Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Hemavan / Tärnaby / Kittelfjäll

HusmanHagberg – din mäklare i Hemavan / Tärnaby / Kittelfjäll

Fjällvärlden i Västerbotten har mycket att erbjuda oavsett årstid. Vare sig du vill fjällvandra och uppleva vacker natur eller ge dig ut i skidbacken eller skidspåret är detta ett område som måste upplevas. Funderar du på att köpa stuga eller önskar sälja bostad i Hemavan, Tärnaby eller Kittelfjäll och letar mäklare? Då är du välkommen till oss på HusmanHagberg. Våra erfarna mäklare har koll på Hemavan Tärnaby och Kittelfjäll och hjälper dig på vägen till en lyckad bostadsaffär.

Skidåkning och fjällvandring i Hemavan Tärnaby

Området är vida känt för sin fina utförsåkning. Kända skidåkare som Stig Strand, Ingemar Stenmark och Anja Persson har alla tävlat för den klassiska klubben IK Fjällvinden i Tärnaby. Väl på plats är det inte svårt att förstå varför området inspirerat så många skidåkare i världsklass. Tillgången till snö och ett väl utbyggt liftsystem med många backar med varierande utmaning gör att man gärna stannar här en längre tid.

Vill man åka offpist är Kittelfjäll ett måste. Här hittar du ett av Sveriges tuffaste offpistområden med en mängd opistade backar bland skog och raviner. När man till slut behöver en liten paus från skidåkningen finns här många fina skoterleder att uppleva. Om du tar med dig fiskeutrustning kan du även passa på att pimpla lite röding vid någon av fjällsjöarna.

När skidsäsongen är över tar andra äventyr över. Här finns goda möjligheter att uppleva fjällen på både cykel och till fots. Vandra längs den välkända Kungsleden som sträcker sig 45 mil norrut till Abisko. En fjällvandring som erbjuder många vackra naturupplevelser. Hemavan Tärnaby har självfallet flera andra vackra vandringleder att välja på så som Drottningleden, Ryfjället och Atoklimpen. Området har mycket att erbjuda för alla naturälskare. Hemavan Tärnaby bjuder på möjligheter till både jakt, fiske samt svamp och bärplockning.

Köpa eller sälja bostad i Hemavan / Tärnaby / Kittelfjäll

Oavsett om du går i tankar på att sälja din bostad eller önskar köpa ett hus eller stuga så är du välkommen att kontakta våra mäklare i Hemavan Tärnaby.  Vi erbjuder en komplett mäklartjänst helt anpassad efter den lokala marknaden och livet i fjällvärlden.

Att ta sig till Hemavan eller Tärnaby går bra med både bil, buss och flyg. Hemavan flygplats har avgångar 6 dagar i veckan till Arlanda och flygturen tar ca 2 timmar. Från Hemavan till Tärnaby är det bara 2 mil via e12:an. Två orter välkända för sin skidturism med ett bra utbud av såväl handel som restauranger. Söker du boende i Hemavan finns det flera trevliga områden att kika på som exempelvis Portbron, Laisholm, Klippen och Tängvattnet.

Tärnaby har den mesta service man kan behöva för ett fast boende som för- och grundskola, apotek, mataffär, restauranger samt en bowlinghall.Fortsätter du österut från Tärnaby kommer du till Storuman som är centralort i kommunen. Tar du dig söderut kommer du till en annan populär skidort, Kittelfjäll, som ofta förknippas med utmanande offpist åkning.

Vill du veta mer om Hemavan, Tärnaby, Kittelfjäll eller andra orter i området så är du välkommen att höra av dig till vår mäklare på orten. Vår målsättning är alltid nöjda kunder oavsett om du önskar köpa eller sälja bostad i Hemavan Tärnaby. Välkommen till HusmanHagberg! 

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Vi renoverar vår fina lokal så just nu så ni når oss på telefon och e-post. Välkommen!

  Våra områden

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  Fri värdering

  Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

  Försäkring

  Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

  Värdebevakaren

  Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

  Deklarationshjälp

  Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

  Proffsfotografering

  Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!