MED19D52CC9FD6A4E84B85DB5A2345B0BA5

10 minuter från Åre!

watermark

Åre-Undersåker, UNDERSÅKER

Hosenvägen 9

Fakta

MånadsavgiftSEK 546
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea10.4 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer23

Utgångspris: SEK 295,000

Välkommen till en trivsam lägenhet med ett perfekt läge i Undersåker med ca 10 minuter in till Åre och närhet till Trillevallen, Edsåsdalen, Ottsjö och Vålådalsfjällen.
Lägenheten består av ett sovrum och eget badrum. Lägenheten säljes möblerad med våningssäng och en vanlig säng. I den del som är som är en sovalkov är det möjligt att installera ett pentry om så önskas.

Lägenheten består ett sovrum i vinkel med en våningssäng och en vanlig som ingår i köpet. I sovalkovsdelen så är det möjligt att installera ett pentry om så önskas. Badrum med dusch, handfat och wc. Fri parkering på gården.
Byggnaden är ett före detta pensionat med anor från början av 1900-talet som blev ombildat till bostadsrätter i mitten av 80-talet I huvudbyggnaden ligger de gemensamma utrymmen som storkök, matsal, bastu och vallarum. Ovanför matsalen finns en stor härlig balkong i söderläge och fin utsikt över fjällvärlden.
Fasta veckor att nyttja är jul, nyår- och trettonhelg samt sportlovsvecka 9, påsk och Valborgshelgen. Övrig tid på året kan man som innehavare boka in sig förutsatt att föreningen inte hyrt ut till grupper som behöver bäddarna. intäkten går då i första hand till föreningen vilket bidrar till en god ekonomi och låga avgifter. Skulle det bli överskott från uthyrningen så fördelas detta till föreningens medlemmar efter andelstal. För mer information om regler för uthyrning se bifogad pdf. En ny köpare ska också godkänna dessa regler innan man blir godkänd medlem i föreningen.

Om området

Undersåker ligger mitt i Åredalen med flera skidområden i närområdet. Åre, Duved, Trillevallen. Du har även närhet till skoteråkning och vandring.
Här väljer många barnfamiljer att bo, vilket gör att skolan och barnomsorgen är väl utbyggd, samtidigt som den viktigaste kommersiella servicen finns tillgänglig.
Till Åre by är det ca. 1,5 mil.

Övrigt

Förskola och grundskola (upp till 6:an) finns i Undersåker. Mataffär och tågstation ligger på promenadavstånd i centrala Undersåker. Flygtransfer till Östersund stannar på Hyrskidan som ligger precis nedanför Hosgården.

Bilder

Hosgården

Sovalkov

Sovrum

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
10.4 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Pris
SEK 295,000 utgångspris
Avgift
SEK 546
Information avgift
Ingen höjning av månadsavgiften är planerad.
Andel i föreningen
4.36 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Förening
Namn
Brf Hosgården
Om föreningen
Föreningen bildades 1985. I huvudbyggnaden finns gemensamma utrymmen som TV-rum, matsal och bastu. Det finns också ett stort och välutrustat gemensamt kök. Föreningen bedriver uthyrning till grupper under året. Som medlem i föreningen har man tillgång till sin andelslägenhet under 5 fasta veckor per år, så kallade medlemsveckorna. Det är alla attraktiva semesterveckor. Under resten av året kan man boka in sig förutsatt att rummen inte är uppbokade av grupper, eller uthyrda privat. Två gånger per år hålls arbetshelger då medlemmarna hjälps åt att fixa och underhålla fastigheten. Större arbeten lejs ut.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
22
Tv och bredband
Inget bredband finns draget till fastigheten.
Parkering
Det finns plats för bilar på gården framför byggnaderna.
Renoveringar
Man sköter löpande de renoveringar och underhåll som krävs.
Under 2020 tar man in offert för att se över grunden i huvudbyggnaden samt för att se över elen i byggnaderna.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Föreningen äger marken.
Övrigt
Som andelsinnehavare och medlem i föreningen äger man en del av fastigheten.

Karta

Åre-Undersåker UNDERSÅKER

Hosenvägen 9

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!