HuvudsidaOm företaget

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Åre

HusmanHagberg – erfarna mäklare i Åre fjäll

Åres fjällvärld passar dig som längtar efter ett liv nära naturen samtidigt som du har nöjeslivet precis runt hörnet. Önskar du köpa bostad i Åre by eller i något av närområdena så finns våra erfarna mäklare i Åre här för dig. Trots den genuina fjällkänslan så är resten av landet aldrig långt bort när du bor i Åre by. Hit kan du enkelt ta dig med både flyg, tåg, buss eller bil.

Söker du bostad utanför byn så finns det flera mysiga orter runt omkring Åre som passar alldeles utmärkt för såväl fritidsboende som åretruntboende. Vill du bo nära naturen och fjällvärlden så bör du titta nämre på Duved, Tegefjäll och Åre-Björnen. Området har både skolor och butiker för att vardagen ska fungera. Våra mäklare i Åre fjäll har mycket god lokalkännedom och kan svara på dina frågor som rör ett liv i Åre. Våra mäklare i Åre fjäll hjälper dig att hitta den bostad som passar dig och din familj bäst. Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder oavsett om du önskar köpa eller sälja din bostad i Åre.

Att bo i Åres fjällvärld

Åre fjällen erbjuder Skandinaviens bästa utbud av skidåkning både utför och i längdspåren. Här finns ett mycket modernt och väl utbyggt liftsystem. Åre har mycket mer än skidåkning att bjuda på. Här finns även aktiviteter som fjällvandring, cykling, paddling mm.  Förutom härliga naturupplevelser och roliga aktiviteter finns här också all nödvändig service vilket gör att det går bra att bo här året runt.

Åre kommun sträcker sig från Mattmar i Öster till Storlien i Väster och här finns många genuina fjällbyar som alla har sin unika prägel för dig som önskar köpa bostad i Åres fjällvärld. Varmt välkommen till oss på HusmanHagberg. Våra kunniga mäklare brinner för att hjälpa dig att hitta just ditt drömboende!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Stationsvägen 16, 837 52 Åre
 • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

 • Stationsvägen 16, 837 52 Åre

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Våra områden

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!