HuvudsidaOm företaget
watermark

Deklarera din bostadsförsäljning

 Skatteverkets hemsida finns information om hur du ska deklarera försäljningen av din sålda bostad. Vinst eller förlust? Räkna enkelt ut det här.

Sista dagen för att lämna in din deklaration är den 3 maj. Om du beräknar få ett underskott av slutgiltig skatt på mer än 30 000 kr, bör du göra en fyllnadsinbetalning senast den 12 februari för att undvika kostnadsränta.

Behöver du hjälp?

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Vi behöver i så fall följande uppgifter:

  Fyll i en av nedanstående blanketter (en för bostadsrätt och en för fastighet) och maila eller posta den sedan till oss. OBS! Spara först ner blanketten på din dator, fyll sedan i och spara. Kontaktuppgifter till respektive kontor och mäklare hittar du här.

  Var noga när du fyller i dina uppgifter så att allt stämmer. Det är du själv som står för riktigheten i din slutliga deklaration och du är personligen ansvarig för dina deklarationsuppgifter. Det är viktigt att du fysiskt signerar underlaget innan du skickar in det till oss.

  För att vi ska ha möjlighet att hjälpa dig i tid måste vi ha in din blankett innan den 1 mars 2021.

  Tack för det förtroende vi fått att hjälpa dig med din försäljning under 2019!

  Övriga tjänster

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  HusmanHagberg AB
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm

  Org.nr: 556544-7579