230
MED26485C6E0A0B407F9C8E68FC29628EE8

Unik tomt i Umfors endast 15 minuter från HemavanUmfors 378 Hemavan

watermark

Hemavan

Umfors 378


PRIS595 000 kr

Fakta om tomten

TYP

Tomt

TOMTAREA

1 500 kvm

Unik tomt i Umfors endast 15 minuter från Hemavan

Tillfälle för dig som söker en unik tomt i Hemavanområdet. Högt ostört läge med västerläge och panoramavy mot Överuman. Väg och anslutningar finns nära fastigheten. Här finns möjlighet att etablera drömboendet. Förhandsbesked finns på 100 kvm 1,5 plans huvudbyggnad plus garage.

Vi är självklart behjälpliga med kontakter med husleverantör och byggare i området om så önskas.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Ansvarig mäklare

Bilder

Fakta

Fakta om tomten

TYP

Tomt

TOMTAREA

1 500 kvm

Om området

Hemavan Tärnabys fjällvärld tillhandahåller en natur gjord för att upptäckas! Oavsett vilken säsong du väljer att besöka denna destination finns det något att göra.

Här finns välbesökta vandringsleder såsom världskända Kungsleden och lokala kändisen Drottningleden som löper mellan Laisaliden och Hemavan. Fiskevatten i sjöar och vattendrag finns det gott om. Hösttid får man lyssna efter ortsbefolkningens viskande instruktioner på vart man kan finna kantarellgömmorna i området.

Skidåkningen är vad som satt Hemavan Tärnaby på kartan och erbjuder något som passar alla. Oavsett om du vill åka offpist, topptura in till Kobåset, unna dig heliski eller susa nedför Ingemarbacken så finns möjligheten till detta! Vintern lämpar sig även för att uppleva naturen med skoter, en storlagen upplevelse är att köra genom Syterskalet och stanna till i Viterskalstugan på en våffla.

Hemavan Tärnaby har förskola, skola och inriktade gymnasielinjer. Här finns sjukstuga med apotek och ambulans. Utöver detta erbjuder även området flertalet matbutiker och övriga handelsbutiker, busstation, bensinstation, verkstäder samt systembolaget. Båda orterna har även hotell, camping och restauranger, i Tärnaby finns även ett lokalt bageri samt en bowlinghall.

Väljer man att köra bil eller färdas med buss gör man det oftast via Blå vägen som löper från Umeå, dit det är ca 40 mil. Flyget landar mitt i Hemavan och avgår från Arlanda. Föredrar du tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss.

Kommunikation

Buss och flyg går dagligen till och från Hemavan.

Närservice

ICA, Systembolag affärer och restauranger finns i Hemavan.

Allmänt om tomten

AREAL

1500 kvm

TOMTBESKRIVNING

Avstyckning genomförs direkt när köpekontrakt är skrivet.

Karta

Storuman Hemavan

Umfors 378

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Till kontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!