Nyproduktion i fjällen

watermark

Nya spännande bostadsområden i fjällvärlden

Att få vara med från början och påverka sin miljö är en fantastisk möjlighet. Tänk att få vara "förste man på plats" och att flytta in i något helt nytt som bara är ditt. Med dina val och din personlighet.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Att köpa nyproduktion handlar om att få längta, planera och även ha tid att sälja den nuvarande bostaden. Utan stress.

Nya spännande projekt i fjällvärlden

Nyproduktion

Idre, Himmelfjäll

Jupiter Lodge

Välkommen till Jupiter Lodge i Idre Himmelfjäll, Idre. Här bor du i vackra hus, med fantastisk skidåkning i närheten, liften utanför dörren och parkering intill huset. Det är en kort promenad till restaurang och skiduthyrning. Men det unika med lägenheterna är den praktiska planlösningen som löser några av de allra vanligaste önskemålen med fritidsboende idag. Du får en unik lösning för en skön fritid men också för ett smart ägande. Läs mer om projektet

Vill du veta mer, kontakta

Daniel Nyström

Nyproduktion

Idre Fjäll, Idre

Idre Hillside

Nybygge av 15 bostadsrätter i attraktivt läge med ski in- ski out på Idre fjäll- Idre Hillside. Bygget startar nu under hösten och inflyttning beräknas till September 2021. Slutsålt, samtliga lägenheter är bokade!

Vill du veta mer, kontakta

Daniel Nyström

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!