Sälj eller köp fjällbostad på plats eller på distans

watermark

Sälj eller köp fjällbostad på plats eller på distans

Att vara ”Hemma överallt” handlar om att kunna anpassa sig, och det har vi gjort sedan start. Vår ambition är att alltid vara nära dig som kund och se dina behov i varje enskild situation antingen fysiskt eller på distans.

Träffa oss digitalt online eller på plats hos dig

Vi har alla olika förutsättningar och anpassar vårt arbetssätt så att det passar dig som kund. Med dagens teknik har vi möjlighet att värdera din fjällbostad digitalt online, arrangera digitala visningar, agera rådgivare och mycket mer på distans. Möjligheterna är många. Vi berättar gärna mer för dig som är nyfiken. Att träffa dig som kund, digitalt eller fysiskt, är det bästa vi vet.

Så visar vi fjällbostäder till salu

  • Digitala visningar online
  • Bokade visningar med få deltagare
  • Privata visningar

Vi tänker på varandras hälsa - alltid.

Med tanke på Covid-19 råder nu en ovanlig situation i Sverige och världen. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för att minska smittspridning med respekt för dig och för alla våra medmänniskor i samhället. Känner du dig krasslig eller osäker på om det är säkert för dig att komma till våra visningar så vill vi uppmana dig att kontakta ansvarig mäklare. Tillsammans hittar ni en lösning så att du får ta del av visningen av bostaden. Du hittar alla våra kontor här.

Boka en digital värdering av din fjällstuga eller lägenhet via formuläret nedan eller kontakta ditt lokala fjällkontor.

Du kan även boka en tid via mäklarbokningen.se, höja värdet på din fjällstuga eller lägenhet via vårt koncept Kommande®. Se aktuellt utbud av fjällbostäder

Boka en fri digital värdering för att komma igång med Värdebevakaren!

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn