watermark

Homestyling visar bostadens möjligheter!

Homestyling ökar värdet på din bostad inför en försäljning. Din bostads kvaliteter och fördelar framhävs genom att de förutsättningar som redan finns tas tillvara och förhöjs. En inredare ger dig idéer som skapar ett positivt helhetsintryck inför försäljningen vilket i sin tur medför att fler blir intresserade och bostadsaffären går snabbare.

HusmanHagberg har tillsammans med våra samarbetspartners genomfört åtskilliga homestylinguppdrag och är det mäklarföretag som har störst erfarenhet av denna tilläggstjänst i Sverige.

Hur bidrar homestyling till att maximera ditt försäljningsvärde

En inredare ger dig bra, enkla och konkreta förslag på hur du kan framhäva ditt hem på bästa möjliga sätt. Väl genomtänkt, funktionell och snygg inredning förändrar bostadsspekulanternas intryck av hemmet och gör att de upplever bostaden ur ett mer personligt perspektiv. Det är viktigt att spekulanterna kan se möjligheterna och fördelarna med hemmet då de oftast redan under visningen funderar på hur de skulle trivas och kan inreda med sina egna möbler vid ett köp. Om målet är att attrahera en speciellt utvald målgrupp kan inredningen anpassas efter denna genom tillägg av olika accessoarer, möbler och belysning.

Så här går det till:

    Välkommen att bli nöjd du också!

    Funderar du på att sälja din bostad?

    Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

    Övriga tjänster