Boendet har hittills aldrig hyrts ut.

Missa inte flygfilmen med mäklarpresentation och den filmade rundvandringen som finns på mäklarens hemsida under viktiga dokument och länkar!

Bilder

MED8189DE52446E471C9CBDEB38047885BC
MED8853EBE9EB764AE0A2FEE901DDE4A8DA
MED19FDF1888B8240ABB724B8CFD857A48B
MEDD852E909989549FC82D5E78328B8B557
MEDC9EF3F7EF49C4FC89AD9A522BAE286C9

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

60 kvm

LÄGENHETSNUMMER

18

MÅNADSAVGIFT

2 437 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

3 350 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

En stor uteplats med trall finns i anslutning till entrén. Plats för möbler och grill

PARKERING

En uppmärkt bilplats med motorvärmare finns längs vägen utanför huset. Övrig parkering sker på den stora parkeringen nedanför husen, intill Skilodge.

BALKONG

Ja

Känslan är att det är nybyggt och lägenheten har genomgående ombonade, grå träpaneler på väggar och i tak utom i badrum. Genomgående 1-stavs parkettgolv utom i våtrum. Vattenburen golvvärme i två plan.

HALL

Direkt när du kommer in i hallen går trappen upp till övre plan. På vänster sida finns två garderober (varav en innehåller torkskåp) och plats för avhängning. Även pjäxtork finns. Hallen övergår till kök och du når också badrummet tidigt i hallen. Klinker på golv.

KÖK

Hallen gör en sömlös övergång till kök vilket markeras av klinkergolvet som är det samma som i hallen. För att nyttja utrymmen börjar köksbänken redan under trappan och här på yttersta kanten har man placerat en kombimaskin för tvätt och tork under bänkskivan som sedan löper hela vägen genom köksavdelningen. Luckorna i köket har en lugnande grön nyans, rostfri diskbänk, enkel ho, induktionshäll och inbyggnadsugn, diskmaskin och kyl/frys i pelare. Överskåpen är delvis öppna och har delvis dörrar.

MATRUM

Ett stort fönster bjuder in ljus och fjällmiljö i rummet och härifrån har man utgång till balkongen. En platsbyggd soffa löper på ena väggen och ett långt matbord får plats här. Ekparkett på golv.

BADRUM

Från hallen når man det snygga badrummet rustat med duschhörna, wc och kommod. Rymlig bastu med utgång till altan. Kakel i varm kulör och klinker på golv.

ALLRUM UPPE

När man kommer upp för trappen landar man i allrummet möblerat med sittgrupp och tv. Utgång till balkong/altan. Ekparkett på golv.

SOVRUM

På övre plan ligger sovrummen. Det första man når är möblerat med platsbyggd våningssäng. Undre delen är en dubbelsäng. Dubbelgarderob. Ekparkett på golv.

SOVRUM

Sovrum 2 är ett långsmalt rum möblerat med två våningssängar längs ena väggen. P andra väggen står 4 garderober. Ekparkett på golv.

Om området

Längst upp i västra Härjedalen på gränsen mot Norge ligger Tänndalen inbäddad mellan böljande dalar och höga fjäll. Hit har fjällturister kommit sedan 1882 för att andas den friska luften och slappna av. Den första skidliften byggdes 1951 och sedan dess har allting gått i en ruskig fart. Tänndalen är belägen på 720 meter över havet som nyligen vunnit pris som Skandinaviens bästa skidort. Där konstaterades det att avsaknaden av klibbiga dansgolv och lyxiga butiker är total men övervinns istället av en fantastisk natur, underbara backar och vidsträckta längdspår.

Tänndalen erbjuder även ett stort utbud av aktiviteter sommartid. Här kan man fjällvandra, jaga, rida, cykla mountainbike, fiska, plocka bär och svamp och göra härliga dagsutflykter och enkelt välja bland de 30 guldturer som är utmärkta runt omkring området.

I familjekära Tänndalsområdet finns ett 20-tal liftar och ett 50-tal nedfarter med olika svårighetsgrader. Här finns även många välpreparerade längdspår som ingår i Nordic Ski spårsystemet som är sammanlänkat mellan dalgångarna. I Tänndalen finns flera restauranger, café, matbutik och sportbutik. Till Funäsdalen är det 15 km där ett bredare utbud erbjuds.

NÄRSERVICE

I Hamra finns en livsmedelsbutik. Butiken är ca 700 kvadratmeter stor, byggdes 2019 och ersätter den gamla butiken, Hamra Närköp. Hamra Livs är en toppmodern livsmedelsbutik med blandat sortiment som styrs efter säsong. I anslutning till butiken finns även ett kafé för fikasugna kunder och trötta skidåkarben.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,7 %

Ekonomi

EL

12 516 kr

VA

6 696 kr

UPPVÄRMNING

8 088 kr

FÖRSÄKRING

876 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

28 176 kr / år

KOMMENTAR

Kostnad för uppvärmning avser bergvärme som debiteras från föreningen och är en fast månadskostnad.
Kostnad för el avser både fast nätavgift samt förbrukning enligt följande fördelning 931 kr/mån nätavgift och 112 kr/mån förbrukning.
Kostnad för v/a debiteras från föreningen och är ett fast pris.

Härjedalen är i elzon 2 vilket är den lägsta.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

511 711 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plansvilla i parhus

BYGGNADSÅR

2020

UPPVÄRMNING

Bergvärme

VENTILATION

Mekanisk frånluft och tilluft med freshventiler

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

ELFÖRBRUKNING

2 400 kWh/år

ÖVRIGA BYGGNADER

Skidförråd finns i anslutning till entrén. Under bostaden finns ett större kallförråd som kan användas för tex skoter- eller cykelförvaring.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

ÖVRIGT

Ny kombimaskin för tvätt och tork

Förening

NAMN

Brf Fjällöga 1

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

25

OM FÖRENINGEN

25 bostadsrätter fördelade på 18 byggnader.

PARKERING

2 platser per lägenhet

ÖVRIGT

Föreningen ingår i två samfälligheter, en som hanterar Vigelns vägar och naturunderhåll och en som hanterar området längdspår och liknande aktiviteter.

Karta

Härjedalen Tänndalen - Funäsdalen

Vigelbyvägen 14C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!