HuvudsidaOm företaget
230
MED8596CE9849F046B881E7D282CEBE525D

Egen uteplats och närhet till alla aktiviteter som Funäsfjällen har att erbjudaBruksvägen 36 lgh 104 Ljusnedal - Funäsdalen, LJUSNEDAL

watermark

Ljusnedal - Funäsdalen, LJUSNEDAL

Bruksvägen 36 lgh 104


PRIS (utgångspris)1 820 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

56,5 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

11/104

MÅNADSAVGIFT

5 167 kr

BYGGÅR

2012

PRIS

1 820 000 kr utgångspris

Egen uteplats och närhet till alla aktiviteter som Funäsfjällen har att erbjuda

Här i vackra Ljusnedal är det lika fantastiskt att bo sommar som vinter. Med bil är det bara några minuter till alpin åkning och in till Funäsdalens by som har flertalet restauranger och butiker. I Ljusnedal får du mycket boende för dina pengar. Se denna otroligt fina lägenhet med egen terrass i direkt anslutning till golfbanan. På vintern kan du ta en tur på längdskidorna över banan.

Lägenheten är ljus och inbjudande med mycket bra planlösning. Hela tre sovrum samt två toaletter varav den ena med dusch. Köket och vardagsrummet i kombination gör att lägenheten känns mycket rymlig och öppen. Huset som lägenheten ligger i är ett rejält trähus målad i mörk ton med detaljer i rött. Inomhus är det parkettgolv med målade väggar och tak. Från vardagsrummet nås terrassen som har trägolv samt insynsskydd till grannen. Den är tillräckligt stor för att få plats med grill och utemöbler. Det perfekta stället att tillbringa en eftermiddag efter en dag på fjället eller på golfbanan. Från terrassen är det utsikt mot golfbanan och Ljusnedalssjön. Från sovrummen blickar man ut mot Funäsdalsberget och skidbackarna.

Det omtyckta värdshuset Gyllene Bocken blev sorgligt nog brandskadat innan sommaren. Men när verksamheten är igång så äter och dricker du gott där. Lyxigt nära helt enkelt till en god lunch eller middag.

För dig som vill hyra ut ditt boende så inbringar det fina hyresintäkter. Nuvarande ägare har hyrt ut via Airbnb och under 2022 var hyresintäkterna på strax under100 000 kr. Vill du ej hyra ut själv så kan du enkelt göra det via Hotell Gyllene Bocken eller Destination Funäsfjällen.

Missa inte flygfilmen (pilen är på fel lägenhet) som finns på mäklarens hemsida. Där hittar du även årsredovisning och mer information
Varmt välkommen att kontakta oss vid frågor eller om du vill komma på visning. Har du ej möjlighet att komma hit så visar vi gärna digitalt

Bilder

MED8596CE9849F046B881E7D282CEBE525D
MEDAEB352F7CB624AFBBF7A6729A9A4770D
MED3FB9994FF7234A38A7578172B4322616
MEDDAE19B0F074D4F5FB30F76FFD2DD8A5E
MED790E32158AFE42B5B6594F0A5C9A59F6

Planritningar

Spegelvänd planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

56,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

11/104

VÅNING

1 av 2

MÅNADSAVGIFT

5 167 kr

BYGGÅR

2012

PRIS

1 820 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

Terrass med utsikt över golfbanan, fjäll och sjö. Insynsskydd till grannen. Plats för möbler.

PARKERING

Nya parkeringar för boende i föreningen kommer att ordnas på andra sidan den stora vägen. Avlastning kan ske vid lägenheten.

Öppet, fritt och ljust! Hallen är rymlig och har plats avhängning, här finns även torkskåp. Skyddande klinker på golv med elgolvvärme. Lägenheten har tre sovrum. Sovrum 1 med våningssäng, sovrum 2 med två enkelsängar och sovrum 3 med dubbelsäng. Samtliga sovrum har en eller flera garderober. Det större badrummet har klinker på golv med el-golvvärme samt kakel på väggarna. Gästtoaletten har klinker på golv med el-golvvärme samt målade väggar. Utrymme finns att installera mindre tvättmaskin i det större badrummet. Köket är ett Marbodalkök som är utrustat med spis, diskmaskin, micro och en rejäl diskbänk. Större matgrupp får plats samt för den som önskar ytterligare ett skåp att förvara köksgeråd i. I vardagsrumsdelen får större soffgrupp plats samt tv möbel. Utgång till terrass med utsikt över golfbanan, fjäll och sjö

Om området

Ljusnedal ligger mitt i Funäsfjällen. Här har du nära till högklassigt fiske, golf, vandring och cykling. Byn ligger vackert inbäddat med vackra Anåfjället och Funäsdalsberget i fonden. Ljusnedal har med sitt läge nära till samtliga alpina anläggningar som Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket och Funäsdalsberget. Lättåkta längdskidspår löper runt byn. Ljusnedal lockar även många skoteråkare då Funäsfjällen har Europas bästa skoterledsystem med sina 450 km pistade skoterleder.

Hotell Gyllene bocken stoltserar i Ljusnedal by. Hotellet är ett gediget fjällhotell med god mat och dryck. Här anordnas afterski och täljstenskvällar. Just nu håller dem stängt efter branden innan sommaren.

KOMMUNIKATION

Till Ljusnedal är det enklast att ta sig med bil eller buss. Det går även flyg till Sveg. Under vintersäsongen är det även möjligt att flyga till närliggande Röros i Norge. Från Sveg till Ljusnedal är det 13 mil och från röros 8 mil.

Avståndet från Stockholm är 56 mil

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

5,62 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

−330 995 kr Nettoskuldsättning är angiven av NABO som är föreningens förvaltare
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plan flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2012

UPPVÄRMNING

Vattenburna radiatorer via bergvärme. El-golvvärme hall, badrum och toalett

VENTILATION

Till och frånluft med återvinning.

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2020-01-30

ENERGIKLASS

D

ÖVRIGA BYGGNADER

Tvättstuga finns i byggnaden på nedre plan
Vallabod i Alphyddan

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

BRF Fjällripan

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

17

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter juridisk person

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

FÖRSÄKRING

BRF Fjällripan har fullvärdesförsäkring

OM FÖRENINGEN

Föreningen äger tre fastigheter med beteckningarna Härjedalen Ljusnedal 1:25, 1:3 och 1:5. Fastigheterna är bebyggda med 17 lägenheter med en boarea om 526 kvm samt en lokal om 200 kvm. Föreningen bildades 2010.

RENOVERINGAR

Utförda renoveringar 2021/2022

Målning av träräcke på framsida och baksida i "längan"
Målning av tvättstuga "längan"
Renovering av 3 trappor "alphyddan"
Byggnation av trappor till samtliga lgh på bottenplan i "längan"
Byte av bergvärmepump "alphyddan"
Byte av samtliga radiatorventiler i "alphyddan" samt justering av flöde, byte av rem för ventilationfläkt i "alphyddan och installation av mekanisk ventilation i källaren till "lokalen"
OVK samt rengöring av ventilation "längan"
Byte av vattenpump till brunnen "alphyddan"

Nyligen utförda förbättringar
Byggt vallabod i Alphyddan förråd
Lagt takpannor, 50 styck där de har gått sönder på Längan
Förstärkt trappan vid Villan
Röjt vid Villan och Alphyddan
Staket vid sophanteringen
Grillplatsen vid Alphyddan utbyggt och försedd med ved

Karta

Härjedalen Ljusnedal - Funäsdalen

Bruksvägen 36 lgh 104

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579