HuvudsidaOm företaget

Tärnaby

watermark

Tärnaby

Söker du utmanande skidåkning i backar som fostrat några av Sveriges bästa skidåkare är Tärnaby det självklara valet. I denna vackra fjällmiljö har välkända skidåkare som Ingemar Stenmark och Anja Persson åkt åtskilliga åk för att nå till den absoluta toppen. Njut av åk i de mytomspunna nedfarterna Ingemarbacken och Anjabacken. Tärnaby erbjuder även nedfarter anpassade för nybörjare samt längdskidspår på Laxfjället. Här finns även en retropark, stora friåkningsområden samt välplacerade mysiga grillplatser när det vankas paus och avkoppling.

Besöker du Tärnaby sommartid behöver du inte oroa dig över att vara sysslolös. Prova på flugfiske, paddla kanot eller fjällcykling. Självklart kan du också ge dig ut på fjällvandring för oförglömliga naturupplevelser och vackra vyer.

Boende i Tärnaby

Här kan du bo på Tärnaby fjällhotell mitt i skidområdet, njut av god mat eller en välförtjänt after ski efter en lång dag i backen. I Tärnaby finns även flera restauranger med ett varierat utbud av god mat eller enklare fika. Vill du hellre boka en stuga för kompisgänget eller familjen så finns det ett stort utbud att välja på. Har du som så mång andra förälskat dig i Tärnaby och alla naturupplevelser så kanske det är dags att köpa en bostad i Tärnaby?

Resa till Tärnaby

Resa till Tärnaby går bra med flyg, buss eller bil. Hemavan flygplats ligger bara 2 mil norr om Tärnaby med avgångar 6 dagar i veckan till Arlanda. Flygresan Stockholm till Hemavan tar ca 2 timmar. Det går även bussar från Stockholms Centralstation. Vill du göra resan till ditt eget äventyr går det alldeles utmärkt att bila till Tärnaby längs E12.

Funderar du på att sälja din bostad?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn