230
MED657DD8F7BD054C9395EB3E325B276253

Mycket fräsch andelslägenhet med vy mot backarna.Åre strand 7A1 v.8 Åre By, Åre

watermark

Åre By, Åre

Åre strand 7A1 v.8


PRIS250 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

74 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

7A1 v.8

MÅNADSAVGIFT

0 kr

BYGGÅR

2018

PRIS

250 000 kr

Mycket fräsch andelslägenhet med vy mot backarna.

Andel v.8 vid Åre strand. Njut av en sportlovsvecka i fjällen! Hela tre sovrum. Fräscht kök och allrum med utgång till det ena inglasade uterummet. I allrummet finns en mysig kamin. Duschrum med bastu och tvättmaskin. Två toaletter. Lägenheten har två inglasade uterum som ger extra ytor att umgås på. Vackra vyer mot backarna.

Ansvarig mäklare

Bilder

MED657DD8F7BD054C9395EB3E325B276253
MED246CF34C1DCE4E31A737B38C30CBF7E5
MED2B8348FD8DD64B9981D460EF8B8C5F14
MEDB3EA3DFF72424588A3CF561E62C3DA4C
MEDD7105E37DC004A2AB18ABEDD1277BC7D

Planritningar

Planskiss

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

74 kvm

LÄGENHETSNUMMER

7A1 v.8

VÅNING

1 av 2

MÅNADSAVGIFT

0 kr

BYGGÅR

2018

PRIS

250 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

PARKERING

Parkeringsplats med elstolpe.

Välplanerad lägenhet med tre separata sovrum. Det finns två bäddar i varje sovrum.
Entré med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och torkskåp.
Allrum och kök i öppen planlösning. Kök med mikrovågsugn, diskmaskin, spis och fläkt. Kyl/frys.
Allrummet är möblerat med bäddsoffa som har plats för en person eller två barn, fåtöljer och soffbord samt matbord och stolar. Kamin finns.
Två inglasade uterum.
Duschrum med bastu och tvättmaskin. Två separata WC med handfat.

Notera att bilderna i annonsen är exempelbilder från en annan lägenhet med spegelvänd planlösning. Avvikelser från bilderna kan förekomma gällande färgställningar i lägenheten samt dispositionen av möblemang. För korrekt planlösning se planritningen.

--------------------------------------------
Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär vidare att säljaren avgör när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Om området

Åre kommun har cirka 12 000 invånare. Centralort i kommunen är Järpen. Åre by och orterna längs Åredalen är de delar av kommunen där turismen är den dominerande näringsgrenen och här har utvecklingen varit stark under lång tid.

På vintern är det främst den alpina skidåkningen som lockar. Och naturligtvis även övriga vinteraktiviteter som exempelvis turskidåkning, längdskidåkning och skoterturer i egen regi eller i grupp.

Under sommarhalvåret så erbjuds hela tiden nya aktiviteter. Mountainbikeåkning har utvecklats starkt under de senaste åren. "Åre Bike Park" är namnet på Åres cykelområde och erbjuder 53 km cykling fördelade på 34 leder, 853 fallhöjdsmetrar och i olika svårighetsgrader Liftar är öppna dagligen från juni till september, allt för att serva cykelåkarna som blir allt fler. Det finns ett flertal cykeluthyrare i byn.

Förutom skidor och mountainbike kan man roa sig med bl.a. forsränning, hängflygning, klättring och fjällvandring. För golfarna finns det en 18-hålsbana som ligger ca 13 km väster om Åre by
För den fiskeintresserade finns goda möjligheter till fiske både sommar- och vintertid, på flertalet platser i kommunen. Holiday Club nere vid Åresjön erbjuder inomhusaktiviteter med allt från bowling, biljard, minigolf till äventyrsbad.

KOMMUNIKATION

Åre ligger ca 10 mil från Östersund och har bra kommunikationer.Med bil tar man sig till Östersund på drygt en timme och till Trondheim är det ca 17 mil. Flera dagliga förbindelser till Östersund, Stockholm och övriga Sverige via tåg och buss. Nabotåget trafikerar sträckan Östersund-Åre-Trondheim två gånger per dag. Möjligheterna till arbetspendling till Östersund är goda. Den närmaste flygplatsen är Åre Östersund Airport, som ligger ca 9 mil från Åre. Till flygplatsen kan man ta sig med bil, taxi, flygbuss eller flygtaxi. Det finns också möjlighet att med flyg ta sig till Åre via Norge och Trondheim/Vaernes flygplats. Dit är avståndet ca 14 mil.

NÄRSERVICE

I Åre by finns det en mängd affärer och restauranger. Här finns allt från snabbmatställen till lyxkrogar. I byn finns många sport- och fritidsbutiker som till exempel Stadium, Intersport och Peak Performance. I byn finns också ICA Supermarket och Coop, Systembolag och Apotek. Ett flertal presentaffärer, bygghandel, bilverkstad och klädaffärer bidrar till en mix av service som passar de flesta smaker.

ÖVRIGT

Övrig information om Åre med omgivningar kan fås via Åre kommuns hemsida, www.are.se. Andra informativa webbsidor är www.aresweden.com och www.arelive.se.

Lägenhet

KOMMENTAR TILL ANDELSTAL

Uppgifter om andelstal kan erhållas från Ownership Services AB.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse

ÖVRIGT

Byte måndagar. Husdjur är tillåtna.
Att äga en andelslägenhet innebär att man delar samma lägenhet med andra familjer som alla nyttjar bostaden under var sin vecka under året. Andelen, alltså den egna veckan, kan antingen nyttjas av er själva, hyras ut eller om den ansluts till RCI nyttjas för boende i andra länder med hjälp av poängsystem. Om den här andelen ansluts till RCI får den ett poängvärde av 122 500p.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2018

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk, typ FTX

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Åre Sjö 10

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

12

EKONOMI

Totalt 624 st andelar. 341 st ägs av Holiday Club Sweden AB.
Många juridiska personer blev under 2020 ägare till andelar och man har uppmärksammat möjligheten att föreningen kan bli oäkta om för stor andel av innehavet ligger hos juridiska personer. Försäljningen av andelar fortsätter under 2021.

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter juridisk person

DELAT ÄGANDE

Föreningen tillåter delat ägande.

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Föreningen arrenderar marken.

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Trygg Hansa. I försäkringen ingår försäkring mot ohyra.

OM FÖRENINGEN

Föreningen upplåter lägenheter med bostadsrätt för nyttjande för fritidsändamål. Lägenheterna är disponerade enligt följande: 8 st 2 sovrum och 4 st 3 sovrum. Total lägenhetsyta är 720,4 kvm.
Förvaltning av ekonomi, administration och fastighet sköts av Ownership Services AB.

TV OCH BREDBAND

Fiber är installerat och ingår i avgiften.

PARKERING

Det finns parkering i anslutning till huslängan.

Karta

Åre Åre By

Åre strand 7A1 v.8

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!