HuvudsidaOm företaget

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Sälen

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Sälen

Nu öppnar vi upp HusmanHagberg i Sälen. Inom kort kommer vi att kunna presentera adressen till vårt kontor och vi ser fram mot att kunna hälsa dig välkommen dit. Du som kund kan redan nu kontakta oss för bostadsaffärer och rådgivning. Du når oss på telefon 070-699 98 97.

Söker du en professionell och erfaren mäklare i Sälen? Vi har koll på Sälen och erbjuder en komplett mäklartjänst oavsett om du önskar köpa, värdera eller sälja bostad. Sälen är mer än bara en skidort. Det är en plats där äventyr och avkoppling möts, omgiven av Sveriges mest storslagna fjällandskap.

Vare sig det gäller att värdera din fjällstuga eller att finna ditt drömhus, ser vi som jobbar som fastighetsmäklare i Sälen fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär. Med mångårig erfarenhet och ett genuint engagemang för Sälen och dess omgivningar kan vi garantera en mäklartjänst av högsta kvalitet.

Att bo i Sälen

Sälen är inte bara en plats, det är en upplevelse. Sälen har ett utbud som spänner från skidbackar i Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Hundfjället, Kläppen eller Stöten till aktiviteter som hundspann, vandring och cykling. Lägg till familjeaktiviteter som Experiums äventyrsbad, spa, inomhussurf, bowling och bio samt ett brett utbud av restauranger. Missa inte heller att besöka någon av de klassiska våffelstugorna. Sälen bjuder på upplevelser för alla sinnen, året runt. Till och från Sälen kan man ta sig snabbt och smidigt med flyg och sen vidare till sin slutdestination i Sälen med transferbuss.

Köpa, värdera eller sälja bostad med mäklare i Sälen

Ska du köpa eller sälja bostad i Sälen? Välj en mäklare som förstår Sälen inifrån och ut. Oavsett om du vill hitta din drömbostad eller ska sälja din bostad är du varmt välkommen till oss på HusmanHagberg. Med en äkta passion för mäklaryrket jobbar vi hårt för att matcha våra objekt med rätt köpare.

Är du nyfiken på vad din bostad i Sälen är värd? Med en djup förståelse för Sälens unika bostadsmarknad kan våra mäklare ge en träffsäker värdering. Väl på plats kanske vi även kan ge några tips för att öka värdet på din bostad. Vi erbjuder hjälp med allt ifrån värdering till färdig bostadsaffär.

Sälen omfattar en rad unika områden som har sin egen charm. För den som vill bo centralt finns Sälfjällstorget, medan den som söker närhet till skidbacken kan titta närmre på Hundfjället och Tandådalen. Våra fastighetsmäklare i Sälen kan hjälpa dig att sälja din fjällstuga eller köpa bostadsrätt i ett område som matchar med dina favoritaktiviteter i fjällvärlden. Här finns garanterat en plats som passar precis det du söker och vi på HusmanHagberg Sälen hjälper dig med glädje och profession att hitta den. Vi är hemma överallt i Sälen!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Vi öppnar inom kort i Sälen. Fram tills dess når du oss på 070-699 98 97.

  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Våra områden

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579