230
MEDBF69740D28564421852B15AFAA23A77F

watermark

Åre By, Åre

Åre strand 5A1 v.14


PRIS165 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

91 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

5A1 v.14

MÅNADSAVGIFT

0 kr

BYGGÅR

2009

PRIS

165 000 kr

Tillbringa vecka 14 vid Åre strand i fräsch andelslägenhet. Två sovrum och en bäddsoffa i allrummet med plats för 1 vuxen eller 2 barn. Välutrustat kök. Egen uteplats i hörnläge med utgång från allrum/kök. Rymligt badrum med bastu samt gästtoalett. I hallen finns torkskåp och hatthylla. Utanför lägenheten finns ett skidförråd.

Ansvarig mäklare

Bilder

MEDBF69740D28564421852B15AFAA23A77F
MEDEB8B13E2781C4C7B9E63B7FD1E400CA9
MEDAEA8040265B24E729438FC6A7B5AD78B
MED307DC115F6F64669A3002650C4704B7D
MED519740C65F734735815BAE8926504D35

Planritningar

Åre strand 5A1

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

91 kvm

LÄGENHETSNUMMER

5A1 v.14

VÅNING

1 av 2

MÅNADSAVGIFT

0 kr

BYGGÅR

2009

PRIS

165 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

säljarens information

Välplanerad lägenhet med två separata sovrum.
Entré med avhängningsmöjlighet för ytterkläder samt torkskåp.
Allrum och kök i öppen planlösning. Kök med diskmaskin, mikrovågsugn, spis och fläkt. Kyl/frys. Allrummet har braskamin. Där är det möblerat med bäddsoffa, fåtöljer och soffbord samt matbord och stolar. Utgång till uteplats i hörnläge från allrummet.
Två sovrum med två bäddar i varje rum.
Totalt två toaletter: Ett duschrum med bastu och tvättmaskin samt en gästtoalett.

Notera: Bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet i området. Skillnader mellan lägenheterna kan förekomma gällande färgställning, disposition o dyl.

Om området

Åre kommun har cirka 10 000 invånare. Centralort i kommunen är Järpen. Åre by och orterna längs Åredalen är de delar av kommunen där turismen är den dominerande näringsgrenen och här har utvecklingen varit stark under lång tid.

På vintern är det främst den alpina skidåkningen som lockar. Och naturligtvis även övriga vinteraktiviteter som exempelvis turskidåkning, längdskidåkning och skoterturer i egen regi eller i grupp.

Under sommarhalvåret så erbjuds hela tiden nya aktiviteter. Mountainbikeåkning har utvecklats starkt under de senaste åren. "Åre Bike Park" är namnet på Åres cykelområde och erbjuder 53 km cykling fördelade på 34 leder, 853 fallhöjdsmetrar och i olika svårighetsgrader Liftar är öppna dagligen från juni till september, allt för att serva cykelåkarna som blir allt fler. Det finns ett flertal cykeluthyrare i byn.

Förutom skidor och mountainbike kan man roa sig med bl.a. forsränning, hängflygning, klättring och fjällvandring. För golfarna finns det en 18-hålsbana som ligger ca 13 km väster om Åre by
För den fiskeintresserade finns goda möjligheter till fiske både sommar- och vintertid, på flertalet platser i kommunen. Holiday Club nere vid Åresjön erbjuder inomhusaktiviteter med allt från bowling, biljard, minigolf till äventyrsbad.

Kommunikation

Åre ligger ca 10 mil från Östersund och har bra kommunikationer.Med bil tar man sig till Östersund på drygt en timme och till Trondheim är det ca 17 mil. Flera dagliga förbindelser till Östersund, Stockholm och övriga Sverige via tåg och buss. Nabotåget trafikerar sträckan Östersund-Åre-Trondheim två gånger per dag. Möjligheterna till arbetspendling till Östersund är goda. Den närmaste flygplatsen är Åre Östersund Airport, som ligger ca 9 mil från Åre. Till flygplatsen kan man ta sig med bil, taxi, flygbuss eller flygtaxi. Det finns också möjlighet att med flyg ta sig till Åre via Norge och Trondheim/Vaernes flygplats. Dit är avståndet ca 14 mil.

Närservice

I Åre by finns det en mängd affärer och restauranger. Här finns allt från snabbmatställen till lyxkrogar. I byn finns många sport- och fritidsbutiker som t.ex. Stadium, Intersport och Peak Performance. I byn finns också ICA Supermarket och Coop, Systembolag och Apotek. Ett flertal presentaffärer, järnhandel och klädaffärer bidrar till en mix av service som passar de flesta smaker.

Övrigt

Övrig information om Åre med omgivningar kan fås via Åre kommuns hemsida, www.are.se. Andra informativa webbsidor är www.are.cc, www.visitare.se, www.are360.com, www.arelive.se.

Lägenhet

KOMMENTAR TILL ANDELSTAL

Uppgifter om andelstal kan erhållas från Ownership Services AB.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse

Övrigt

Bytesdag söndag. Husdjur är tillåtna i den här lägenheten. Holiday Club tar ut en avgift om 500 kr/vistelse när man har husdjur med sig.
Att äga en andelslägenhet innebär att man delar samma lägenhet med andra familjer som alla nyttjar bostaden under var sin vecka under året. Andelen, alltså den egna veckan, kan antingen nyttjas av er själva, hyras ut eller om den ansluts till RCI nyttjas för resor till andra länder med hjälp av poängsystem.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2009

UPPVÄRMNING

El-/fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk, typ FTX

ENERGIDEKLARATION

Behövs ej för denna bostadstyp

Byggnadssätt

FÖNSTER

2-glas + isolerglas

Förening

NAMN

Åre Sjö 1

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter juridisk person

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Föreningen äger själv marken.

Om föreningen

Föreningens byggnader färdigställdes under 2004-2009.

Tv och bredband

Fiber är indraget i lägenheterna och internet/TV ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen disponerar över parkering med elstolpar. Varje lägenhet har nyttjanderätt till en parkeringsplats.

Renoveringar

Föreningen utför löpande underhåll av fastigheten. Fastighetsförvaltningen sköts av Ownership Service AB.

Övrigt

Under oktober 2018 gjordes en sammanslagning av flertalet föreningar i området vid Åre strand.

Karta

Åre Åre By

Åre strand 5A1 v.14

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!