HuvudsidaOm företaget
230
MEDAD8EF6E944A041FA912D41592011FCD9

Nybyggt, utsikt och centralt på Björnrike TorgBlästervallsvägen 40K Björnrike, Vemdalen

watermark

Björnrike, Vemdalen

Blästervallsvägen 40K


PRIS (utgångspris)3 190 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

70 kvm

VÅNING

3

LÄGENHETSNUMMER

3:33

MÅNADSAVGIFT

3 897 kr

BYGGÅR

21/22

PRIS

3 190 000 kr utgångspris

Nybyggt, utsikt och centralt på Björnrike Torg

En mycket fin och nästintill nybyggd bostadsrätt i omedelbar närhet till skidbackarna i Björnvallen väntar på en ny ägare. Här erbjuds en ljus och luftig lägenhet med fondväggar i klassiska, grå träpaneler. 70 kvm fördelade på 3 sovrum, badrum med bastu, wc-rum och ett allrum och kök med kamin och utsikt över Sonfjället. Då lägenheten ligger på översta våningen har man också en kamin i allrummet vilket kan vara att betrakta som en extra bonus i en bostadsrätt. Här saknas alltså inget för att uppleva riktigt sköna, behagliga och bekväma vistelser! Fiber finns indraget vilket gör det enklare att tillbringa längre tid här där jobb och ledighet lätt kan kombineras.

Läget i Björnrike ger dig omedelbarnärhet till skidbackarna, men även till ett el-belyst längdspår som går strax nedanför. Fina och mycket omtyckta längdspår finns även vid spårcentralen längst upp i Björnrike. Där satsar Skistar nu med belysning på 3 km-slingan. Spåren blir betalspår.

På kort promenadavstånd hittar du både skidhyra och sportbutik samt restaurangen Björns Brasseri som har kvällsservering. För lunch svänger du lätt in på Sportköket i Björnvallen om du inte vill äta hemma i det mysiga köket.

Gällande el-priser så hör Härjedalen till zon 2 vilket för tillfället är Sveriges billigaste zon.

Söker du ett komplett boende med toppenläge och hög standard i Björnrike ska du boka en visning på denna! Se visningstider här i annonsen eller kontakta oss för en egen tid. Glöm inte vår filmade visning under viktiga dokument och länkar längst ned i annonsen!

Bilder

MEDAD8EF6E944A041FA912D41592011FCD9
MED3930723CB21B4C24950C6351C6FFDA36
MEDB5AAD64FCED44A5D93AB3DDA730069B7
MED6CD223A678424F028EEE27B2C52D5E1E
MED7FDCD65102A242B993C8F8A2F029E66C

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

70 kvm

LÄGENHETSNUMMER

3:33

VÅNING

3 av 3

MÅNADSAVGIFT

3 897 kr

BYGGÅR

21/22

PRIS

3 190 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

PARKERING

Föreningen har 50 parkeringsplatser, 36 med motorvärmare

Nybyggd bostadsrätt med inflytt feb 2022. Ljusa, målade väggar, delvis grå träpanel, parkettgolv. 3 sovrum, badrum med bastu. Helkaklat. Öppen planlösning kök och allrum.

HALL

Hallen är långsmal och tvådelad. I första delen ligger ett tåligt klinkergolv och här finns plats för avhängning. I den inre delen av hallen ligger ett parkettgolv. Man når alla rum från hallen. Målade väggar.

SOVRUM 1

Tidigt i hallen når man första sovrummet med plats för våningssäng med 120 cm bred underslaf och garderob. Parkettgolv och mix av målad vägg och grå träpanel. Målat tak.

WC-RUM

Ett wc-rum med handfat och wc. Klinker på golv och målad vägg och tak.

BADRUM

Från den inre delen av hallen har du tillgång till det större badrummet rustat med dusch med vikvägg i klart glas, wc, handfat, handdukstork och tvättmaskin och torkskåp. Bastu i bra storlek med lavar i asp och övriga paneler i gran. Kakel på vägg och klinker på golv.

SOVRUM 2

Längst in i hallen ligger detta sovrum med plats för dubbelsäng och 3 garderober. Parkettgolv, blandning av träpanel och målade väggar. Målat tak.

SOVRUM 3

Det här sovrummet ligger precis bredvid sovrum 2. Här finns plats för våningssäng med 80 cm breda sängar både över och under samt en garderob. Parkettgolv och blandning av målade väggar och grå träpanel. Målat tak.

