230
MEDE8A454684FA6466782586177FDAFE261

Nybyggd hörnlägenhet i tre plan med områdets bästa läge!Karolinervägen 59A, Duved

watermark

Duved, DUVED

Karolinervägen 59A


PRIS6 450 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

140 kvm

VÅNING

3

LÄGENHETSNUMMER

A1

MÅNADSAVGIFT

4 347 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

6 450 000 kr

Nybyggd hörnlägenhet i tre plan med områdets bästa läge!

Exklusivt boende i Duved vid foten av fjället och utsikt över älven!
Välkommen att vara den första som flyttar in i nybyggd lägenhet med föreningens kanske bästa läge! Med sitt läge är detta är en av de få lägenheterna som har ett av områdets bästa utsikter mot Åres skidsystem samtidigt som utsikten söderut över Indalsälven och Renfjället är magisk. Ytterligare en fördel med läget är att kvällssolen är kvar länge på den stora uteplatsen då det är fritt både framför och på sidan av lägenheten. Lägenheten håller genomgående hög standard och har väldisponerad planlösning fördelad på tre plan med fyra sovrum med bra förvaringslösningar. Två badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett praktiskt allrum på översta våningen, perfekt som tv-rum. Balkonger finns på de båda två övre våningarna. Njut av en morgonkaffe med härliga vyer. Du välkomnas av en stor uteplats på ca 20 kvm vid entrén. Ett av sovrummen på mellanplan har en walk in closet som enkelt kan byggas om detta till bastu med öppning in mot badrummet. Materialval och hantverk håller genomgående väldigt hög standard.
Till lägenheten hör en parkering och i området finns också 11 gästparkeringar. Varmförråd i separat byggnad där det också finns ett gemensamt vallarum.

Lägenheten ligger med ett bra läge i Duved nära till skola, fotbollsplan, Duveds centrum med matbutik, restauranger och butiker samt bekvämt avstånd till både slalombacken och längdskidspår.

Ansvarig mäklare

Bilder

MEDE8A454684FA6466782586177FDAFE261
MED38F50087D4B94ED7AF12ECE22952A338
MED57C5DFB1C5024B84B4DBC111C9052B7A
MED6AE688848681409694A0E3CEAFBD2F0D
MED69C3E32BC4B14F91A163A8773B0B7B3B

Planritningar

Entréplan

Mellanplan

Mellanplan - alternativ planlösning

Övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

140 kvm

LÄGENHETSNUMMER

A1

VÅNING

3 av 3

MÅNADSAVGIFT

4 347 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

6 450 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

AREAKÄLLA

Ekonomisk plan

PARKERING

Parkeringsplats

BALKONG

Ja

Väldisponerad planlösning där du på entréplan har kök och vardagsrum i öppen planlösning samt badrum och städskåp under trappen. Utanför entrén finns en stor härlig uteplats på ca 20 kvm. På mellanvåningen finns två rymliga sovrum där det ena har access till en walk in closet och det andra har bra förvaring med tre garderober. Båda sovrummen har utgång till balkong. På detta plan finns ett badrum där en yta är förberedd för att inreda med bastu. Mellan trappan och badrummet finns utgång ut till husets baksida där man har möjlighet att göra en uteplats till. På översta våningen finns ytterligare två sovrum där det ena har bra förvaring i en walk in closet samt utgång till balkong och det andra som är lite mindre i storlek har förvaring i två garderober. På detta plan ligger ett stort allrum med utgång till balkong.
Golven i lägenhetens rum är en snygg 1-stavs ekparkett borstad och mattlackad i stengrå nyans.

Hall

Rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter samt förvaring i två garderober. Klinkergolv och målade väggar

Vardagsrum

Stora sociala och lättmöblerade ytor som ligger i öppen planlösning med köket. Fönster i två väderstreck. Ekparkett och målade väggar.

Kök

Genomtänkt kök från Marbodal med bra arbetsytor och gott om skåpsförvaring samt en praktisk köksö. Köket är utrustat med spishäll, ugn, köksfläkt, diskmaskin, kyl och frys.

Badrum/Tvättstuga

Rymligt badrum utrustat med dusch, kommod med handfat, badrumsskåp, handdukshängare, toalett, tvättmaskin och torktumlare. I badrummet står även frånluftsvärmepumpen.

Sovrum 1

Stort trivsamt sovrum med egen access in till walk in closet/förråd samt utgång till balkong. Ekparkett, träpaneler och målade väggar.

Sovrum 2

Ligger intill sovrum 1 med fönster i två väderstreck och bra förvaring med en walk in closet som kan byggas om till bastu med fönster och utsikt in mot Duved. Ekparkett, träpaneler och målade väggar.

Badrum mellanplan

Rymligt badrum utrustat med dusch, kommod med handfat, badrumsskåp handdukshängare och toalett. Här finns ett rum som erbjuder många möjligheter som förråd, walk in closet eller bastu. I rummet finns fönster med fin utsikt mot Duved.

Allrum

Stort praktiskt allrum med utgång till balkong samt fönster i två väderstreck. Ekparkett, träpaneler och målade väggar.

Sovrum 3

Ligger mitt emot trappan och har förvaring i två garderober. Ekparkett och målade väggar.

Sovrum 4

Med utgång till balkong och access till walk in closet. Ekparkett, träpaneler och målade väggar.

Om området

I Duved har du inte bara skidbackar och längdskidspår. Duved har stora visioner om framtiden och är redan på god väg med en nybyggd skola som invigs till hösten för 800 elever från hela Åredalen, en nyrenoverad sporthall och konstgräsplan, nybyggt racketcentrum med tennis, paddel och gym, ny hälsocentral med fenomenal personlig service, flertalet nyöppnade restauranger och fik och flera spännande projekt på gång som tex arkitektprojektet Duved 5 och Drivhuset som tillsammans ska skapa en ny modell för framtidens hållbara och innovativa samhällsbyggnad (Duvedsmodellen). Det är i Duved du ska bo om du vill hitta en plats för hela familjen där värdet med en levande bykänsla kombineras med nytänk, entreprenörsanda samt utveckling och satsning på en innovativ framtid

Närservice

Restauranger: Pigo, Mrs Maggie, Trägårn.
Livsmedel: ICA med postservice.
Skolor och förskolor.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Lägenheten har våning 1-3

ANDEL I FÖRENINGEN

6,25 %

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2022

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump-vattenburen golvvärme

HISS

finns ej

ÖVRIGA BYGGNADER

Lägenhetsförråd i separat byggnad om ca fem kvm.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Vinterträdgården

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

16

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

Tv och bredband

Fiber finns förberett för indragning till varje lägenhet. Lägenhetsinnehavaren tecknar eget avtal med internetleverantör.

Gemensamma utrymmen

Vallarum.

Parkering

En parkeringsplats till varje lägenhet samt 11 gästparkeringar.

Viktiga dokument & länkar

Karta

Åre Duved

Karolinervägen 59A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till kontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!