HuvudsidaOm företaget
watermark

Dundret

Dundret

Gällivare

 • Storgatan 9, 982 31 Gällivare
Öppettider
 • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
 • Fredag 10.00-15.00
 • Lunch 12.00-13.00

Postadress

 • Storgatan 9, 982 31 Gällivare

  Dundret är Gällivares hemmafjäll. På Dundret skidanläggning finns 15 nedfarter med varierande svårighetsgrad. Föredrar du längdåkning före utförsåkning kan du besöka Hellnerstadion som erbjuder längdspår från 2,5 km. Om du vill ta en paus från skidåkningen och köra skoter finns det gott om skoterleder med vackra vyer att välja på. 

  Att se och göra på Dundret

  Fjällen förknippas ofta med skidåkning och diverse vintersporter men det finns mycket att se och göra på Dundret även på sommarhalvåret. Du kan ta bilen ända upp till toppen av hemma fjället och här finns även en handikappanpassad grusväg till toppstugan. Det finnsbra möjligheter till fjällvandring för hela familjen. Skulle du vilja öka tempot efter en avkopplande vandring finns det även fina löparspår i området. Uppifrån Dundrets topp kan du njuta av utsikten av en 11:e del av Sverige. Om du är här på sommaren så missa inte midnattssolen från toppen. 

  Resa till Dundret

  Det finns många sätt att resa till Gällivare och Dundret. Ett av dem är nattåg från Göteborg eller Stockholm. Stig ombord på kvällen och stig av vid lunchtid nästa dag utvilad och redo för alla äventyr som Dundret har att erbjuda. Funderar du på att ta bilen så är det ca 110 mil från Stockholm till Gällivare. Andra alternativ är buss eller flyg. Gällivare har en egen flygplats med två dagliga förbindelser till Stockholm/Arlanda. 

  Söker du boende på Dundret eller i Gällivare så kan du välja på att hyra stuga, bo på hotell eller Bed & Breakfast. Söker du ett mer permanent boende så finns attraktiva bostäder till salu i området. 

  Bostäder till salu i Dundret

  Senast inkommet Dundret

  Funderar du på att sälja din bostad?

  Låt oss kontakta dig!

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  HusmanHagberg AB
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm

  Org.nr: 556544-7579