MED5ECA295C64A14294BD093E1F0895B5E8

watermark

Lillfjäten, SÄRNA

Fjätvägen

Fakta

TypTomt
Tomtarea2,256 kvm

Utgångspris: SEK 175,000

Ansvarig mäklare

På väg 311 från riksväg 70 passerar man Fjätervålen och kör mot Lillfjäten, strax före den lilla byn så finns denna tomt på vänster sida om vägen.
Denna tomt som nu är till salu ligger som en ensam tomt och infarten till tomten är nere vid stora vägen där man får parkera i parkeringsfickan än så länge.
Tomten är kuperad och en bäck rinner delvis i hörnet på tomten med rent källvatten, det finns idag vuxna träd här vilket visar att marken är bördig.
Härifrån tar man sig enkelt ut i naturen sommar som vinter och njuter av vad vildmarken har att ge. Här går att meta i bäckar och åar, flugfiska i Fjätälven eller vandra längs alla stigar och leder som omger Lillfjäten. På sensommaren och hösten tar man av det som skogens skafferi levererar i form av hjortron, blåbär, lingon, svamp och kantareller med mera.
På vintern är det skidåkning och skoterkörning som är största nöjet för de allra flesta som vistas här när snön faller meter djup i skog och mark.
Vill du ha hjälp med offerter och/eller byggföretag som bygger nyckelfärdiga hus för fasta priser så hör du bara av dig till mig så har jag olika förslag att presentera för dig.

Bilder

Fastighetskarta

Parkering vid tomten

Början av tomten

Tomten ligger precis efter 50 skyltarna

Bild inne på tomten

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Lillfjäten 4:11
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 1,060 / år
Taxeringsvärde
SEK 106,000
Taxeringskod
210
Tomt
Areal
2256 kvm
Tomttyp
Skogsmark
Vatten/avlopp
Vatten och Avlopp saknas och ska man ha det så är det egna lösningar som gäller då samhällsnät saknas här.
Samfällighet, servitut etc.
Förmån: Officialservitut Väg, 2039-801.1
Övrigt
Marken ligger i ett högt läge och eventuell byggnad placeras bäst ju närmare vägen man kan komma för att lättare ansluta med bil.

Karta

Lillfjäten SÄRNA

Fjätvägen

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!