Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Gällivare

HusmanHagberg – din mäklare i Gällivarefjällen

Gällivarefjällen är ett område för dig som vill bo nära naturen, möjligheter till skidåkning, men samtidigt ha närheten till småstadslivet i Gällivare. Dundret erbjuder ett unikt läge med närheten till Gällivare och goda kommunikationer.

På orten finns barnomsorg, grundskola och gymnasium samt ett fullgott serviceutbud med butiker, apotek och restauranger. Våra erfarna mäklare i Gällivare hjälper dig att hitta attraktiva objekt i Gällievarefjällen och Dundret.

Dundret i Gällivare har mycket att erbjuda

Om du söker lugn, vacker natur, norrsken i kombination med gnistrande snö bör du ta en närmre titt på Gällivarefjällen och lågfjället Dundret. Här kan du njuta av skidåkning både utför och i längdspåret. Dundrets skidanläggnings placering ovan polcirkeln är unik och erbjuder arktiska äventyrsupplevelser för sina besökare året runt.

Det är alltså inte bara på vintern som du kan njuta av omgivningarna kring Dundret. Här finns aktivitet som passar alla året runt. Cykla MTB på fjället eller njut av den vackra naturen till fots. På sommaren kan du vandra längs fjälltopparna och uppleva midnattssolen från första parkett. Vill du veta mer om Dundret i Gällivare och hur vardagen här kan se ut? Välkommen till oss på HusmanHagberg så berättar vi mer!  

Köpa eller sälja fjällstuga på Dundret

När du söker bostad på Dundret i Gällivare är det klokt att ta hjälp av erfarna och professionella mäklare. Vi har mycket god lokalkännedom och kan berätta mer om vad som är på gång och vilka attraktiva objekt som är till salu just nu. Du är välkommen till våra mäklare i Gällivarefjällen när du vill ha hjälp med att hitta en bostad med närhet till naturupplevelser och skidåkning i toppklass. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och hälsar dig varmt välkommen till HusmanHagberg!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Fredag 21/6, 10:00

Besöksadress

 • Storgatan 9, 982 31 Gällivare
Öppettider
 • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
 • Fredag 10.00-15.00
 • Lunch 12.00-13.00

Postadress

 • Storgatan 9, 982 31 Gällivare

  Våra områden

  Vill du sälja med oss?

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.