HuvudsidaOm företaget
230
MED13B523B163D648389A162AAFACE76293

Fin sutterängvilla med toppenläge i TärnabyRingvägen 26 Tärnaby

watermark

Tärnaby

Ringvägen 26


PRIS (utgångspris)1 695 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

76 kvm

BIAREA

27 kvm

TOMTAREA

1 000 kvm

BYGGÅR

1975

DRIFTSKOSTNAD

2 071 kr/månad

PRIS

1 695 000 kr utgångspris

Fin sutterängvilla med toppenläge i Tärnaby

Välkommen till ett mycket trevligt hus på Ringvägen i Tärnaby. Här bor du med högt och fint läge i Tärnaby vid foten av fjället. Gång- och cykelavstånd till skolor, affär, sjukstuga och skidlift.

Bostaden är uppdelat i två plan. På nedre plan finn entré med hall och ett sovrum samt garage. På det övre planet finns ett stort härligt allrum med mycket ljusinsläpp, kök med matplats, två sovrum och en WC med dusch. Från köket finns en balkongdörr ut på en balkong med söderläge och utsikt ner mot byn. Från balkongen tar man sig även ner på tomten.

Garage i sutterängdelen med gott om plats för bilen och övrig förvaring. Carport och kallförråd i anslutning till garaget.

Stor tomt på 1000 kvm där stora delar vetter mot skogsparti.

Sammantaget ett mycket fint oh välskött hus med trevligt läge i Tärnaby.

Välkommen att boka visning!

Bilder

MED13B523B163D648389A162AAFACE76293
MEDBB58AE3C538941F2AF3D8CCBE8E01DC3
MED0FE7D411766C45F0B7E6B28C4DE4B149
MEDEEE1F9792DD64F868121443B910E109C
MED9561C54A22A049A2B6EAB52B500E0728

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

76 kvm

BIAREA

27 kvm

TOMTAREA

1 000 kvm

BYGGÅR

1975

DRIFTSKOSTNAD

2 071 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum varav 3 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Interiör med genomgående hög kvalitet på ytskikt. Fina trägolv och tak med balkar ger huset en härlig karaktär. Entré i sutterängdelen. Välkomnande hall med värmande vedkamin. Till vänster finns ett sovrum och rakt fram leder trappan upp till det övre planet. Väl uppe möts man av det stora allrummet till vänster. Innanför det finns köket med matplats. Intill matplatsen finns en balkongdörr som leder ut på balkongen. I den andra delen på övre plan finns två stora sovrum, båda med walkin-closet. Här finns även en WC med dusch. Garaget i sutterängdelen med plats för en bil m.m.

HALL

Hall med möjlighet att hänga av ytterkläder och skor. Harvia vedkamin i hallen som ger härlig värme i sutterängplanet. Fönster mot framsidan av huset. Trägolv i furu och vitmålad träpanel på väggarna.

SOVRUM 1

Sovrum i sutterängdelen med gott om plats för dubbelsäng. Fönster mot framsidan av huset. Grön heltäckningsmatta på golvet och furupanel på väggarna. Vitmålat tak med synlig takbalk.

ALLRUM

Stort allrum med trevliga sällskapsytor. Stora fönsterpartier med mycket ljusinsläpp. Harvia vedkamin som ger extra värme och mys. Trägolv i björk och vitmålade väggar. Härligt furutak med synlig takbalk.

KÖK

Arbetskök med vitmålade luckor och lådor. Fönster mot framsidan av huset vid arbetsbänken. Matplats i anslutning. Kyl/frys, Spis med ugn, micro och diskmaskin. Trägolv i björk och vitmålade väggar.

SOVRUM 2

Det mindre sovrummet på övre plan. Walin-closet med gott om förvaring. Fönster i öster. Trägolv i björk och ljus mönstrad tapet på väggarna.

SOVRUM 3

Det större sovrummet på övre plan. Walkin-closet med gott om förvaring. Fönster i öster och söder. Trägolv i björk och ljus mönstrad tapet på väggarna.

WC DUSCH

WC med dusch. Röd våtrumsmatta på golvet och ljusgrön våtrumsmatta på väggarna. Fönster i söder. Duschkabin. Tvättmaskin.

