HuvudsidaOm företaget

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Åre

HusmanHagberg – erfarna mäklare i Åre fjäll

Åres fjällvärld passar dig som längtar efter ett liv nära naturen samtidigt som du har nöjeslivet precis runt hörnet. Önskar du köpa bostad i Åre by eller i något av närområdena så finns våra erfarna mäklare i Åre här för dig. Trots den genuina fjällkänslan så är resten av landet aldrig långt bort när du bor i Åre by. Hit kan du enkelt ta dig med både flyg, tåg, buss eller bil.

Söker du bostad utanför byn så finns det flera mysiga orter runt omkring Åre som passar alldeles utmärkt för såväl fritidsboende som åretruntboende. Vill du bo nära naturen och fjällvärlden så bör du titta nämre på Duved, Tegefjäll och Åre-Björnen. Området har både skolor och butiker för att vardagen ska fungera. Våra mäklare i Åre fjäll har mycket god lokalkännedom och kan svara på dina frågor som rör ett liv i Åre. Våra mäklare i Åre fjäll hjälper dig att hitta den bostad som passar dig och din familj bäst. Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder oavsett om du önskar köpa eller sälja din bostad i Åre.

Att bo i Åres fjällvärld

Åre fjällen erbjuder Skandinaviens bästa utbud av skidåkning både utför och i längdspåren. Här finns ett mycket modernt och väl utbyggt liftsystem. Åre har mycket mer än skidåkning att bjuda på. Här finns även aktiviteter som fjällvandring, cykling, paddling mm.  Förutom härliga naturupplevelser och roliga aktiviteter finns här också all nödvändig service vilket gör att det går bra att bo här året runt.

Åre kommun sträcker sig från Mattmar i Öster till Storlien i Väster och här finns många genuina fjällbyar som alla har sin unika prägel för dig som önskar köpa bostad i Åres fjällvärld. Varmt välkommen till oss på HusmanHagberg. Våra kunniga mäklare brinner för att hjälpa dig att hitta just ditt drömboende!

Omdömen från våra kunder

"Dyktig og arbeidsom megler. Bare positive opplevelser. "
Jan Roar H5 veckor
Verifierad kund
"Är helt nöjd med hela affären! Så en eloge till mäklarna jag har varit i kontakt med!👍 Hälsn. Sture"
Sture R5 veckor
Verifierad kund
"Bra och engagerad mäklare från start till slut."
Robert D8 veckor
Verifierad kund
"Punktlig och lagom säljande behandling, snabb återkoppling på frågeställningar"
Håkan A16 veckor
Verifierad kund
"Tok kontakt i forbindelse med en tomt i Huså. Megleren var veldig pliktoppfyllende og vi som kjøper følte oss ivaretatt. Vi hadde bare mulighet på en «rød dag», men stilte opp likevel."
Egil S21 veckor
Verifierad kund
"Personligt bemötande och snabb återkoppling. "
Maria P29 veckor
Verifierad kund
"Vi är helt nöjda. Snabbt, trevligt och kunnigt bemötande rakt igenom. "
Marie A33 veckor
Verifierad kund
"Jimmy är en riktigt bra mäklare. Vi sålde vårt fritidshus på distans och trots att vi enbart hade telefonkontakt så kände vi säljare stort förtroende. Jimmy löste både praktiska och administrativa problem smidigt. Kan varmt rekommendera Husman Hagner i Åre. "
Anna Ingegerd Christine L35 veckor
Verifierad kund
"We had a great experience. Very kind and engaged broker with lots of good advice and experience. House was sold quick and easy. Highly recommended. "
Martijn Anne D40 veckor
Verifierad kund
"Grei mekler. Har gått litt sakte fra vunnet budrunde til nyckel overtagnimg, men det er selger som er orsak tror jag. Alt i alt grei handel "
Jan-Arve N41 veckor
Verifierad kund
"Eftersom vi är två delägare kan jag bara svara för egen del. Kontakten med mäklare har fungerat utan problem. Förväntningarna på försäljningspris har infriats. Jag är nöjd med mäklarens insats Bo Löfquist "
Bo Anders L44 veckor
Verifierad kund
"Den er vældig god. Vi har fået god vejledning af Jimmy"
Stine F44 veckor
Verifierad kund
"Ett mycket proffsigt och trevligt bemötande av mäklaren."
Mikael P44 veckor
Verifierad kund
"Tydlig kommunikation, snabb återkoppling, seriös och trevlig. Vi är mycket nöjda!"
Mikael S59 veckor
Verifierad kund
"Bra professionell hjälp med hela affären. Snabb att svara på frågor. Har absolut levt upp till våra förväntningar."
Jimmy H62 veckor
Verifierad kund
"Professionellt bemötande. Vi hade hoppats på ett något högre pris. Försäljningen är inte helt avslutad, men hittills väl ombesörjd. "
Christina N63 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Skönt att mäklaren kändes ovanligt neutral. Hon var erfaren av sena typ av försäljning. Men hade fått visa detaljer fel förstod jag när jag också pratade med föreningens ordförande"
Jonas M63 veckor
Verifierad kund
"Hittills i affären har Jimmy Blomgren har varit riktigt bra att ha å göra med. Lugn och informativ men även engagerad och påläst. Mötte våra förväntningar väldigt väl och vi kan starkt rekommendera Jimmy!"
Alexander T69 veckor
Verifierad kund
"Excellent och mycket tillförlitligt agerande av Yvonne på HH som varit mycket behjälplig, snabb att återkoppla och högst informativ. En mäklare som varit väldigt proaktiv att hjälpa oss att hitta vårt drömhus genom jakt på flera olika objekt. Glada och väldigt nöjda köpare, rekommenderar HusmanHagberg och Yvonne alla dagar!"
Markus C72 veckor
Verifierad kund
"Yvonne is truly wonderful, going above and beyond on every engagement. She cares deeply and genuinely wants the best for all. Trustworthy, thorough and relentless. Her perseverance has found us our dream cabin! Thank you Yvonne."
Caroline P73 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Stationsvägen 16, 837 52 Åre
Öppettider
 • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

 • Stationsvägen 16, 837 52 Åre

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Våra områden

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  HusmanHagberg AB
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm

  Org.nr: 556544-7579