HuvudsidaOm företaget

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Härjedalsfjällen

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Härjedalsfjällen

Härjedalsfjällen har mycket att erbjuda. Här kan du njuta av vackra vyer och orörd natur i kombination med härlig skidåkning både i backen och i längdspåret.  Våra erfarna mäklare i Härjedalen kan hjälpa dig att hitta ett boende i som passar dina preferenser. Våra mäklare har mycket god lokalkännedom och kan visa dig objekt från Ramundberget, Bruksvallarna och Messlingen i norr till Lofsdalen i södra Härjedalen. HusmanHagberg förmedlar och värderar alla typer av bostäder i svenska fjällen.

Att bo i Härjedalsfjällen

Fjällen i Härjedalen levererar äventyr och upplevelser året runt. Varje fjällområde har sin egen charm och unika prägel. Mitt i Härjedalen finner du populära områden som Vemdalen och Björnrike. I Härjedalen finns mängder av slalombackar och längdspår att utforska.

Mitt i Funäsfjällen ligger Funäsdalen som är den största orten i västra Härjedalen. Funäsdalen är en genuin fjällby med fullt serviceutbud.

I Härjedalsfjällen finns flera riktigt bra skidanläggningar. Vad sägs om Tänndalen, Ramunderberget eller Tännäskröket. Här finns något för alla skidåkare oavsett erfarenhet.

Sommartid kan du bada i funäsdalsjön, paddla i ljusnan eller utforska någon av alla de vackra vandringsleder som finns i området. Välkommen till HusmanHagberg om du önskar köpa eller sälja bostad i Härjedalsfjällen.

Köpa eller sälja bostad i Härjedalsfjällen

Det finns flera mysiga fjällbyar i Härjedalen att välja på när du söker bostad i området. Vi kan berätta mer om exempelvis Lofsdalen, Tänndalen eller Bruksvallarna. Tre genuina fjällbyar med sin egen unika prägel.

Här finns något för alla. Vare sig du föredrar alpinskidåkning, längdskidåkning, fjällvandring, fiske eller bara vill njuta av den stillhet och krispiga luft som de Härjedalska fjällen erbjuder. Våra kunniga mäklare hjälper dig att hitta den bostad i Härjedalsfjällen du drömmer om.

Funderar ni på att bosätta er här i härliga Härjedalen så finns våra mäklare här för att svara på era frågor om kommunikationer, skolor, butiker och allt annat som kan ha med vardagen att göra. Varmt välkommen till HusmanHagberg i Härjedalsfjällen, vi ser fram emot att träffa dig!

Omdömen från våra kunder

"Maria är väldigt trevlig, kunnig och engagerad i sin roll som mäklare. Det som drar ner betyget lite är att hon kan vara svår att nå ibland. "
Katarina J6 dagar
Verifierad kund
"Trevlig, tillgänglig och rak. Rekommenderas! "
Amelie F1 veckor
Verifierad kund
"Lugn och saklig. Lätt att ha att göra med . "
Stina L1 veckor
Verifierad kund
"Mycket lugn o har ett trevligt sätt att bemöta kunderna. "
Sven-Eric L1 veckor
Verifierad kund
"Maria är ett proffs på det hon gör och jag fick omedelbart stort förtroende för henne! Det märks tydligt att hon vet vad hon gör och att hon gillar vad hon gör och hon gör det med ett stort leende! Det har varit väldigt lätt att arbeta med henne under denna process! "
Synnöve D7 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och bra tillgänglig. Kanon! "
Åsa T8 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, bra återkoppling, lätt att nå för frågor. Trevlig person inte någon stroppig mäklare! väldigt positivt."
Jens S8 veckor
Verifierad kund
"Bra och trevligt bemötande. Behjälplig i stort och smått! Tillgänglig och kompetent."
Fredrik T8 veckor
Verifierad kund
"Maria agerade hela tiden väldigt professionellt. Även om jag var köpare upplevde jag att hon tillvaratog såväl säljare som köpares intresse i processen. Att sedan hela affären gick snabbt och effektivt i en trevlig atmosfär gjorde inte saken sämre."
Hans G9 veckor
Verifierad kund
"Driven och duktig. Allt gick fort och smidigt. Kan varmt rekommendera Maria !"
Jesper Olov Å15 veckor
Verifierad kund
"Maria var väldigt lättsam, lätt att få tag i på telefon eller mail. Duktig på att återkoppla och förklara uppläg vid köpet. Kan helt klart ge henne toppbetyg"
Eva J15 veckor
Verifierad kund
"Klockren mäklare som verkligen ställde upp."
Tord A15 veckor
Verifierad kund
"Otroligt trevlig tillmötesgående snabba beslut proffsig. Helt klart en super tjej"
Maria E19 veckor
Verifierad kund
"Proffessionell och bra kunskap om den lokala marknaden i Funäsdalen."
Anna J21 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och presentation av huset. Tar fram den mesta info som saknas, saknar dock beskrivning av husets byggnation, färgkoder etc. Bra effektiv mäklare. "
Louise B24 veckor
Verifierad kund
"En professionell, lyhörd och snabbt agerande mäklare som på ett bra sätt genomförde visning, uppföljning och avtalsslutande."
Jan-olof Vilhelm Arne B24 veckor
Verifierad kund
"Mycket smidig köp. Och trevlig bemötande "
Jonny W26 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress Funäsdalen

 • Rörosvägen 40, 846 72 Funäsdalen
Öppettider
 • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00

Besöksadress Vemdalen

 • Övervåningen på Vemhåns småkyrka, Vemdalsvägen 1, 846 93 Vemhån - Ring gärna innan besök så att vi inte missar varandra.

Besöksadress Lofsdalen

 • Uppvallen Ljungpiparen 13, 840 85 Lofsdalen

Postadress

 • Uppvallen Ljungpiparen 13, 840 85 Lofsdalen

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Våra områden

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  HusmanHagberg AB
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm

  Org.nr: 556544-7579