Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Kiruna

HusmanHagberg - din mäklare i Kirunafjällen

Söker du en mäklare som kan hjälpa dig att hitta ditt drömboende i Kirunafjällen? Då har du hittat rätt!  Vare sig du vill sälja fritidshus på fjället eller önskar köpa en fjällstuga så finns våra kunniga fastighetsmäklare här för dig. I Kirunas fjällvärld kan du vandra, uppleva vacker orörd  natur och njuta av både midnattssol och norrsken. Kirunafjällen erbjuder pistade nedfarter för hela familjen i kombination med mängder av off-pist för den mer erfarne skidåkaren.

Upplev Riksgränsen och Björkliden

Kirunafjällen har allt du kan önska dig av svenska fjällen. Upplev fantastisk skidåkning i Sverige nordligaste vintersportort, Riskgränsen. Här kan du njuta av 29 pistade nedfarter i olika svårighetsgrad, men området är mest känt för sin fina off-piståkning.

Vackert inbäddad mellan mäktiga fjäll hittar du också Björkliden. Här finns höga fjäll med välpreparerade nedfarter för hela familjen. Alltifrån nybörjarbackar till svarta pister men såklart även rejäla mängder off-pist för den mer erfarne skidåkaren.

Här finns även möjligheter till fantastiska naturupplevelser utanför skidbackarna och skidspåren. Njut av härlig fjällvandring, en tur till Sveriges längsta grottsystem eller varför inte spela en runda golf om du befinner dig här på sommaren.

Köpa och sälja bostad i Kirunafjällen

Vill du som många andra återuppleva Kirunafjällen gång på gång på gång? Då kan vi på HusmanHagberg hjälpa dig köpa ett eget fritidshus eller fjällstuga i området kring Riskgränsen eller Björkliden. Våra kunniga mäklare på plats i Kirunafjällen har mycket god lokalkännedom och kan svara på alla frågor som kan dyka upp längs vägen.  Oavsett om du önskar sälja eller köpa bostad i fjällvärlden kring Kiruna är du välkommen till oss på HusmanHagberg. Vi älskar att göra affärer och en bra affär innebär nöjda kunder.

 • Arent Grapegatan 29, 981 32 Kiruna

  Våra områden

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  Fri värdering

  Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

  Försäkring

  Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

  Värdebevakaren

  Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

  Deklarationshjälp

  Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

  Proffsfotografering

  Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!