Storhogna

watermark

Storhogna

I snösäkra Storhogna trivs hela familjen. Backarna gröna, blåa och röda, perfekta för fina carvingsvängar. Storhogna ligger på en sån hög höjd att du åker på 100% natursnö. Vill du ha mer utmanande åkning tar du dig enkelt till närliggande Klövsjö genom att ta solliften.

Att se och göra i Storhogna

Det finns gott om äventyrliga vinteraktiviteter i Vemdalen. För den som vill vara ute i det fria och njuta av fjällvärlden så hittar du hittar allt från hundspannsturer, fjällridning, snöskovandring, och fiske. När vädret inte är på topp och du vill hålla dig inomhus så finns det aktiviteter som Spa-behandlingar, bad och bowling. Under sommarhalvåret upplever du fjällvärlden genom aktiviteter så som cykling, fiske, fiske, jakt, vandring, ridning eller varför inte golf.

Resa till Storhogna

Det finns flera sätt att ta sig till Vemdalen och Storhogna. Att resa med tåg är enkelt och bekvämt. Med Snälltåget tar du dig till Vemdalen från Malmö eller Stockholm. Vill du åka buss så väljer du Härjedalingen. Om du väljer att packa bilen och köra till fjälls så väntar en fin resa på bra vägar. Avståndet från Stockholm 490 km, Göteborg 650 km och Malmö 890 km. När du närmar dig möts du ofta av renar som hälsar dig välkommen.

Funderar du på att sälja din bostad?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn