watermark

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Inte riktigt redo? Sätt igång affären innan försäljningen startar.

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar. Det är vårt beprövade sätt att skapa förväntan, nyfikenhet och köplust för rätt spekulanter, samtidigt som du får både råd och tid att höja värdet på din bostad.

Förhöj potentialen

Med Kommande® hinner du göra värdeförhöjande förändringar och förbättringar i din bostad så att den är så attraktiv som möjligt den dag du väljer att sälja. Vi vet vad köparna betalar bäst för och vilka åtgärder som lönar sig mest. Köparna har höga krav och bostäder som kan matcha det har de bästa förutsättningarna. Hur mycket är du villig att investera? Kommande® ger dig komplett beslutsunderlag för att ta rationella och optimala beslut.

Visa bästa sidan

Du hinner också förbereda fotografering och få de bästa bilderna av din bostad, oavsett vilken årstid försäljningen startar. Sommarbilder av en trädgård eller terrass kan vara guld värda. Kommande® är tjänsten som låter dig tänka efter före, så att du i lugn och ro kan lyfta fram din bostads bästa sidor.

Locka spekulanter

Kommande® ger dig mer tid på marknaden och fler spekulanter. Vi anpassar sättet att locka köpare till din bostad utifrån din situation och rådande marknadsläge. Vi gläntar på dörren till din bostad och skapar på så sätt köplust utöver det vanliga hos de som är intresserade. Det ger oss möjlighet att kunna presentera din bostad på det mest optimala sättet utifrån varje spekulants önskemål och förutsättningar. Vi får också tid att matcha din bostad med våra stora spekulantregister och bearbeta de som vi tror skulle kunna passa extra bra.

Rusta för rådande marknadsläge

Uppåtgående eller nedåtgående marknad? Kommande® är tjänsten som sätter dig i förarsätet, redo att möta marknaden när det passar dig och din bostad bäst. Vid din sida finns en mäklare med kunskap och erfarenhet från olika situationer på just din lokala marknad.

Nyfiken eller nära flytt?

Letar du ny bostad men har ingen brådska? Har du svårt att hitta drömbostaden? Är du bara nyfiken på hur stort intresset kan vara för din bostad? Vänd dig till oss och aktivera Kommande® – du kan bli rejält överraskad!

Sälj när du är redo

När du är redo att sälja är allt förberett. Din bostad visas på allra bästa sätt till rätt spekulanter som väntat på att få komma på visning. Har du höga krav? Välkommen att välja Kommande®.

Nästa steg

Det enda du behöver göra är att skriva på ett uppdragsavtal – det ger dig möjligheter utan förpliktelser och arvode betalar du endast om det blir en affär.

Kommande® är ett registrerat varumärke för HusmanHagberg AB.

Övriga tjänster