HuvudsidaOm företaget

Digital visning

watermark

Öppen visning, privat visning eller digital visning? Vi anpassar oss efter dig!

Vi på HusmanHagberg har alltid dig som kund i främsta fokus och vår målsättning är att alltid tillgodose våra kunders behov. Vi jobbar för att ligga i digital framkant, detta för att erbjuda en bredare mäklartjänst och för att värna om vår miljö. Under rådande omständigheter väljer vi att erbjuda dig som kund möjligheten att träffa oss ”digitalt”.

Du kan både värdera din bostad, få råd kring bostadsaffären och gå på visning m.m. Tillsammans hittar vi en lösning som passar dig. Det kan t.ex. vara möten/visningar genom FaceTime, Whats App eller andra digitala lösningar. Vill du gå på öppen visning, personlig visning eller träffa oss personligen så går det självklart också bra. Kontakta ditt lokala mäklarkontor för att få veta mer.

För din och andras hälsa.

Boka en fri digital värdering för att komma igång med Värdebevakaren!

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579