HuvudsidaOm företaget
230
MEDD8D96A34C5A9471BA8943AFDD12D178F

Underbar tomt i Umfors endast 15 minuter från HemavanUmfors 301 Hemavan

watermark

Hemavan

Umfors 301


PRIS (utgångspris)495 000 kr

Fakta om tomten

TYP

Tomt

TOMTAREA

1 500 kvm

Underbar tomt i Umfors endast 15 minuter från Hemavan

Tillfälle för dig som söker en eller två närliggande tomter i Hemavanområdet. Ostört läge med utsikt mot fjällmassiv i alla väderstreck. Väg och anslutningar finns vid de planerade tomterna. Här finns möjlighet att etablera drömboendet. Dessa två tomter är under avstyckning och förhandsbesked finns. Det är ca 100 meter mellan dessa två tomter som nu säljs vilket ger en lugn och ostörd omgivning. Tomterna är trädavverkade och kommer röjas till våren efter överenskommelse.

Närhet till Gränslöst köpcenter med livsmedel och drivmedel.

Vi är självklart behjälpliga med kontakter med husleverantör och byggare i området om så önskas.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Bilder

MEDD8D96A34C5A9471BA8943AFDD12D178F
MEDE3FA3466FDF84AC1BEBBAA48A5EF8B6E
MED14AB3B1BA23743C8973A5108F2F41F0D
MED40389A6F5BE941FB873F4DAABA397FEE
MEDDFFAE0DFAAA349B88DF0BBFAF19721A6

Fakta

Fakta om tomten

TYP

Tomt

TOMTAREA

1 500 kvm

Om området

Hemavan är en populär skidort i Västerbottens fjällvärld. Framåtandan är tydlig då byn ständigt växer och utvecklas - samtidigt som den genuina känslan av en fjällby finns kvar.

Här finns skidåkning för alla.
Barnfamiljer hittar härliga backar perfekta för alla åldrar, med hela tre barnområden speciellt anpassade för våra yngsta. Hemavans skidområde har totalt 9 liftar, två Snowparks och en Skicross arena. Här finns alla möjligheter att njuta av välpreparerade pister på de 27 olika nedfarterna.
Söker du lite tuffare utmaningar på skidor finns även det. Varför inte prova på områdets off-piståkning bland höga toppar och sköna sluttningar.

Självklart kan du även välja längdskidorna och ta dig ut på något av de preparerade längdspåren som området har att erbjuda, allt inramat av en fantastisk natur uppe på kalfjället eller nere i byn bland fjällbjörkarna.
Hemavan erbjuder även ett brett utbud av skoterkörning och härliga skoterleder att utforska, till exempel leden genom det mäktiga Syterskalet för att nämna något.

Oavsett årstid finns härliga aktiviteter för dig som älskar att vara utomhus.
De omkringliggande fjällmassiven är inte bara vackra, utan erbjuder även fantastiska utflyktsmål. Njut av fjällets vackra natur till fots eller varför inte på cykel.

Kungsledens södra ände finns i Hemavan, och för dig som vill ha en lite lättare utmaning finns även Drottningleden.
Möjligheterna till härliga och strapatsrika upplevelser är många, och information om ortens utflyktsmål är lättillgängliga.

Självklart måste vi också nämna hösten. Tiden på året då naturen öppnar sitt skafferi. Ta med dig vänner och familj ut och njut av fiske, bär och svampplockning!

KOMMUNIKATION

Mitt i Hemavan ligger Hemavan Tärnaby Airport, en regional flygplats med avgångar till eller från Stockholm Arlanda 6 dagar i veckan. Om vädret är klart, bjuder den 2 timmar långa flygresan på en inflygning lite utöver det vanliga med en storslagen utsikt över fjällmassiven och byn.

Väljer du bilen följer du Blå Vägen E12, som fått sitt namn då den följer Umeåälven ner mot kusten, eller så var den i begynnelsen utritad med en blå penna på kartan.
Vilket som, bilresan bjuder på vacker natur från kust till fjäll.

NÄRSERVICE

Affärer och restauranger finns i Hemavan 15 km bort.

Allmänt om tomten

AREAL

1500 kvm

TOMTBESKRIVNING

Ungefärlig storlek

VATTEN/AVLOPP

Enskilt VA

ÖVRIGT

Säljarens film på området: https://youtu.be/sIfSi1GVlWw

Karta

Storuman Hemavan

Umfors 301

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!