ALLRUM OCH KÖK

Lägenhetens hjärta, det rymliga allrummet och köket. I ena änden har man placerat det L-formade köket med trevliga fönster ovan diskbänk. Grått kök från Ballingslöv kombinerat med rostfria vitvaror från Cylinda. Diskmaskin, spishäll med ugn, fläkt, kyl/frys i pelare och micro. Kakel som stänkskydd ovan diskbänk.
Mellan kök och allrumsdel placerar man en rejäl matmöbel.
I allrumsdelen finns bra plats för en sittgrupp och TV-bänk/avlastningsbänk. I den här lägenheten har man också installerat en kamin. Contura 710 svart. Utgång till balkong. Parkettgolv. En mix av grå träpanel och målade väggar.

Om området


10 minuter från Vemdalen by ligger Björnrike. Ett område som är igång för fullt på vintrarna och lugnare under sommaren. Vintertid passar Björnrike perfekt för dig som vill ha boende som är ski in/ski out. Där kan man på många adresser ta på sig skidorna direkt utanför ytterdörren och ta sig ut i backen. Området har en väldigt barn- och familjevänlig karaktär.
Sommartid passar Björnrike dig som vill komma bort och koppla av i stillheten.

Vintertid erbjuder skidbackarna söderläge med soliga backar och en vacker utsikt mot Sonfjället. Skidåkare i alla svårighetsgrader kan njuta av backarna då det alltid finns två alternativa pister vid varje liftavstigning. Det längsta åket kan du njuta av hela i 2 km. 11 liftar med 16 nedfarter, 16 pister, en snow park och 5 restauranger, vad mer behöver man?

Björnrike erbjuder även fina längdspår från toppen av fjället, från 2-7,5 kilometers spår där förbindelse med Vemdalsskalet finns att tillgå. För de minsta finns Björnvallen där man hittar Valles musikskola, Valles minipark och sameland. Sameland är en ny upplevelse för alla åldrar och ett lärorikt möte med en spännande kultur hos samerna, ett av världens urfolk.

Under sommartid är det vackert att vandra längs med skidbackarna eller varför inte ta en tur från Björnrike längdspårscentral till närliggande området Vemdalsskalet.
Det är endast 10 minuter till närmaste by Vemdalen med matbutik och annan shopping.

KOMMUNIKATION

Flyg
Svegs flygplats 60 km
Trafikerar Stockholm Arlanda

Buss
Härjedalingen som Trafikerar Stockholm.
Sök info på www.harjedalingen.se

Tåg
Boka en både miljövänlig och smidig resa med tåg till/från järnvägsstationen Röjan/Vemdalen där transferbuss Snöpendeln ansluter för vidare resa till/från Klövsjö, Storhogna, Vemdalsskalet, Vemdalen by och Björnrike. Transfertid 10 – 25 minuter. Tågen går från Malmö via Göteborg och vidare uppåt utan byten. Det går också dagtåg från Stockholm. Tågen går under vintern. Sommartid går inlandsbanan förbi Röjan.

Bil
Stockholm 490 km
Göteborg 660 km
Malmö 889 km
Östersund 135 km
Gävle 320 km

NÄRSERVICE

I Björnrike finns en ICA-butik som har öppet under vinterssäsongen. Här finns också en läkarmottagning under vinterssäsong.
Flera lunchrestauranger finns spridda i området och några av dem kör även middagar.
Concept Store och skidhyra finns på Björnrike Torg.
Under sommaren är, än så länge, butiker och service stängt.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,78 %

Ekonomi

EL

3 840 kr

SOTNING

600 kr

FÖRSÄKRING

989 kr

ÖVRIGT

4 536 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

9 965 kr / år

KOMMENTAR

Kostnaden för el faktureras med en fast avgift om 320 kr/mån från föreningen. I ggr/år görs en reglering där man kan komma att få tillbaka eller betala in ett restbelopp.
Kostnad för sotning är beräknad då ingen sotning gjorts än.
Posten övrigt avser kostnad för fiber till Telia. Föreningen har ett gemensamt abonnemang hos Telia men avgiften faktureras från Telia direkt till bostadsrättsinnehavare.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

21/22

UPPVÄRMNING

Bergvärme

VENTILATION

FTX-system

HISS

finns ej

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

ÖVRIGT

Fiber finns anslutet till samtliga lgh.

Förening

NAMN

Brf Björnvallen 1

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

36

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 338 kr betalas av köpare

OM FÖRENINGEN

Lägenheterna är fördelade på 4 byggnader. Bergvärme.

TV OCH BREDBAND

Gemensam TV-läggning samt fiber indraget till samtliga lägenheter

PARKERING

50 parkeringsplatser varav 36 med motorvärmare

Karta

Härjedalen Björnrike

Blästervallsvägen 40K

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579