Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Idre Älvdalen

HusmanHagberg – din mäklare i Idre

Välkommen till Sveriges sydligaste sameby! Idre är den nordligaste av de tre tätorterna som finns i Älvdalens kommun med cirka 800 året runt boende invånare. Idre är en fjällby under utveckling där många just nu förverkligar sin dröm om en egen fjällstuga i Idre fjällen.

Idre fjäll, Himmelfjäll och Fjätervålen är de tre alpina anläggningarna som gör Idre till ett populärt resmål för alla som älskar skidåkning. Söker du boende i svenska fjällen är du välkommen till oss på HusmanHagberg. Vi har mäklare i Idre Älvdalen men även i fler av Sveriges mest populära fjällområden.

Att se och göra i Idre fjäll

Idre bjuder på härliga upplevelser året runt. För skidåkare finns det hela tre alpina skidanläggningar att välja på. Tillsammans erbjuder de över 70 skidbackar och mer än 125 kilometer längdspår. Det innebär att det finns något för alla som älskar skidåkning oavsett erfarenhet. Missa heller inte en tur med snöskoter eller varför inte testa på att åka hundspann på fjället.

Idre erbjuder även mycket det goda möjligheter för olika typer av fiske, oavsett årstid. Pimpla efter röding i Burusjön eller prova på flugfisket i fjätälven. Upptäck Idre fjäll till fots eller från cykeln. Här finns spår både för nybörjaren och den mer erfarne cyklisten. Välkommen till vårt mäklarkontor i Idre om du är nyfiken på att veta mer.

Köpa eller sälja bostad i Idre

Idre och närområdet bjuder på mycket vacker natur i en avkopplande miljö. Söker du en paus från vardagen är Idre ett bra val för att köpa ett fritidshus eller fjällstuga. Våra mäklare kan Idre och Älvdalen. Vi berättar gärna mer om Idre och allt du behöver veta för att ta steget och hitta ditt drömboende i Idre fjäll. Oavsett om du önskar köpa eller sälja bostad i Idre finns våra mäklare här för dig.

På HusmanHagberg älskar vi att göra affärer. Bättre bostadsaffärer ger nöjdare kunder. Varmt välkommen till din fastighetsmäklare i Idre!

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

 • Byvägen 33, 790 91 Idre

Postadress

 • Byvägen 33, 790 91 Idre

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Våra områden

  Vill du sälja med oss?

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.