GARAGE

Garage i anslutning till entrén med möjlighet att köra in bilen. Carport utanför garaget med en förrådsdel.

Om området

Tärnaby är den lilla byn i Västerbottens inland som fostrat några av Sveriges, nej världens bästa skidåkare. Ingemar Stenmark, Stig Strand, Anja Pärson, Jens Byggmark….
Kanske beror det på något i det kristallklara dricksvattnet, eller mer troligt de branta utmanade skidbackarna som är otroligt lättillgängliga?

Söker du utmanande skidåkning är Tärnaby det självklara valet. Namnen på backarna vittnar om stjärnorna som fostrats just här, Ingemarbacken och Anjabacken för att nämna några.
Självklart behöver du inte vara världsmästare för att åka i backarna, det finns nedfarter för alla, kombinerat med flera mysiga grillplatser.
Oavsett vilken backe du väljer, har du från toppen av dessa en fantastisk utsikt över sjön Gäutan och det mäktiga Ryfjället.

Uppskattar du längdskidåkning finns en mängd preparerade längdspår, både med och utan belysning. Milspåret tar dig upp på fjället och bjuder på både vacker omgivning och pulshöjning. Elljusspåret är ett kuperat spår nere i skogslandet, med både kortare och längre slingor. Utgår du från Vikmyran finns både utegym och ombytesrum med duschmöjligheter för alla som tränar.
Skoterlederna är tillgängliga oavsett var i Tärnaby du påbörjar din tur, och lederna är väl utmärkta med skyltar. Köper du ledkartan får du dessutom en god överblick över samtliga leder och utflyktsmål.

Sommartid erbjuder Tärnaby mycket för den aktiva. Sjön Gäutan lockar till fiske på nära håll, Tärnaån också. Här kan du enkelt gå eller cykla längs med Tärnaleden till Solberg, prova på att flugfiska i ån för att sen avsluta med ett svalkande dopp i Solberg, på områdets stora familjevänliga badstrand.
Självklart kan du ge dig ut på fjällvandring och njuta av oförglömliga och vackra vyer.

Hösten är ett kapitel för sig, då skogens alla färger sätts i brand. Nu ges möjligheter till svamp och bärplockning för alla, fint inramat av höstens starka färger.

KOMMUNIKATION

Till Tärnaby kan du flyga, åka buss eller köra bil.

Flygplatsen ligger 2 mil norr om Tärnaby i Hemavan.

Hemavan Tärnaby Airport, en regional flygplats med avgångar till eller från Stockholm Arlanda 6 dagar i veckan. Om vädret är klart, bjuder den 2 timmar långa flygresan på en inflygning lite utöver det vanliga med en storslagen utsikt över fjällmassiven.

Väljer du bilen eller bussen följer du Blå Vägen E12, som fått sitt namn då den följer Umeåälven ner mot kusten, eller så var den i begynnelsen utritad med en blå penna på kartan.

Vilket som, resan bjuder på vacker natur från kust till fjäll.

NÄRSERVICE

I Tärnaby finns livsmedelsaffär, bensinstation, sjukstuga, apotek, hotell och restauranger.

PARKERING

Carport i anslutning till entrén med plats för en bil.

Ekonomi

EL

11 000 kr

VA

6 800 kr

RENHÅLLNING

2 800 kr

SOTNING

750 kr

FÖRSÄKRING

3 500 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

24 850 kr / år

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

6 038 kr / år

KOMMENTAR

Huset har använts som fritidshus de senaste åren.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla med sutterängdel

BYGGNADSÅR

1975

UPPVÄRMNING

Direkt El samt 2 vedkaminer

VENTILATION

Självdrag

ELFÖRBRUKNING

10 000 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

GRUNDMUR

Betong

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

2-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Laxvik 1:73

ÖVRIGT

Murad skorsten

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

805 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

511 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

122 500 kr

Tomt

AREAL

1000 kvm

PLANBESTÄMMELSER

Byggnadsplan (1968-03-20)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

UTEPLATS

Balkong med sydvästläge och trapp ner till tomten

PARKERING

Carport med plats för en bil

Karta

Storuman Tärnaby

Ringvägen 26

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579