watermark

Köparmäklaren hjälper dig att hitta ditt nya hem

Vi hjälper dig inte bara att sälja din bostad, vi står också till tjänst när du ska hitta ditt nya hem. Att anlita en Köparmäklare innebär att du får en rådgivare, ett bollplank och en trygghet genom hela köpprocessen.

Köparmäklare Bas - Kostnadsfri rådgivning när du köper ny bostad

Köparmäklare Bas ingår kostnadsfritt i vår mäklartjänst för alla som är, eller har varit, kunder hos oss. I sökandet efter en ny bostad kan det uppstå massor av frågor: Är det ett bra pris? Vilka skyldigheter har jag som köpare? Är det rimliga villkor i avtalet? Vad innebär besiktningsprotokollet? När frågorna dyker upp är det tryggt att kunna rådfråga ett proffs som gör att du kan ta de rätta besluten.

Köparmäklare Pro - Vi är ditt personliga ombud på plats

För dig som har ont om tid och kanske är bosatt på annan ort eller i ett annat land, har vi utvecklat en speciell tjänst för sökning av bostäder i Sverige - Köparmäklare Pro. Tjänsten innebär att du får hjälp av våra experter att handplocka en bostad som matchar dina önskemål. Sedan bistår vi med all expertis som krävs tills du flyttar in i ditt nya hem. Läs mer här

Buyer’s Agent Pro - Your personal representative on site

If you are pressed for time, maybe living in another city or even resident abroad, you will be pleased to know that we have developed a special service – Buyer’s Agent Pro (Köparmäklare Pro) – to make it easier for you to find a home in Sweden. To put it simply, our experts will give you all the help you need in selecting a home that matches your preferences, and support you with all the expertise that’s required until your move has been successfully completed. Continue reading

Köparmäklare® är ett registrerat varumärke för HusmanHagberg AB.

Boka en fri digital värdering för att komma igång med Värdebevakaren!

* Obligatoriska uppgifter

Övriga tjänster

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Fri värdering av din bostad

Bluestep

BlueStep har sedan 2005 hjälpt tusentals människor att få bolån och kan vara ett alternativ för dig som har svårt att få lån av banken.

Bolån med Bluestep

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Håll koll på bostadens värde

Om budgivning

Bra att veta om budgivning vid försäljning av fastigheter, tomträtter och bostadsrätter som förmedlas av fastighetsmäklare.

Bra att veta om budgivning

Energideklaration

Alla fastigheter ska enligt lag energideklareras. Vi hjälper dig att få kontakt med en certifierad besiktningsman om ditt hus inte är energideklarerat.

Juridisk trygghet

Samarbetet mellan Lexly och HusmanHagberg ger dig möjlighet att få klarhet i vad som gäller och sedan hjälp att enkelt och tryggt skriva de avtal du behöver.

Trygga avtal med Lexly

Undersökningsplikt

När du köper en bostadsrätt, innebär det att du köper en ideell andel i en ekonomisk förening.

Vid köp av bostadsrätt

Undersökningsplikt fastighet

Som köpare har du en skyldighet att noggrant undersöka fastigheten - den så kallade undersökningsplikten.

Vid köp av fastighet

Boendeekonomi

Econans boendekalkyl

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!