Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Härjedalsfjällen

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Härjedalsfjällen

Härjedalsfjällen har mycket att erbjuda. Här kan du njuta av vackra vyer och orörd natur i kombination med härlig skidåkning både i backen och i längdspåret.  Våra erfarna mäklare i Härjedalen kan hjälpa dig att hitta ett boende i som passar dina preferenser. Våra mäklare har mycket god lokalkännedom och kan visa dig objekt från Ramundberget, Bruksvallarna och Messlingen i norr till Lofsdalen i södra Härjedalen. HusmanHagberg förmedlar och värderar alla typer av bostäder i svenska fjällen.

Att bo i Härjedalsfjällen

Fjällen i Härjedalen levererar äventyr och upplevelser året runt. Varje fjällområde har sin egen charm och unika prägel. Mitt i Härjedalen finner du populära områden som Vemdalen och Björnrike. I Härjedalen finns mängder av slalombackar och längdspår att utforska.

Mitt i Funäsfjällen ligger Funäsdalen som är den största orten i västra Härjedalen. Funäsdalen är en genuin fjällby med fullt serviceutbud.

I Härjedalsfjällen finns flera riktigt bra skidanläggningar. Vad sägs om Tänndalen, Ramunderberget eller Tännäskröket. Här finns något för alla skidåkare oavsett erfarenhet.

Sommartid kan du bada i funäsdalsjön, paddla i ljusnan eller utforska någon av alla de vackra vandringsleder som finns i området. Välkommen till HusmanHagberg om du önskar köpa eller sälja bostad i Härjedalsfjällen.

Köpa eller sälja bostad i Härjedalsfjällen

Det finns flera mysiga fjällbyar i Härjedalen att välja på när du söker bostad i området. Vi kan berätta mer om exempelvis Lofsdalen, Tänndalen eller Bruksvallarna. Tre genuina fjällbyar med sin egen unika prägel.

Här finns något för alla. Vare sig du föredrar alpinskidåkning, längdskidåkning, fjällvandring, fiske eller bara vill njuta av den stillhet och krispiga luft som de Härjedalska fjällen erbjuder. Våra kunniga mäklare hjälper dig att hitta den bostad i Härjedalsfjällen du drömmer om.

Funderar ni på att bosätta er här i härliga Härjedalen så finns våra mäklare här för att svara på era frågor om kommunikationer, skolor, butiker och allt annat som kan ha med vardagen att göra. Varmt välkommen till HusmanHagberg i Härjedalsfjällen, vi ser fram emot att träffa dig!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress Funäsdalen

 • Rörosvägen 40, 846 72 Funäsdalen
Öppettider
 • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00

Besöksadress Lofsdalen

 • Uppvallen Ljungpiparen 13, 842 96 Lofsdalen

Postadress

 • Uppvallen Ljungpiparen 13, 842 96 Lofsdalen

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Våra områden

  Vill du sälja med oss?

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.