HuvudsidaOm företaget

Användarvillkor bevaka slutpriset

watermark

Användarvillkor bevaka slutpriset

Här hittar du allmän information kring slutprisbevakning. För dig som är extra intresserad av våra villkor finns även följande information:

Om slutprisbevakning

Mäklarfirman får skicka information om bostäder till mig. Jag kan när som välja att tacka nej till att fortsatt få mer information.

Slutpris skickas till mig av mäklarfirman efter att köpekontrakt ingåtts för det aktuella objektet. Jag är införstådd att slutpriset därefter kan komma att ändras. Jag är även införstådd med att slutpris endast kan skickas ut till mig om både säljare och köpare för det aktuella objektet har godkänt att slutpris får lämnas ut.

Jag godkänner att mäklarfirman behandlar och sparar de uppgifter som jag har lämnat för att kunna kontakta mig och skicka information om produkter, tjänster och erbjudanden med syfte att marknadsföra mäklarfirmas tjänster och produkter. Jag är införstådd med att sådan kontakt kan ske via e-post, sms, per telefon eller post. Jag godkänner även att företag som samarbetar med mäklarfirman sänder information och erbjudanden till mig i syfte att marknadsföra bostadsrelaterade produkter och tjänster.

Jag kan när som helst, genom att vända mig till mäklarfirman få besked om vilka uppgifter som finns registrerade om mig hos mäklarfirman och hur dessa behandlas. Jag kan också närsomhelst genom att lämna besked till mäklarfirman välja att inte längre få information och erbjudanden enligt ovan eller begära att de uppgifter som finns registrerade om mig hos mäklarfirman rättas eller tas bort.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579