HuvudsidaOm företaget
230
MED3AAE5783197348DEAC42D1B2DBFC690C

Hus till salu i finaste BRF Bäcköra - spabad och bastuHamrafjällsstigen 30A Tänndalen - Funäsdalen, TÄNNDALEN

watermark

Tänndalen - Funäsdalen, TÄNNDALEN

Hamrafjällsstigen 30A


PRIS (utgångspris)4 150 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

94 kvm

LÄGENHETSNUMMER

23

MÅNADSAVGIFT

4 547 kr

BYGGÅR

2021

PRIS

4 150 000 kr utgångspris

Hus till salu i finaste BRF Bäcköra - spabad och bastu

Tänk dig ett alldeles eget bostadsrättshus med spabad och bastu i Tänndalen, bara ett stenkast från allt vad fjället har att erbjuda. Huset är mycket väl omhändertaget och aldrig uthyrt.

Nyligen byggda BRF Bäcköra stoltserar med 23 fristående rustika fjällhus. Formen såväl exteriört som interiört är nordisk, enkel och stilren. En i grunden ljus ton samsas med jordiga kulörer på valda inredningsdetaljer och intrycket blir lugnt och vilsamt. Det här huset håller en permanent boendestandard och här huserar man lätt 8 personer. Fördelat på 3 sovrum finns idag totalt 8 bäddar. Här har man två badrum med dusch och båda är inredda med härlig grön kulör på väggarna och snygga blandare i mässing. Det ena badrummet har även en bastu med direkt utgång till en större terrass med ett inbjudande Spabad från Wellis. Vågar du utmana dina gäster i snörullning så är det bara att ta ett skutt ut från terassen och ner i snön.

Loungen och köket delar ytor men rummet känns ändå som två tydliga avdelningar. Loungen med soffa och fåtölj, och så köket med matplats. Rummet är stort och luftigt, med flera fönster ut mot fjällvärlden. I fönstren är det installerat spotlights vilket verkligen bidrar till fint stämningsljus när mörkret faller sig på. Den fina etanolkaminen både pryder och bidrar med mysfaktor i hela rummet. Det L-formade köket i midnattsblått är välutrustat och elegant med köksskåp i två rader som går ända upp till tak. Den eleganta bänkskivan i stenkomposit förgyller och ger en lyxig känsla.

Här bor man snyggt och bekvämt med skidbackar, längdspår, matbutik och restaurang på lagom promenadavstånd. Boendet är så gott som nytt och här behöver inget göras på lång tid framöver, du kan bara komma hit, känna hur stressen rinner av dig och hur det lugna, vackra och storslagna tar plats istället!

För dig som vill hyra ut så kan boendet inbringa fina hyresintäkter. Kontakta Hamra Lift AB (Tänndalen.com) för mer information om möjliga hyresintäkter. Eftersom huset inte hyrs ut av nuvarande ägare så gör du som köpare med andra ord precis som du vill om du vill hyra ut eller ej.

Missa inte den fina flygfilmen som finns på vår hemsida. Under viktiga dokument och länkar hittar du mer information om föreningen.

Varmt välkommen att kontakta oss för visning!

Bilder

MED3AAE5783197348DEAC42D1B2DBFC690C
MED8879CAAA7C70474B96C7C7A7F821337A
MEDFEA18239E3CB4C288EB2DF05D21258BC
MED9C5002DAA45B4B7C836CBA47BE06C52B
MED625EC72F4D0A48289C8576B6D50D8C98

Planritningar

Bäcköra plan 1

Bäcköra övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

94 kvm

LÄGENHETSNUMMER

23

MÅNADSAVGIFT

4 547 kr

BYGGÅR

2021

PRIS

4 150 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

AREAKÄLLA KOMMENTAR

Golvytan är större då ej alla yta på övre plan räknas eftersom det är snedtak

UTEPLATS

Altan med trall utanför lounge och kök längs hela hussidan.

PARKERING

2 platser per hus. Laddstolpe finns vid parkering.

Interiören går i ljus, nordisk stil med härliga färgval på kök och i badrum. Lägenheten har genomgående ljust målade väggar och naturella trätak. Golv i oljad ek utom i våtrum, även trapp till övre plan i oljad ek. På nedre plan har man vattenburen golvvärme och på övre plan sitter vägghängda radiatorer. I fönstren är det installerat spotlights vilket verkligen bidrar till fint stämningsljus när mörkret faller sig på.

HALL

Hallen är rymlig och har garderober och en avhängningsmöbel på vänster sida. På höger sida döljer sig frånluftsvärmepump, skohyllor och klädhängare samt torkskåp bakom ett draperi. På golvet ligger stora klinkerplattor.

