HuvudsidaOm företaget

Nyproduktion i fjällen

watermark

Nya spännande bostadsområden i fjällvärlden

Att få vara med från början och påverka sin miljö är en fantastisk möjlighet. Tänk att få vara "förste man på plats" och att flytta in i något helt nytt som bara är ditt. Med dina val och din personlighet.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Att köpa nyproduktion handlar om att få längta, planera och även ha tid att sälja den nuvarande bostaden. Utan stress.

Nya spännande projekt i fjällvärlden

Nyproduktion

Härjedalen, funäsdalen kåvan

Kåvan Chalet & Townhouse - Etapp 2

Funäsdalsberget och specifikt Kåvan är ett område som växer och bebyggs i denna stund. Utvecklingen är i sin linda men läget är exceptionellt bra med skidbackar och sittlift mitt i området. Här, med bästa läge, kommer Kåvan Chalet etapp 2 byggas. Denna etapp består av 6 exklusiva bostadsrättslägenheter med planerad inflytt Q1 (jan-mars) 2023. Arkitekturen är utformad efter det unika läget, en ”Ö” mitt i backen, som alla rör sig runt. Byggnaderna kragar ut på ett karaktärsfullt sätt med en tydlig koppling till traditionell träarkitektur som loftbodar och härbren Här har man utformat ett boende som är tydligt anpassat efter de behov man har i fjällen, vinter som sommar. Gediget och rustikt, med tåliga material och omsorg om detaljer. Bra utrymmen för förvaring av utrustning och sportkläder, effektiva och smarta sovrum som medger många bäddar på liten yta. Stort fokus på generösa rum för umgänge och gemenskap. Klicka dig in i projektet och få mer detaljerad info om det här spännande projektet i hjärtat av Funäsfjällens fantastisk fjällvärld!

Vill du veta mer, kontakta

Maria Sondell

Nyproduktion

Härjedalen, funäsdalen kåvan

Kåvan Chalet & Townhouse - Etapp 1

Välkommen till fjällens paradis - Funäsdalen, den riktiga fjällbyn som är en del av Funäsfjällen. Exklusiv nyproduktion med bästa Ski in/Ski out vid Kåvan Express. Vid foten av Funäsdalsberget, i direkt anslutning till skidbackarna, kan du nu bli en del av den spännande utveckling som pågår i Kåvan. I detta fjällmecka bygger Protorp 20 exklusiva och praktiska lägenheter i två etapper, Kåvan Chalet & Townhouse. Boendet har planerats för att effektivt passa en aktiv livsstil och hysa flera familjer utan att tumma på generösa rum för umgänge och gemenskap efter dagens äventyr. Inredningen är vald med noga omsorg om detaljer för att skapa en harmonisk och exklusiv fjällkänsla. Läs mer om projektet här.

Vill du veta mer, kontakta

Maria Sondell

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579