MED62BEFD6C71D14F4AB32361994A5340C1

Tomt med högt läge och fin utsikt vid Sällsjöfjällets fot!

watermark

Bydalen, Hallen

Fjällslingan

Fakta

TypTomt
Tomtarea1,510 kvm
Driftskostnad105 kr/månad

Utgångspris: SEK 130,000

Ansvarig mäklare

Tomt med ett härligt läge strax nedanför trädgränsen vid foten av Sällsjöfjället! Perfekt för den som vill skapa sitt eget drömboende i fjällen med närhet till fina vandringsleder, skidspår och skoterleder. Till Bydalen med pistade backar är det ca 2 mils bilväg och vill man ta sig till backarna i Åre är det ca 6,5 mil.
Fritidsområdet Mårdsundsbodarna ligger vid foten av Sällsjöfjället ca 15 km väster om Bydalen i Åre kommun. Fritidsområdet består av 265 tomter och ca 140 stugor. Östersund är närmaste stad, närmaste bilväg dit är ca 6,5 mil om man åker över Hallen och den vackra färjeleden över Storsjön via Norderön-Isön-Andersön och till Östersund.
Finns två tomter till till salu med liknande läge, gå in på Husmanhagbergs hemsida för mer information.

Om området

Bydalsfjällen är ett familjevänligt område med fantastisk skidåkning och underbart vacker natur. I Bydalsfjällen ingår destinationerna Höglekardalen, Bydalen, Fjällhalsen och Gräftåvallen. 5 kvällar i veckan är det kvällsskidåkning i Drommenliften och 2 dagar i veckan är det kvällsskidåkning i Gräftåvallen.
Under sommaren finns många vackra vandringsturer att ge sig ut på. Några turer att nämna är: Blomsterstigen i Fjällhalsen, Storfallet eller Dromskåran. Eller tre toppar, Östfjällstoppen, Drommen och Västfjället. Du kan även hyra kanot eller ge dig ut på en cykeltur.

Närservice

En välförsedd ICA butik med postservice finns i Hallen, ca 20 minuters bilfärd från Bydalen. Höglekardalens huvudbyggnad erbjuder en fjällbutik med livsmedel.
I Hallen finns också vårdcentral. För den som funderar på att bosätta sig permanent kan det vara av intresse att veta att Hallen också har förskola och en grundskola, F-9. Läs mer på kommunens hemsida: https://are.se/barnutbildning/grundskola/varagrundskolor

Övrigt

Läs mer om området på mardsundsbodarna.se, bydalsfjallen.se och hoglekardalen.com

Viktiga dokument & länkar

Fastighetskarta
Områdeskarta
Åre Arvesund ga_1
Åre Arvesund ga_3
Åre Ån ga_4
Åre Arvesund ga_2
Åre Arvesund ga_4
Detaljplan 23-HAA-617
Mårdsundsbodarnas hemsida

Bilder

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Arvesund 2:123
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 1,080 / år
Taxeringsvärde
SEK 108,000
Taxeringskod
210, Småhusenhet, tomtmark
Summa pantbrev
SEK 35,000
Tomt
Areal
1510 kvm
Vatten/avlopp
Vatten finns att ansluta vid tomtgräns. Avlopp saknas
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Åre Arvesund GA:1 ändamål: Vägar, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Åre Arvesund GA:2 ändamål: Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Åre Arvesund GA:3 ändamål: Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Åre Arvesund GA:4 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Gemensamhetsanläggning: Åre Ån GA:4 ändamål: Vägar, Övrigt
Övrigt
Enligt detaljplan får huvudbyggnaden vara 100 kvm plus en komplementbyggnad på 30 kvm.

Karta

Bydalen Hallen

Fjällslingan

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!