Lindvallen

watermark

Lindvallen

Lindvallen är en av de mest populära destinationerna i Sälen och här erbjuds aktiviteter året om. Lindvallen är perfekt för både barnfamiljer och för dig som söker varierat utbud. Området består av fyra torg och är SkiStars största aktivitetsområde i Sälen. Den snälla maskoten Valle är snögubben alla barn älskar.

Att se och göra i Lindvallen

I Lindvallen finns ett av Europas största, sammanhängande barn- och nybörjarområden när det kommer till skidbackar. Lindvallen är också hem till SkiStar Lodge Lindvallen, Ski Lodge Village och Timmerbyn. Här finns äventyrsbad, spa, bowling, matbutik och flera restauranger. Här upplever du en oförglömlig vistelse oavsett när på året du besöker Lindvallen!

Bra att veta om Lindvallen

Här finns alla bekvämligheter du behöver så som matbutik, restauranger och drivmedel. Det finns bussar med regelbunden trafik som tar dig smidigt mellan boendet, skidbackarna och badet.

Bra att veta om Lindvallen

Här finns alla bekvämligheter du behöver så som matbutik, restauranger och drivmedel.

Sommar i Lindvallen

Lindvallen och Sälen är kanske mest känt för vintersportort men det finns en massa aktiviteter även under sommaren. Allt från friluftsaktiviteter till kulturevenemang och avkoppling i den vackra svenska naturen.

Några sommaraktiviteter att nämna är vandring, cykling, fiske, kanotpaddling, golf och ridning. Ett besök till någon av de lokala bondgårdarna är ett annat alternativ.

Funderar du på att sälja din bostad?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn