Stöten

watermark

Stöten

Stöten är en av Sveriges mest populära skidorter och erbjuder en mängd olika aktiviteter för alla åldrar. Med sina 22 nedfarter och 14 liftar finns det något för alla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren skidåkare. Här träffar barnen den snälla maskoten Vargy. Oavsett om du vill ha en avkopplande semester eller en spännande äventyrsresa är Stöten platsen för dig!

Att se och göra i Stöten

I Stöten finns gott om aktiviteter så som hundspann, skotersafari, längdåkning med mera. Koppla av med varma bad för både stora och små på Vattufjäll. Här hittar du även spa, gym och bowling.

Bra att veta om Stöten

Här finns mataffär och många bra restauranger. Stöten ligger endast 5 mil från norska Trysil som erbjuder 69 nedfarter och många fina längdspår.

Sommar i Stöten

Cykla, vandra, bada eller kanske fiska. Sommaren i Stöten och Sälenfjällen erbjuder mängder av aktiviteter och utflyktsmål.

För cykling finns det flera cykelbanor och leder. Du har mountainbike-leder för dem som söker extra mycket äventyr. Vandringsleder finns för alla och i olika nivåer. Gemensamt för både vandringen och cyklingen är att naturen är otroligt vacker och landskapet omväxlande längs vägen.

I landskapet finns många små sjöar som lämpar sig för både fiske och bad.

Är du intresserad av golf finns det en golfbana i Sälen. Sälens Golfklubb har en 18-hålsbana som är öppen under sommarmånaderna.