510
MEDB73AC1DB7B8E4026A18F6C5D8D8069E2

Såld!

Populära Källvägen!

watermark

Åre, Åre

Källvägen 18

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,461 I avgiften ingår TV via antenn, parkeringsplats och värme. Hushållsel och vatten tillkommer.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea70 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer18-070
Byggår1982
Driftskostnad521 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 3,100,000

Ansvarig mäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för information om visningsmöjligheter.

Nu har du chansen att förvärva en härlig lägenhet med rymlig inglasad balkong. Allrum med fint ljusinsläpp. Två sovrum. Ett duschrum med egen kombimaskin. Köket renoverades 2016 och fick då nya vitvaror. Två trappor upp med balkong i sydöstläge. Lägenhetsförråd i källaren och parkering i garage ingår i avgiften. Som medlem i föreningen har man också tillgång till tvättstuga och vallabod m fl gemensamma utrymmen i föreningens byggnader. Bekvämt gångavstånd ner till byn och upp till Tottliften. Välorganiserad förening med god ekonomi.

Om området

Välkommen till Åre!

Åre är en fantastisk ort under hela året, även om de allra flesta reser hit under vinterhalvåret för att njuta av snö, skidåkning och "riktig" vinter.

Vinter
I Åres skidområde finns 100 nedfarter (den längsta hela 6,5 härliga kilometer) och 40 liftar. Nybörjaråkaren har fler än 50 gröna (mycket lätta) och blå (lätta) backar att välja bland. För mer erfarna skidåkare finns en hel del andra utmaningar.

Sommar/Höst
Sommaren i Åre erbjuder fiske, vandring, cykling, golf och mycket, mycket mer. Och under hösten passar många på att njuta av den höga fjälluften, plocka bär och mysa ordentligt i sitt hus.

Mat och kaffe
Det finns gott om kaféer och restauranger i Åre med omnejd. Allt från det mysiga lilla bykaféet till den lyxiga à la carte-restaurangen mitt i centrum.

Aktiviteter
Självklart handlar en vintervistelse i Åre mycket om skidåkning och andra snöaktiviteter. Men tveka inte att utforska andra upplevelser också. Och på sommarhalvåret finns det hur mycket som helst att göra på fjället, i forsen, i luften …

Shopping
Kläder, smycken, hemslöjd, sportutrustning, choklad och mycket, mycket mer. När du vill ta en paus från skidåkning och andra upplevelser kan du alltid utforska shoppingen i Åre.

KommunikationVägbeskrivning
Det vanligaste sättet att ta sig till Åre är med bil. Resan går på fina vägar och är ca 63 mil från Stockholm och 89 mil från Göteborg. Andra möjligheter är förstås tåg (Sov under vägen upp med nattåget.) och buss. Eller så väljer du det snabbaste alternativet och flyger till Åre Östersund Airport (8 mil från Åre) eller Vaernes, Trondheim (15 mil från Åre).

Närservice

I Åre by finns all nödvändig service. Butiker, restauranger, banker, postservice och annan service som krävs för ett fungerande vardagsliv.

Övrigt

Årebjörnen har ett väl utbyggt liftsystem, integrerat med Åres system. Här satsar man särskilt på barnfamiljerna med många aktiviteter för de minsta. I Björnenområdet finns även flera fina och välpreparerade längdskidspår (3, 5 och 10 km). En helt ny klätterpark (2021) för hela familjen är en rolig utmaning att ta sig runt. Slingrande och snabba cykelleder i olika längd finns numera också runt Björnen.

Övrig information om Åre med omgivningar kan fås via Åre kommuns hemsida, www.are.se. Andra informativa webbsidor är www.aresweden.com och www.arelive.se.

Bilder

Grönt och trivsamt område

Källvägen 18

Entréhall

Hall

Planritningar

Källvägen 18

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkomna in i en trivsam lägenhet två trappor upp med härlig vy över Åresjön och Renfjället. Totalrenoverat kök 2016, ny parkett i allrummet 2016 och ny parkett och nymålade väggar 2019 i båda sovrummen. Rymligt duschrum med egen kombimaskin. Den inglasade rymliga balkongen har trätrall på golvet och förlänger möjligheterna att sitta ute under de mysiga höstkvällarna.

Notera att föreningens officiella lägenhetsregister anger 2 rum och kök, men det är alltså 3 rum och kök då man också har byggt det lilla sovrummet.
Antal rum
2 rum
Boarea
70 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Hall i vinkel med förvaringssystem på ena väggen och en garderob i den inre delen. Klinkergolv.
Kök
Köket renoverades 2016 och fick stommar och snygga träluckor från Ikea. Arbetsbänk i trä och kakel på väggen ovan. Klinkergolv. Väggarna är målade. Maskinell utrustning: fläkt, induktionshäll, ugn, diskmaskin och extra bred kyl/frys.
Allrum
Allrum och kök har en öppen planlösning men köket har ändå sin egen avskilda del eftersom rummet är vinklat. Matplatsen är placerad vid köket, intill ett fönster som vetter ut mot den inglasade balkongen. Altandörr från allrummet. Parkettgolv och målade väggar.
Sovrum 1
Ett större sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Parkettgolv och målade väggar.
Sovrum 2
Detta är ett mindre sovrum med plats för en enkelbädd eller våningssäng. Parkettgolv och målade väggar.
Duschrum
Rymligt duschrum med duschhörna, WC, handfat med kommod och spegel på väggen ovan. Handdukstork. Kombimaskin. Väggfast extra kommod för förvaring. Spotlights i taket. Helkaklade väggar och klinker med golvvärme.
Uteplats
Inglasad balkong med söderläge.
Parkering
Garageplats 116 hör till lägenheten och ingår i avgiften.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 6, hiss finns
Beskrivning av våningsplan
Våningsplan från -2 till +3.
Avgift
SEK 3,461 I avgiften ingår TV via antenn, parkeringsplats och värme. Hushållsel och vatten tillkommer.
Driftskostnad
SEK 6,250 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
VA
SEK 1,200
Försäkring
SEK 1,450
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.109 %
Andel av årsavgiften
1.11 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1982
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 12/2/2019
Energiklass
D
Energiprestanda primärenergital
111 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Vissa inventarier kan övertas mot ersättning. (Sängar, soffa och garderoben i hallen.)
Förening
Namn
Brf Totten i Åre
Om föreningen
I byggnaderna finns två lokaler samt ett flertal extra förråd för uthyrning. Det finns även cykel- och barnvagnsförråd, två tvättstugor (En större i hus nr 18 och en mindre i hus nr 14.), ett lägenhetsförråd till varje lägenhet, en vallabod, en matkällare samt ett gästrum som medlemmarna kan hyra.
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
95
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
TV via antennuttagen är kostnadsfria och ger tillgång till 10 kanaler. (Bl a SVT och TV4.) Föreningen har tecknat avtal med Boxer som ger medlemmar rabatt på abonnemang på övriga digitala TV-kanaler.
Föreningen är ansluten till öppet fiber via Telia vilket betyder att man kan välja leverantör av tjänsten.
Parkering
I föreningen finns garage, gästparkering och utomhusparkering. Varje lägenhet har rätt till en parkeringsplats som ingår i avgiften. Möjlighet finns att hyra extra plats i mån av tillgång.
Överlåtelseavgift
SEK 1,190 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 476
Övrigt
Det finns mycket bra information på föreningens hemsida: https://www.totten.nu/

Karta

Åre Åre

Källvägen 18

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!