watermark

Härjedalen

Härjedalen

Härjedalsfjällen har mycket att erbjuda. Här kan du njuta av vackra vyer och orörd natur i kombination med härlig skidåkning både i backen och i längdspåret.  Våra erfarna mäklare kan hjälpa dig att hitta ett boende i som passar dina preferenser. De har mycket god lokalkännedom och kan visa dig objekt på tre fjälldestinationer, Funäsfjällen, Vemdalen och Lofsdalen. I Funäsfjällen ingår skidorter som Ramundberget, Funäsdalsberget, Tänndalen/Hamra och Tännäskröket medan Vemdalen samlat Björnrike, Vemdalsskalet, Storhogna och Klövsjö under sitt paraply. Varje skidområde har sin egen charm och unika prägel och här finns en favorit för alla.

Fjällen i Härjedalen levererar äventyr och upplevelser året runt. Här hittar du utförsåkning med pister i världsklass, mil efter mil av fina längdspår, sköna bad både sommar och vinter, paddling med kajak och kanadensare eller en tur med sup i Ljusnan, Veman, Funäsdalssjön, Klövsjön, Svartåstjärn eller Lofssjön, fina leder för cykling med mountainbike, fiske och massor av fina leder för fjällturer på längdskidor på vintern eller fjällvandring på sommaren. Utforska det stora utbudet och låt äventyraren i dig blomma!

Det finns flera mysiga fjällbyar i Härjedalen att välja på när du söker bostad i området. Vi kan berätta mer om exempelvis Lofsdalen, Funäsdalen/Tänndalen eller Vemdalen. Tre genuina fjällbyar med egen karaktär.

Funderar ni på att bosätta er här i härliga Härjedalen så finns våra mäklare här för att svara på era frågor om kommunikationer, skolor, butiker och allt annat som kan ha med vardagen att göra. Vi älskar fjällen och vi kan Härjedalen, våra kunniga mäklare hjälper dig att hitta den bostad du drömmer om.

Varmt välkommen till HusmanHagberg i Härjedalen, vi ser fram emot att träffa dig!

Våra områden

Senast inkommet Härjedalen

Funderar du på att sälja din bostad?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn