HuvudsidaOm företaget
230
MEDEC6B2914C3FD4A24901DBF854E228469

Andelslägenhet med hög standard och fantastisk utsikt. Flytta in redan till sportlovet v9!Björnen Copperhill 20A (C) Åre Björnen, Åre

watermark

Åre Björnen, Åre

Björnen Copperhill 20A (C)


PRIS495 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

132 kvm

LÄGENHETSNUMMER

20A (C)

MÅNADSAVGIFT

1 316 kr

BYGGÅR

2010

PRIS

495 000 kr

Andelslägenhet med hög standard och fantastisk utsikt. Flytta in redan till sportlovet v9!


Välkomna till detta mycket fina andelsboende i Brf Kopparberget Åre. Här bor ni ostört i bästa läge med vacker utsikt ut över Renfjället och Åreskutan. Den fräscht möblerade lägenheten är disponerad på två våningsplan med hela 5 sovrum och totalt 12 bäddar. Allrum med braskamin och fantastiska fönsterpartier ut mot fjällen. Välutrustat kök med allt från våffeljärn till champagneglas. Två duschrum varav det ena med bastu. Huset är husdjursfritt. Härlig uteplats med fantastisk utsikt. Utvändigt förråd för skidor och cyklar. Parkeringsplats med el för motorvärmare finns vid sidan av hus D. Det är ski-in/ski-outläge och bara en kort promenad uppför vägen ligger Copperhill Mountain Lodge som erbjuder restaurang, spa och gym. Under 2023 kan följande toppenfina andelsveckor åtnjutas, v9 Sportlov, v27 Högsommar med Åre Bike Festival, v36 och v37 vackra höstveckor i september samt v44 Höstlov.

Bilder

MEDEC6B2914C3FD4A24901DBF854E228469
MEDE5560E737D584C03A5EED725D7CDB03C
MEDE8F287DD76F74627A10B377FE4C83CA9
MED2B9FE0BFECD14C37AC6CE9BB311826D6
MED4D8F87D146EE4A198B7D60E8EB8EEF54

Planritningar

Nedre plan

Övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

132 kvm

LÄGENHETSNUMMER

20A (C)

MÅNADSAVGIFT

1 316 kr

BYGGÅR

2010

PRIS

495 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum

AREAKÄLLA

säljarens information

Den här lägenheten håller hög standard vad gäller inredning och materialval. Väggarna är ljusa. I allrummet finns en mäktig vägg med skiffer. Alla golv är av ekparkett förutom hall och badrum.
Köket är välutrustat.

Hall: Vid entrén ligger ett gediget skiffergolv. I hallen finns hatthylla för ytterkläder, städskåp samt ett torkskåp.

Allrum: Högt till tak, hela 6 meter till nocken. En vacker skiffervägg ger atmosfär i rummet tillsammans med braskaminen. Det finns en utgång till altanen varifrån du kan njuta av härliga vyer över fjällen. Altanen har sydostläge. Från allrummet leder trappen upp till ovanvåningen.

Kök: Den öppna planlösningen från kök ut mot allrummet skapar ytterligare rymd. Köksluckorna är släta vita, arbetsbänk i ek med stavmosaik ovan. Maskinell utrustning: Ugn, induktionshäll, köksfläkt, kyl/frys samt mikrovågsugn och diskmaskin.

Duschrum bv: Klinkergolv och kaklade väggar. Duschhörna med infällbara dörrar, handfat med kommod, WC, väggspegel samt elektrisk handdukstork. Innanför duschrummet finns en bastu.

Entréplan:
Sovrum 1: Sovrum med dubbelsäng. Garderober och linneskåp.

Ovanvåning:
Sovrum 2: Detta rum har två enkelsängar samt garderob.
Sovrum 3: Detta rum har två våningssängar och garderober.
Sovrum 4: Dubbelsäng, två garderober och ett linneskåp. Utgång till balkong.
Sovrum 5: Dubbelsäng samt en garderob och TV. Fantastisk panorama utsikt genom stort fönsterparti.

Duschrum ov: Klinkergolv och kaklade väggar. Duschhörna med infällbara dörrar, WC, handfat med kommod och väggspegel ovan. Elektrisk handdukstork.

Om området

Allmänt
ÅreBjörnen har utvecklats mycket under de senaste åren. Här har det byggts och tillkommit många nya bäddar. Berget upp till det exklusiva hotellet Copperhill Mountain Lodge kantas av nybyggda hus i olika stilar och storlekar.
Liftsystemet i ÅreBjörnen är sammanbyggt med Åres skidsystem.
I centrumområdet finns även elbelyst skidspår på 5 km samt preparerade längdspår på 3, 5, 10 och 15 km.
Turleder upp till Åreskutan och Fröå Gruva är bara ett par exempel på härliga utflyktsmål i området.För cykelfantasten finns mycket fina cykelleder samt downhill och stigcykling för alla nivåer som utgår från centrumområdet. Här finner du även pumptracks och teknikpark. Missa heller inte heller den roliga klätterparken. Till Åre är det ca 6 km.

