HuvudsidaOm företaget

Klövsjö

watermark

Klövsjö

I Klövsjö hittar du Vemdalens tuffaste skidåkning. Precis som de övriga områdena i Vemdalen är Klövsjö väldigt snösäkert med tidig säsongsöppning, oftast i början av november.

I Klövsjö väljer du mellan utmanade svarta backar och fina carvingbackar med snäll lutning. Här finns något för alla. Områden är ihopkopplat med Storhogna dit du enkelt tar dig med lift.  

Att se och göra i Klövsjö

Det finns gott om äventyrliga vinteraktiviteter i Vemdalen. Du hittar allt från hundspannsturer, fjällridning, snöskovandring, och fiske för den som vill vara ute i det fria och njuta av fjällmiljön. Spa-upplevelser och bad och bowling, är populära aktiviteter för den som vill hålla sig inomhus. Under sommarhalvåret njuter du av naturen genom aktiviteter så som golf, cykling, fiske, jakt, vandring och ridning.

Resa till Klövsjö

Det finns flera sätt att ta sig till Vemdalen och Klövsjö. Packa in hela familjen i bilen och kör till fjälls. Avståndet från Stockholm är 490 km, Göteborg 650 km och Malmö 890 km. När du närmar dig möts du ofta av renar som hälsar dig välkommen. Att resa med tåg är bekvämt. Med Snälltåget tar du dig enkelt till Vemdalen från Malmö eller Stockholm, utan stress och trafik. Vill du åka buss så väljer du Härjedalingen.

Funderar du på att sälja din bostad?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn