HuvudsidaOm företaget

Åre

watermark

Åre

Åre kommun är den största fjäll- och alpinsportsområdet i Sverige. I kommunen finner ni Åre by, Åre Björnen, Duved, Tegefjäll, Bydalen, Södra Årefjällen och Storlien. I denna kommun finns allt från ett livligt uteliv med restauranger och afterski till ett lugnt stugliv med familjen, allt med närhet till den storslagna fjällnaturen.  

På vintern åker du skidor, snowboard och långfärdsskidor eller varför inte snöskoter. På sommaren finns det fina leder för downhill cykling och vandring.  

Våra fastighetsmäklare finns i Åre by och är experter på sin kommun. Kontakta dem med alla frågor du kan ha rörande att sälja eller köpa i hus och lägenhet i Åre fjällvärld.

Funderar du på att sälja din bostad?

Låt oss kontakta dig!

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579