KOMMUNIKATION

Under skidsäsongen så går det skidbussar regelbundet mellan Åre Björnen - Åre - Tegefjäll - Duved.

NÄRSERVICE

I Centrumområdet i nedre delen av ÅreBjörnen finns en mindre livsmedelsaffär, café, skiduthyrning, restaurang samt ÅreBjörnens SkidCenter.
Till närmaste större matvaruaffär är det ca 3 km, ICA Björnänge nere vid korsningen till E14.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,755 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

2,755 %

ÖVRIGT

Föreningen består av 4 lägenheter med totalt 40 andelar. Bra skött ekonomi. För 2021 finns följande veckor att disponera: 45 och 52. För år 2022 är följande veckor valda: ?.
Val av veckor inför 2024 sker på årsstämman i maj och man väljer enligt År ? i turordningsschemat. Bytesdag söndagar. Husdjursfritt.

Att äga en andelslägenhet innebär att man delar samma lägenhet med andra familjer som alla nyttjar bostaden under sina respektive veckor under året. Som andelsinnehavare disponerar man fem veckor om året med rullande schema. Innehavet består av 1/10-dels andel i hus A. Lägenheten, kan antingen nyttjas av er själva eller om ni inte kan nyttja era veckor, hyras ut till familj och vänner. Vad gäller underhåll och byte av inventarier så kan man gemensamt med övriga andelsinnehavare för just denna lägenheten, komma överens om vilka åtgärder som behövs eller som önskas, och så bekostar man dessa tillsammans. Det finns en huskassa som används för detta ändamål. Övrigt underhåll av fastigheten sköts av föreningen som i en vanlig bostadsrättsförening.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Fitidshus i två plan

BYGGNADSÅR

2010

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme

VENTILATION

Mekanisk (endast frånluft)

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Behövs ej för denna bostadstyp

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas isolerglas

Förening

NAMN

Brf Kopparberget Åre

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

4

EKONOMI

Notera att styrelsen from 2019 tar beslut om juridisk person som köpare från fall till fall, då man behöver vara restriktiv med godkännandet av juridiska personer som medlemmar i föreningen.

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa.

INFORMATION AVGIFT

Från och med 1 april 2020 höjdes månadsavgiften. Anledningen är att föreningen vill skapa förutsättningar för att på ett bra sätt möta framtida renoveringar och täcka eventuella räntehöjningar.

OM FÖRENINGEN

Föreningen äger fastigheten Åre-Hårbörsta 2:94. På fastigheten finns 4 byggnader (lägenheter) som var och en är uppdelad i 10 andelar.
Föreningen har två veckor om året reserverade för städning och underhåll av lägenheterna. Övriga veckor delas upp för nyttjande av andelsinnehavarna. De tio andelsägarna får dela på sammanlagt 50 veckor, varav ca 20 vinterveckor, från det att backarna öppnar i november/december tills att de stänger omkring den 1 maj. Alla andelsägare garanteras minst 2 vinterveckor per år. Samtliga veckor fördelas enligt valschema vid den årliga föreningsstämman, som äger rum i maj/ juni.
Förråd ca 6 kvm finns till varje villa.
Husens konstruktion: Grunden består av platta på mark. Stomme av trä. Bjälklag av trä. Fasad av liggande timmerpanel med knutar i timmer.
Takbeklädnad: Svart tegel. Hängrännor av svart målad plåt. Fönster: 3-glas isolerglas. Uppvärmning: Frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme.

Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp via del i samfälligheten Åre Björnen Samfällighetsförening (ÅBS).

Man hyr inte ut husen i kommersiellt syfte. Det är ett önskemål från medlemmarna och styrelsen att detta respekteras.

TV OCH BREDBAND

TV med basutbud innehåller 1, 2, 4 och 6. Detta kommer via antenn på huset.

PARKERING

Parkeringsplats för de boende finns intill hus D.

RENOVERINGAR

Under 2020 renoverades fasaden efter ett konstruktionsfel som gett fuktläckage på framsidan av husen. Under 2021 har golven bytts ut efter skada som uppkommit efter samma konstruktionsfel. Allt är åtgärdat och det finns inga andra pågående problem i fastigheten.

ÖVRIGT

Ekonomisk förvaltning och lägenhetsregister sköts av 7an Ylvas Redovisning, Undersåker.

Karta

Åre Åre Björnen

Björnen Copperhill 20A (C)

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!