Nyproduktion i fjällen

watermark

Nya spännande bostadsområden i fjällvärlden

Att få vara med från början och påverka sin miljö är en fantastisk möjlighet. Tänk att få vara "förste man på plats" och att flytta in i något helt nytt som bara är ditt. Med dina val och din personlighet.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Att köpa nyproduktion handlar om att få längta, planera och även ha tid att sälja den nuvarande bostaden. Utan stress.

Nya spännande projekt i fjällvärlden

Nyproduktion

Stöten, Sälen

Fjällbyplatån

Attraktiva bostadsrätter i direkt anslutning till Sälens bästa skidåkning i Stöten! Totalt 24 st arkitektritade bostadsrättslägenheter med läge intill både de alpina liftarna och längdåkningsspåren. Inflyttning planeras under tredje kvartalet 2021 med början i september, perfekt för årets vintersäsong.

Vill du veta mer, kontakta

Johan Styrsvik

Nyproduktion

Idre, Himmelfjäll

Jupiter Lodge

Välkommen till Jupiter Lodge i Idre Himmelfjäll, Idre. Här bor du i vackra hus, med fantastisk skidåkning i närheten, liften utanför dörren och parkering intill huset. Det är en kort promenad till restaurang och skiduthyrning. Men det unika med lägenheterna är den praktiska planlösningen som löser några av de allra vanligaste önskemålen med fritidsboende idag. Du får en unik lösning för en skön fritid men också för ett smart ägande. Läs mer om projektet

Vill du veta mer, kontakta

Daniel Nyström

Nyproduktion

Lofsdalen

Hanslättsvägen tomtområde

Hanslättsvägen är ett område som ligger strax väster om byn Lofsdalen. Ca 20 minuters gångväg till bykärnan där ICA, restaurang, café, turistbyrå samt Sportbod finns. Hanslättsvägens tomtområde har både äldre stugor samt nybyggda. Det blir en fin variation. Från de tomter som är belägna lite högre är det fin utsikt mot kalfjället. Tomterna är väl tilltagna och du behöver ej känna att det blir trångt mellan husen. Längdspår och skoterspår alldeles i närheten. Kontakta oss för mer information.

Vill du veta mer, kontakta

Maria Sondell

Nyproduktion

Idre Fjäll, Idre

Idre Hillside

Nybygge av 15 bostadsrätter i attraktivt läge med ski in- ski out på Idre fjäll- Idre Hillside. Bygget startar nu under hösten och inflyttning beräknas till September 2021. Slutsålt, samtliga lägenheter är bokade!

Vill du veta mer, kontakta

Daniel Nyström

Nyproduktion

Idre Fjäll, Idre

Dalarnas längsta, Idre Fjäll 832

Projekt med 13 nya lägenheter med utsökt läge med ski in ski out ska byggas på Idre fjäll. Lägenheterna beräknas vara inflyttningsklar under andra kvartalet 2021. Lägenheterna är i olika storlekar med allt från ett till fyra sovrum. Egna skid/cykel förråd kommer att finnas i souterräng plan och parkeringsplats finnas i källarplanet. Efter att 12 av 13 lägenheter nu är bokade så är det bara den sista lägenheten som ska hitta sin ägare. Kontakta mig för mer information.

Vill du veta mer, kontakta

Daniel Nyström

Nyproduktion

Lofsdalen

Ljungvägen tomtområde

Ljungvägen i Lofsdalen är ett nytt tomtområde strax väster om byn som är strategiskt placerat med närhet till det mesta. Här går både längdspår och skoterspår i anslutning till området. Endast 20 minuters gångväg till bykärnan där ICA, restaurang, café, turistbyrå samt Sportbod finns. Även Lofssjön ligger nära. Byggrätten är generös med en byggnadsarea på 140 kvm samt en byggnadshöjd om 5,2 m. Utöver detta medger detaljplanen ytterligare en byggnad på max 50 kvm byggnadsarea. Läs mer om detaljerna i den bifogade plankartan som finns under viktiga dokument. Tomterna är väl tilltagna och du behöver ej känna att det blir trångt mellan husen. Kontakta oss för mer information.

Vill du veta mer, kontakta

Maria Sondell

Nyproduktion

Tänndalen/Funäsdalen

Skarvruets fjällby tomtområde

Mitt emellan Tänndalen och Funäsdalen finns den vackra platsen Skarvruet. Strax under trädgränsen och nedanför det anrika Skarvruets Högfjällshotell växer fjällbyn fram med en fantastisk panoramautsikt över Rödfjället. Tomternas söderläge gör att både soluppgång och solnedgång kommer att upplevas. Spänn fast längdskidorna vid tomten och kliv på spåret som löper genom tomtområdet. Tomternas storlek varierar från 1.095 kvm till 3.230 kvm, med pris från 450.000 kr till 2.270.000 kr. Kontakta oss för mer information.

Vill du veta mer, kontakta

Maria Sondell

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!