KÖK OCH LOUNGE

Hallen leder rakt in loungen och köket. I rummet finns flera stora fönster med utsikt mot skidbackarna och fjället. Här finns utgång till altan som lämpar sig perfekt för grillning. Rummet består av en allrumsdel och en köksdel med matplats. Etanolkamin. Köket är L-format med luckor i midnattsblått, bänkskiva i sten, induktionshäll, fläkt, micro och inbyggnadsugn. Skåpen går ändå upp i tak i dubbla rader så det finns gott om förvaring. Fullstor kyl och frys. Ekparkett på golv.

SOVRUM NERE

Ett ljust och luftigt sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Ingång till förråd som är beläget under trappen. Ekparkett på golv

BADRUM NERE

Badrummet på nedre plan är rymligt och har ett kakel på väggarna i en varm, grön kulör. Stor kommod och spegelskåp, wc och bastu med utgång. Dusch med vikbara väggar och snygga blandare i mässing från Tapwell både i kommoden och duschen på golv plattor i granitkeramik. Rymlig bastu med helglasad utgång till en större terrass med spabad från Wellis Palermo 5 platser (3 sitt + 2 ligg) inkl Xtreme Winter paketet (isolering & lock) samt locklyft. Extra utrustat med wifi & högtalare inkl router för att kunna styra badets remote.

HALL UPPE

Upp för trappen finner man ytterligare ett allrum möblerat med soffa och tv. På övre plan har man snedtak i alla rum. Ekparkett på golv.

SOVRUM UPPE

Ett sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Ekparkett på golv.

SOVRUM UPPE

Stort sovrum, idag möblerat med två dubbelsängar. Här finns stora möjligheter att låta egna behov styra hur man nyttjar rummet. Trevlig fönsterlösning med två fönster i olika storlek som ger lite extra liv till rummet. Ekparkett på golv.

BADRUM UPPE

Badrum med dusch, wc, kommod och tvättmaskin. Samma vackra kakel som i badrummet på nedre plan.

Om området

Längst upp i västra Härjedalen på gränsen mot Norge ligger Tänndalen inbäddad mellan böljande dalar och höga fjäll. Hit har fjällturister kommit sedan 1882 för att andas den friska luften och slappna av. Den första skidliften byggdes 1951 och sedan dess har allting gått i en ruskig fart. Tänndalen är belägen på 720 meter över havet som nyligen vunnit pris som Skandinaviens bästa skidort. Där konstaterades det att avsaknaden av klibbiga dansgolv och lyxiga butiker är total men övervinns istället av en fantastisk natur, underbara backar och vidsträckta längdspår.

Tänndalen erbjuder även ett stort utbud av aktiviteter sommartid. Här kan man fjällvandra, jaga, rida, cykla mountainbike, fiska, plocka bär och svamp och göra härliga dagsutflykter och enkelt välja bland de 30 guldturer som är utmärkta runt omkring området.

I familjekära Tänndalsområdet finns ett 20-tal liftar och ett 50-tal nedfarter med olika svårighetsgrader. Här finns även många välpreparerade längdspår som ingår i Nordic Ski spårsystemet som är sammanlänkat mellan dalgångarna. I Tänndalen finns flera restauranger, café, matbutik och sportbutik. Till Funäsdalen är det 15 km där ett bredare utbud erbjuds.

NÄRSERVICE

I Hamra finns en livsmedelsbutik. Butiken är ca 700 kvadratmeter stor, byggdes 2019 och ersätter den gamla butiken, Hamra Närköp. Hamra Livs är en toppmodern livsmedelsbutik med blandat sortiment som styrs efter säsong. I anslutning till butiken finns även ett kafé för fikasugna kunder och trötta skidåkarben.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

4,3478 %

Ekonomi

EL

29 496 kr

VA

6 696 kr

RENHÅLLNING

2 640 kr

FÖRSÄKRING

1 452 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

40 284 kr / år

KOMMENTAR

Varje bostadsrättsinnehavare tecknar eget el-abonnemang, abonnemang för fiber samt betalar för v/a, renhållning och försäkring med bostadsrättstillägg. Kostnad för v/a debiteras från föreningen.
Posten el avser uppvärmning och hushållsel. Perioden är 12 mån dec 2022-dec 2023 och avser näthandel samt elhandel.
Kostnad för fiberabonnemang tillkommer.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

643 942 kr Årsredovisning 2022
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

1½-plansvilla

BYGGNADSÅR

2021

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump

VENTILATION

Mekanisk (endast frånluft)

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

ELFÖRBRUKNING

12 504 kWh/år

ÖVRIGA BYGGNADER

Förråd i anslutning till entré

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Bostadsrättsföreningen Bäcköra

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

23

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

OM FÖRENINGEN

Föreningen består av 23 hus som vart och ett utgör en bostadsrätt.

PARKERING

En nära huset och en i området per lägenhet.

Viktiga dokument & länkar

Karta

Härjedalen Tänndalen - Funäsdalen

Hamrafjällsstigen 30A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579