HuvudsidaOm företaget

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Härjedalsfjällen

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Härjedalsfjällen

Härjedalsfjällen har mycket att erbjuda. Här kan du njuta av vackra vyer och orörd natur i kombination med härlig skidåkning både i backen och i längdspåret.  Våra erfarna mäklare i Härjedalen kan hjälpa dig att hitta ett boende i som passar dina preferenser. Våra mäklare har mycket god lokalkännedom och kan visa dig objekt från Ramundberget, Bruksvallarna och Messlingen i norr till Lofsdalen i södra Härjedalen. HusmanHagberg förmedlar och värderar alla typer av bostäder i svenska fjällen.

Att bo i Härjedalsfjällen

Fjällen i Härjedalen levererar äventyr och upplevelser året runt. Varje fjällområde har sin egen charm och unika prägel. Mitt i Härjedalen finner du populära områden som Vemdalen och Björnrike. I Härjedalen finns mängder av slalombackar och längdspår att utforska.

Mitt i Funäsfjällen ligger Funäsdalen som är den största orten i västra Härjedalen. Funäsdalen är en genuin fjällby med fullt serviceutbud.

I Härjedalsfjällen finns flera riktigt bra skidanläggningar. Vad sägs om Tänndalen, Ramunderberget eller Tännäskröket. Här finns något för alla skidåkare oavsett erfarenhet.

Sommartid kan du bada i funäsdalsjön, paddla i ljusnan eller utforska någon av alla de vackra vandringsleder som finns i området. Välkommen till HusmanHagberg om du önskar köpa eller sälja bostad i Härjedalsfjällen.

Köpa eller sälja bostad i Härjedalsfjällen

Det finns flera mysiga fjällbyar i Härjedalen att välja på när du söker bostad i området. Vi kan berätta mer om exempelvis Lofsdalen, Tänndalen eller Bruksvallarna. Tre genuina fjällbyar med sin egen unika prägel.

Här finns något för alla. Vare sig du föredrar alpinskidåkning, längdskidåkning, fjällvandring, fiske eller bara vill njuta av den stillhet och krispiga luft som de Härjedalska fjällen erbjuder. Våra kunniga mäklare hjälper dig att hitta den bostad i Härjedalsfjällen du drömmer om.

Funderar ni på att bosätta er här i härliga Härjedalen så finns våra mäklare här för att svara på era frågor om kommunikationer, skolor, butiker och allt annat som kan ha med vardagen att göra. Varmt välkommen till HusmanHagberg i Härjedalsfjällen, vi ser fram emot att träffa dig!

Omdömen från våra kunder

"Engagerad, glad, flexibel. Duktig att hitta lösningar på distans!"
Maria Kristina Y11 timmar
Verifierad kund
"Mycket kompetent och proffsig med bra bemötande av både säljare och köpare."
Magnus R1 dagar
Verifierad kund
"Han ger snabb och bra service, svarar på frågor på ett lättbegripligt vis. Är jättenöjd med sättet som Fredrik hjälpt oss genom vårat stugköp 😊👍"
Per-erik H4 dagar
Verifierad kund
"En trevlig mäklare som håller hög servicenivå och motsvarat våra förväntningar på alla sätt hittills. "
S.t. A1 veckor
Verifierad kund
"Fredrik motsvarade mina förväntningar."
Pär P1 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, snabb och noggrann service. Både köpare och säljare beaktas i processen."
Magnus R1 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk på att guida och svara på frågor snabbt (oavsett dag och tid på dygnet) under hela processen dvs. väldigt tillgänglig för oss köpare. Våra förväntningar på mäklaren var att uppfylla ovan och det har gjorts med bravur. Fredrik känns som klippt och skuren för mäklarrollen, vi är helnöjda med honom!"
Carolina L1 veckor
Verifierad kund
"Snabb, effektiv och noggrann. Bra mot både säljare och köpare."
Magnus R1 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande och bra service :-)!"
S.t. A2 veckor
Verifierad kund
"Maria är otroligt kompetent och jättetrevlig. Hon är lätt att nå via mail och återkopplar snabbt med svar på de frågor man har. Hennes bemötande var över förväntan och hon gjorde husköpet lättsamt. "
Rebecca A3 veckor
Verifierad kund
"Vi har haft lyckan att få träffa en mäklare som mött upp våra förväntningar till fullo. Hon har alltid varit tillgänglig för våra funderingar och frågor. Vi kan verkligen rekommendera med varm hand en mäklare som håller vad som lovats vid vår försäljning av vår fastighet raka besked direkt. Rekommenderar starkt denna mäklare."
Maria E3 veckor
Verifierad kund
"Så otroligt effektiv och fantastiskt trevlig positiv och hjälpsam. Jag rekommenderar verkligen henne till alla som ska sälja sin bostad. "
Stina L3 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och professionellt bemötande genom hela processen."
Gunnar L8 veckor
Verifierad kund
"Maria Sondell är mycket proffsig och hjälpsam. Det blev en snabb affär bl a tack vare Marias kontakter med spekulanter. Jag kan rekommendera henne varmt!"
Birgitta Madeleine A10 veckor
Verifierad kund
"Vi har blivit mycket imponerade av Marias effektiviteten som mäklare. Det är kristallklart att hon älskar sitt jobb och att hon gör det med hjärtat. Med mycket tålamod hjälpte hon oss och förklarade alla steg. Vi kände oss i trygghet och förtroende .Tack vare henne hade vi en underbar upplevelse. Vi kommer att rekommendera henne, visst!"
Caroline M10 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande som gjorde att hela visningen underbart, Maria hjälpte oss hela vägen från visning till att signera vår nya bostad, vi är väldigt tacksamma att vi fick henne som våra mäklare."
Edson Xavier Q10 veckor
Verifierad kund
"Enkelt att ha att göra med, snabb och lyhörd. "
Eva Johanna B11 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra och trevlig mäklare. Allt har gått smidigt. Jag uppskattar att hon svarar utanför kontorstid. "
Håkan W14 veckor
Verifierad kund
"Glad, trevlig och professionell "
Maria Camilla Victoria Janericsdotter D15 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress Funäsdalen

 • Rörosvägen 40, 846 72 Funäsdalen
Öppettider
 • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00

Besöksadress Lofsdalen

 • Uppvallen Ljungpiparen 13, 842 96 Lofsdalen

Postadress

 • Uppvallen Ljungpiparen 13, 842 96 Lofsdalen

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Våra områden

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  HusmanHagberg AB
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm

  Org.nr: 556544-7579