HuvudsidaOm företaget
230
MEDFCE8B550DFF746C192B823AA42F6E1AF

Här finner du det perfekta fjällboendet - modernt, nytt och fantastiskt nära skidbacken.Novangränd 132J Funäsdalen - Skidtorget Funäsdalsberget, FUNÄSDALEN

watermark

Funäsdalen - Skidtorget Funäsdalsberget, FUNÄSDALEN

Novangränd 132J


PRIS1 590 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

45 kvm

LÄGENHETSNUMMER

5

MÅNADSAVGIFT

2 754 kr

BYGGÅR

2020/2021

PRIS

1 590 000 kr

Här finner du det perfekta fjällboendet - modernt, nytt och fantastiskt nära skidbacken.

Välkommen till Skidtorget vid Funäsdalsberget. Här finns det perfekta fjällboendet för dig som vill ha det moderna och fjällnära livet inom räckhåll. Med höga fönster och en öppen planlösning med glasvägg får du en känsla av rymd och ljus i varje hörn. Detta boende är verkligen något utöver det vanliga. I dessa 45 kvm ryms fullutrustat kök, snyggt helkaklat badrum, rymligt sovrum med garderobsvägg och ett härligt allrum. Färgerna, materialen och ljuset ger dig ett boende som utstrålar lugn och harmoni. Tänk dig en stund av avkoppling i soffan efter en dag utomhus innan det är dags att förbereda kvällens middag i det fina köket.

Praktiskt nog ligger lägenhetens förråd alldeles bredvid i den gemensamma tvättstugan och vallaboden.

Läget är som du säkert redan har listat ut, helt oslagbart. Mitt emot stolsliften på vintern och cykelavstånd till byns restauranger och shopping på sommaren. Varför inte ta en kanottur på den vackra Ljusnan, som ligger direkt i närheten. Här finns verkligen något för alla fjällälskare. Längdspår och cykelleder finns i området så du behöver aldrig ha tråkigt vare sig det är vinter eller sommar. Här finns verkligen något för alla.

Ta chansen att få uppleva det bästa av Funäsdalen. Välkommen hem till din fjälldröm.

Bilder

MEDFCE8B550DFF746C192B823AA42F6E1AF
MED3C9DC713589B400F83FF6F94E591B58B
MED3FDD9882E2E141B095406A3095192E0B
MED7B5220B7125A451F9BE6FCB262B95028
MEDE1A20F6DD4964F2DB5D6C1ABD7DC8551

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

45 kvm

LÄGENHETSNUMMER

5

MÅNADSAVGIFT

2 754 kr

BYGGÅR

2020/2021

PRIS

1 590 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum varav 1 sovrum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

I anslutning till entrén finns plats för mindre möbler

HALL

Rymlig hall som tar dig direkt in i lägenheten. Här möts du av ett snyggt svart klinkergolv och praktisk förvaringsdel till höger.

BADRUM

Härligt badrum med spännande kulörer i både kakel och klinker. Här finns dusch med duschväggar, toalettstol och tvättställ med handfat.

KÖK/ALLRUM

Här har man verkligen utmanat den traditionella synen av ett boende i fjällen med moderna stilrena materialval som piggar upp. Köket är fullt utrustat med vitvaror och bra förvaringsmöjligheter. Här har du även plats för matbord och sittgrupp. Golven är lagda med både klinker och parkett.

SOVRUM

Nytänkande lösning med glasparti som avskiljare från köket vilket gör att lägenheten känns rymlig. Sovrummet har en snygg träpanel på väggarna och parkett på golvet. Här finns plats för garderob och dubbelsäng.

Om området

Funäsdalsberget och specifikt Kåvan är ett område som växer och bebyggs i denna stund. Läget är exceptionellt bra med skidbackar och sittlift mitt i området. Det är en förlängning av Funäsdalen by och det är gångavstånd till förskola och skola. Genom området löper ett välpreparerat längdspår som ingår i Funäsfjällens 300 km långa spårsystem och i utkanten av området flyter Ljusnan fram. Här planeras en centrumanläggning med butik och restaurang och här byggs redan nu nya lägenheter.

Så här skriver tidningen Åka Skidor om Funäsdalsberget:

Smebacken
"När nya delen av Funäsdalsberget skulle byggas gick det antagligen till så här: först stakades storslalombanan, sedan fälldes träden som stod runtomkring. Vid botten byggdes liften. Backen där oräkneliga FIS-tävlingar och Europacuper avgjorts är som gjord för stora, svepande svängar med vindbrus i öronen”. Åka skidor har utsett Smebacken till en av de 11 bästa pisterna i Sverige.

Funäsdalsberget erbjuder rolig skidåkning med både branta och svåra partier, långa härliga sluttningar och utmanande skogspartier. Så oavsett om du är en inbiten alpinåkare eller provar att åka skidor eller snowboard för första gången kommer du att hitta det som passar dig. Barnen åker gärna i Lolandet och Trotparken. För de som tycker om parkåkning så finns hopp och rails. Gondolen länkar ihop berget med byn och nu kan du ta skidorna ner och besöka alla restauranger och butiker för att sedan ta dig upp till skidåkningen igen.

I Funäsfjällen finns:
- Skandinaviens största skidområde – 136 nedfarter
- Längdspår i världsklass – 300 km i varierande terräng
- Randoné och offpist – 60 toppar över tusen meter
- Skoterleder – 610 km i sagolikt fjällområde
- Isfiske, isklättring, myskoxsafari, lavinkurser m.m.

Under sommaren kan du ta gondolen upp på berget, klättra, vandra, cykla MTB, rida och paddla. Bara fantasin sätter gränser!

KOMMUNIKATION

Till Funäsdalen tar man sig med buss, Härjedalingen, från Stockholm. Väljer du Snötåget går du av vid Röjans Station och tar en transferbuss till Funäsdalen. Skidbuss går mellan Fjällnäs och Ramundberget, förbi Kåvan. Närmaste hållplats är idag Röstberget men samtal pågår om förändring.

NÄRSERVICE

För att handla behöver åker du till Funädalen by. Bykärnan ligger ca 1 km från Kåvan.

I Funäsdalen finns det hälsocentral, systembolag, bibliotek, apotek, livsmedelsbutiker(Ica samt Coop), hotell och butiker med stort sortiment inom sport och fritid. Det finns också gott om restauranger, pubar och nattklubbar.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Lägenheten är belägen på markplan

ANDEL I FÖRENINGEN

2,94 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

2,94 %

Ekonomi

EL

7 200 kr

VA

5 736 kr

UPPVÄRMNING

4 044 kr

RENHÅLLNING

1 152 kr

FÖRSÄKRING

600 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

18 732 kr / år

KOMMENTAR

Uppvärmning, VA och renhållning faktureras via föreningen
Posten el avser hushållsel samt nätkostnad

Byggnad

BYGGNADSÅR

2020/2021

UPPVÄRMNING

Vattenburen golvvärme via Bergvärme

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

ELFÖRBRUKNING

1 206 kWh/år

ÖVRIGA BYGGNADER

Förråd, tvättstuga och vallabod

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Viste 1

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

23

EKONOMI

Det saknas en fungerande GA för området. Bildandet av den kan innebära kostnader för föreningen även för utförande av GA. Delar av driftkostnader som sophämtning och skottning betalas dock redan. Kostnader för drift av vägar etc. förväntas dock öka.

INFORMATION AVGIFT

Månadsavgiften debiteras kvartalsvis i förskott.

Karta

Härjedalen Funäsdalen - Skidtorget Funäsdalsberget

Novangränd 132J

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579